Nosíte často sukně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
23.8.13 15:41

@Lucella Si piš že krátké, ke kolenům :lol: Jinak bych vypadala jako trotl. Já měřím 165cm a mám 47kg. Takže bych půsibila dojmem, že jsem pytel navěšený na koště :mrgreen: To jen v létě k žabkám a tílku občas maxi sukni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
23.8.13 15:42

A když leje, tak mám takové moc krásné bleděmodré gumovky s obrovskými kopretinami :lol: a to je taky k sukni super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
23.8.13 15:43
@Lucella píše:
@TýnkaK @stazinka09 Fakt? A sukně dlouhé? Nebo se to dá přežít i v kratší? Kozačky mám, ale s punčochama je to horší. Nosíte takové ty s vlnou, nebo stačí umělé?

Hele, předloni v zimě byly tři týdny hluboké mrazy, na cestu do práce jsem měla dvoje teplé punčochy, vysoké kozačky, sametovou sukni pod kolena a teplý kabát, to bylo to nejteplejší, co jsem doma vyrobila, v džínách bych zaručeně zmrzla, to je nejhorší oblečení do mrazů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
23.8.13 15:45
@Lucella píše:
@TýnkaK @stazinka09 Fakt? A sukně dlouhé? Nebo se to dá přežít i v kratší? Kozačky mám, ale s punčochama je to horší. Nosíte takové ty s vlnou, nebo stačí umělé?

nosím sukně ke kolenům nebo lehce (na dlaň) nad kolena a kozačky na podpatku většinou, nejsem moc vysoká. Ty punčochy, když jsou umělé tak 60den stačí, ty vlněné nevím jak to, ale dost často se mi klubou palce u nohou a mě to nebaví štepovat :lol:

• Citovat
  • Upravit
2616
23.8.13 15:46
@stazinka09 píše:
nosím sukně ke kolenům nebo lehce (na dlaň) nad kolena a kozačky na podpatku většinou, nejsem moc vysoká. Ty punčochy, když jsou umělé tak 60den stačí, ty vlněné nevím jak to, ale dost často se mi klubou palce u nohou a mě to nebaví štepovat :lol:

Já mám vysloveně tlusté teplé punčocháče, s příměsí vlny. To je super. Hřejou, drží tvar a furt jsou pekné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
23.8.13 15:49
@TýnkaK píše:
Já mám vysloveně tlusté teplé punčocháče, s příměsí vlny. To je super. Hřejou, drží tvar a furt jsou pekné.

a kolena se Ti nevyboulujou?

• Citovat
  • Upravit
26653
23.8.13 15:50

Mám ráda sukně a ještě raději šaty. tam aspon nemusím přemýšlet, jaký vršek. nejvíc jsem se odvázala vloni a ted šaty plní většinu mé skříně. připadala jsem si tlustá na leginy a šaty a podobně. no pochopila jsem, že to není moc pravda. :mrgreen:
v zimě převážně šaty a leginy, nesmím nastydnout tak opravdu všechno teplý a ted si užívám šatiček. max. nějaky elegantní kalhoty. džíny občas taky vemu, ale pořád v tý elegantnější podobě.
souhlasím, že stačí jen málo a ženský vypadaj jako ženský :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
23.8.13 15:50

Sukně miluju… užívám si léta… dneska během oběda se rozebírala roční období, jeden kolega se mě ptá, které mám nejraději, já na to, že léto, jiná kolegyně, no proto Sidsel nemá ani žádný kalhoty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
23.8.13 15:51

Nosila jsem kdysi hodně, pak jsem si pořídili čubiny a bylo po nošení :lol: teď nosím pokud lze bez punčoch, sukně i šaty, ty nosím poslední dobou ještě častěji ;) V zimě bych asi teď ani nenosila, protože nemám ráda ty vysoké kozačky, miluji pohodlnou obuv a nesnáším jakékoliv nakupování bot :think:
Džíny v zimě nesnáším, to je pravda, že to je absolutně nevhodný materiál do zimy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
23.8.13 15:51

Já taky miluju sukně a šaty :palec: Některé si šiju a jiné mám koupené, ale v létě skoro nenosím kalhoty. Po zbytek roku chodím víc v kalhotách, ale mám i teplejší šaty nebo sukně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
23.8.13 15:54

@brumik7 jo přesně tak v létě je to v poho, hlavně šaty :) já mám taky i pár teplejších kousků…v těhotenství sem třeba nosila pletený šaty…ale je fakt, že jak nechodim do práce…tak to dost flákám a vezmu si na sebe to první co mi přijde pod ruku :oops: jak se tam vrátim -teda nejdřív musim nějakou najít :P tak to bude zas lepší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
23.8.13 15:55

Mám asi jednu sukni a jedny šaty a ani jedno jsem na sobě ještě neměla, co jsem to koupila.. neumím to nosit, v létě nosím šortky a v zimě kalhoty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360

Musím říct, že jste mě fakt navnadily. Jdu popátrat po punčocháčích. Já s výškou problém nemám - 178cm, zato s délkou punčocháčů celkem pravidelně - tedy u těch obyč. k šatům na „lepší“ příležitosti. V zimě pod džíny jsem nosila spodky od klimatexu, což by se k sukni fakt nehodilo. A ještě, jaký máte názor na kombinaci sukně+leginy? Nosíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448

@Lucella Naopak. Ve sněhu nebo v městské břečce nemáš urousané kalhoty a stačí jen otřít kozačky. Já teda nesnáším ty úzké kalhoty do kozaček, sukně a kvalitní punčochy jsou na celodenní sezení v kanclu tisíckrát pohodlnější, vlastně jako elasťáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
23.8.13 15:58
@Lucella píše:
Musím říct, že jste mě fakt navnadily. Jdu popátrat po punčocháčích. Já s výškou problém nemám - 178cm, zato s délkou punčocháčů celkem pravidelně - tedy u těch obyč. k šatům na „lepší“ příležitosti. V zimě pod džíny jsem nosila spodky od klimatexu, což by se k sukni fakt nehodilo. A ještě, jaký máte názor na kombinaci sukně+leginy? Nosíte?

to mi přijde strašně asexuální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat