Nosíte často sukně?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
23.8.13 15:59
@Lucella píše:
Musím říct, že jste mě fakt navnadily. Jdu popátrat po punčocháčích. Já s výškou problém nemám - 178cm, zato s délkou punčocháčů celkem pravidelně - tedy u těch obyč. k šatům na „lepší“ příležitosti. V zimě pod džíny jsem nosila spodky od klimatexu, což by se k sukni fakt nehodilo. A ještě, jaký máte názor na kombinaci sukně+leginy? Nosíte?

Punčocháče vyřeš samodržícími. Sice se nemají nosit denně, ale občas v pohodě. A legíny nosím jedině pod sukni. Samotné plus tričko bych si připadala jako nahá nebo spíš taková nedooblečená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
23.8.13 16:00
@stazinka09 píše:
a kolena se Ti nevyboulujou?

Ne, je to s elastanem. Ale kde je sehnat netuším, přivezla mi je mamina z Anglie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
23.8.13 16:02
@Lucella píše:
Musím říct, že jste mě fakt navnadily. Jdu popátrat po punčocháčích. Já s výškou problém nemám - 178cm, zato s délkou punčocháčů celkem pravidelně - tedy u těch obyč. k šatům na „lepší“ příležitosti. V zimě pod džíny jsem nosila spodky od klimatexu, což by se k sukni fakt nehodilo. A ještě, jaký máte názor na kombinaci sukně+leginy? Nosíte?

Nenosím, nelíbí se mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
23.8.13 16:02
@kozisek píše:
Nosila jsem kdysi hodně, pak jsem si pořídili čubiny a bylo po nošení :lol: teď nosím pokud lze bez punčoch, sukně i šaty, ty nosím poslední dobou ještě častěji ;) V zimě bych asi teď ani nenosila, protože nemám ráda ty vysoké kozačky, miluji pohodlnou obuv a nesnáším jakékoliv nakupování bot :think:
Džíny v zimě nesnáším, to je pravda, že to je absolutně nevhodný materiál do zimy :mrgreen:

Když si vyzkoušíš kozačky s klínkem a ne s podpatkem, uvidíš ten obrovský rozdíl. Na klínku (pokud vybereš dobrou botu) se chodí super!!! Pro mě jsou vysloveně pohodlné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.8.13 16:04

@TýnkaK hehe, jsi teda dobrá úchylačka :mrgreen: Sukni nosím, ale mám jich asi tak 5 kousků hlavně na léto. V chladnějším období nosím radši kalhoty. No a taky v létě, pokud se potřebuju tak nějak volněji pohybovat a ne sledovat, zda je mi vidět až kamsi :mrgreen: si vezmu raději šortky.
Moje máma byla jako ty, ta měla kalhoty snad jen jedny a nosila buď sukně nebo šaty i v těch největších mrazech. Jako vyzáblá puberťačka jsem ji podezírala, že je to proto, že to své pozadí by do kalhot ani nenarvala :oops: :mrgreen: ale jako dospělá už jsem pochopila, že tím to rozhodně nebylo :mrgreen:

Příspěvek upraven 23.08.13 v 16:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
23.8.13 16:04

Kombinace sukně a leginy se mi vuuuubec nelibi. v podstatě nosim leginy v zimě, klasika dlouhé do kozače a k tomu teplé šaty. vypada to jako punčochy. uplně šílím nad riflovou sukni a leginy ke kolenum, to je modní přestřel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
23.8.13 16:05

@TýnkaK dneska mi přišly dvoje kozačky na klínky, miluju je :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.8.13 16:06
@mucinka2 píše:
Kombinace sukně a leginy se mi vuuuubec nelibi. v podstatě nosim leginy v zimě, klasika dlouhé do kozače a k tomu teplé šaty. vypada to jako punčochy. uplně šílím nad riflovou sukni a leginy ke kolenum, to je modní přestřel :lol:

Tak ono riflová sukně je katastrofa sama o sobě i bez legín :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
23.8.13 16:06

Já sukně a legíny taky ne, ale líbí se mi legíny k tunikám a nebo je nosím pod takové kratší pletené šaty (zimní)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
23.8.13 16:07

@Gina108 jj naprosta pravda :mrgreen: jsem si 2 koupila, drahý a ani jednou neměla na sobě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
23.8.13 16:08

@brumik7 přesně tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520

Sukně jsem kdysi nosila ráda. Co mám ale dítě, tak v létě sukni obléknu jen výjimečně. Přeci jen to není moc praktické pořád se sklánět k dítěti, do košíku kočáru apod. v sukni. Kombinace sukně a legíny mi nepřijde moc vkusná, tak preferuji kraťasy. Ale v zimě nosím ráda úpletové šaty, punčocháče a kozačky. Hlavně v 1.těhotenství to byla nejpohodlnější kombinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
@Gina108 píše:
Tak ono riflová sukně je katastrofa sama o sobě i bez legín :think:

Ne nutně, zrovna včera jsem pořídila jednu pěknou tmavou těsně nad kolena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
23.8.13 16:14

Já nad kombinací sukně a legin taky radostí neplesám, ale zdálo se mi to jako řešení kvůli mně krátkým teplým punčocháčům. Obyč i prodloužené dělají, ale u těch teploučkých jsem to moc nenašla :( Proto ten krátký průzkum veřejného mínění. Většinou je to ale celkem průšvih, hm? Tak jedině holt nezouvat ty kozačky, no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
23.8.13 16:16

Tak já teda jak říkám, legíny k sukni vezmu, ale musí být kvalitní a ke kotníkům. Na rychlo jsem hledala fotku a našla jen z loňska, kdy jsem byla měsíc před porodem. Příležitost- křtiny synovce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat