Nosíte často sukně?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Lucella píše:
Musím říct, že jste mě fakt navnadily. Jdu popátrat po punčocháčích. Já s výškou problém nemám - 178cm, zato s délkou punčocháčů celkem pravidelně - tedy u těch obyč. k šatům na „lepší“ příležitosti. V zimě pod džíny jsem nosila spodky od klimatexu, což by se k sukni fakt nehodilo. A ještě, jaký máte názor na kombinaci sukně+leginy? Nosíte?
Punčocháče vyřeš samodržícími. Sice se nemají nosit denně, ale občas v pohodě. A legíny nosím jedině pod sukni. Samotné plus tričko bych si připadala jako nahá nebo spíš taková nedooblečená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stazinka09 píše:
a kolena se Ti nevyboulujou?
Ne, je to s elastanem. Ale kde je sehnat netuším, přivezla mi je mamina z Anglie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucella píše:
Musím říct, že jste mě fakt navnadily. Jdu popátrat po punčocháčích. Já s výškou problém nemám - 178cm, zato s délkou punčocháčů celkem pravidelně - tedy u těch obyč. k šatům na „lepší“ příležitosti. V zimě pod džíny jsem nosila spodky od klimatexu, což by se k sukni fakt nehodilo. A ještě, jaký máte názor na kombinaci sukně+leginy? Nosíte?
Nenosím, nelíbí se mi to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kozisek píše:
Nosila jsem kdysi hodně, pak jsem si pořídili čubiny a bylo po nošeníteď nosím pokud lze bez punčoch, sukně i šaty, ty nosím poslední dobou ještě častěji
V zimě bych asi teď ani nenosila, protože nemám ráda ty vysoké kozačky, miluji pohodlnou obuv a nesnáším jakékoliv nakupování bot
Džíny v zimě nesnáším, to je pravda, že to je absolutně nevhodný materiál do zimy
Když si vyzkoušíš kozačky s klínkem a ne s podpatkem, uvidíš ten obrovský rozdíl. Na klínku (pokud vybereš dobrou botu) se chodí super!!! Pro mě jsou vysloveně pohodlné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TýnkaK hehe, jsi teda dobrá úchylačka
Sukni nosím, ale mám jich asi tak 5 kousků hlavně na léto. V chladnějším období nosím radši kalhoty. No a taky v létě, pokud se potřebuju tak nějak volněji pohybovat a ne sledovat, zda je mi vidět až kamsi
si vezmu raději šortky.
Moje máma byla jako ty, ta měla kalhoty snad jen jedny a nosila buď sukně nebo šaty i v těch největších mrazech. Jako vyzáblá puberťačka jsem ji podezírala, že je to proto, že to své pozadí by do kalhot ani nenarvala
ale jako dospělá už jsem pochopila, že tím to rozhodně nebylo ![]()
Příspěvek upraven 23.08.13 v 16:05
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kombinace sukně a leginy se mi vuuuubec nelibi. v podstatě nosim leginy v zimě, klasika dlouhé do kozače a k tomu teplé šaty. vypada to jako punčochy. uplně šílím nad riflovou sukni a leginy ke kolenum, to je modní přestřel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mucinka2 píše:
Kombinace sukně a leginy se mi vuuuubec nelibi. v podstatě nosim leginy v zimě, klasika dlouhé do kozače a k tomu teplé šaty. vypada to jako punčochy. uplně šílím nad riflovou sukni a leginy ke kolenum, to je modní přestřel
Tak ono riflová sukně je katastrofa sama o sobě i bez legín ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já sukně a legíny taky ne, ale líbí se mi legíny k tunikám a nebo je nosím pod takové kratší pletené šaty (zimní)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 jj naprosta pravda
jsem si 2 koupila, drahý a ani jednou neměla na sobě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sukně jsem kdysi nosila ráda. Co mám ale dítě, tak v létě sukni obléknu jen výjimečně. Přeci jen to není moc praktické pořád se sklánět k dítěti, do košíku kočáru apod. v sukni. Kombinace sukně a legíny mi nepřijde moc vkusná, tak preferuji kraťasy. Ale v zimě nosím ráda úpletové šaty, punčocháče a kozačky. Hlavně v 1.těhotenství to byla nejpohodlnější kombinace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 píše:
Tak ono riflová sukně je katastrofa sama o sobě i bez legín
Ne nutně, zrovna včera jsem pořídila jednu pěknou tmavou těsně nad kolena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nad kombinací sukně a legin taky radostí neplesám, ale zdálo se mi to jako řešení kvůli mně krátkým teplým punčocháčům. Obyč i prodloužené dělají, ale u těch teploučkých jsem to moc nenašla
Proto ten krátký průzkum veřejného mínění. Většinou je to ale celkem průšvih, hm? Tak jedině holt nezouvat ty kozačky, no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já teda jak říkám, legíny k sukni vezmu, ale musí být kvalitní a ke kotníkům. Na rychlo jsem hledala fotku a našla jen z loňska, kdy jsem byla měsíc před porodem. Příležitost- křtiny synovce:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit