Nosíte často sukně?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
23.8.13 20:38
@mag píše:
@TýnkaK No to je právě to, neumím to prodat, prostě mi přijde, že mi v tom chybí lehkost a nadhled… mno a vzhledem k tomu, že mi je 34, tak už se prostě na to necítím, být mi 25… :mrgreen:Budu se radši dál držet trapné elegance :lol:

To je jasný, každej na to není. A to pak ani není o věku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
23.8.13 21:00

Taky mám sukně a šaty moc ráda, hlavně v létě :palec: V pařákách nejvíc ocením lehké, krátké, vzdušné šaty. Pak miluju šaty s korzetovým živůtkem. Když nejsou mrazy tak vytáhnu zavinovací úpletové šaty a nějaké pěkné punčochy. Sukní mám alespoň deset, nejradši mám černou tylovou sukni s volány(je mi 22,takže zatím nenosím nějaké konzervativnější).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
23.8.13 21:01

Moc ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
23.8.13 21:06

Líbí se mi tahle v modré, moc http://www.mangooutlet.com/…d-miniskirt/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
23.8.13 21:52
@123l píše:
Jojo hodně ženských to nosí. Mě odpuzuje ta část od stehen k pasu. Neumím si představit se tak svleknout před chlapem. Přijde mi to asexualni.

Já punčocháče nesnáším, také mi vadí ta část od stehen k pasu - potřebuji cítit stehna, jak se třou o sebe :lol: To bych rovnou mohla nosit kalhoty.
Takže já celou zimu nosím klasické punčochy na podvazkový pás - nejen, že se rozhodně nemusím cítit asexuálně, ale je to nejpraktičtější. Pár punčoch stojí asi 30 Kč, když se jedna roztrhne, tak vyměním i jednu - klidně za pochodu, třeba na záchodě v obchoďáku, několikrát i v MHD, v parku… :lol:
Samodržící jsou moc drahé, vzhledem k mé spotřebě (punčochy nosím denně po celou zimu a se psem a kočkou je ta životnost většinou jen do doby, než přijdu domů, svlíkám tedy už na chodbě v baráku :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
23.8.13 22:05

Ženy prosím radu, nikdy jsem v Mangu nenakupovala, jak to je s velikostmi? Sedí přesně nebo kupujete o číslo menší/větší? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
23.8.13 23:08

Sukně nosím jen výjimečně, ale ráda bych častěji. Jenže jsem zimomřivá, takže dní, kdy můžu vytáhnout sukni a sandále, je velmi málo. Další problém jsou boty, v mé vel. se dámský nedělají, takže sehnat nějaké, co se hodí k sukni i k mému věku je nadlidský výkon :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
24.8.13 13:20

Já nemám sukni ani jednu..jsem,,chlap,, :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
24.8.13 13:31

Holky nechcete sem klido dávat fotky v sukních a šatech, pro inspiraci,?? :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
24.8.13 14:06

@Fjodorka
podvazky mě lákaj, ale v zimě Ti v tom není zima? Vznikne tam taková fuka, ne? Já potřebuju být v zimě zachumlaná a to mi punčocháče splní. Je teda fakt, že jednou jsem se zapomněla oblíkala si punčocháče před ex a ten se mohl strhat, že prej je zpátky ve školce, ale o „pár“ kg víc, mě zůstal ten školkovej grif na oblíkání :lol:

• Citovat
  • Upravit
50725
24.8.13 14:24
@TýnkaK píše:
Tak já teda jak říkám, legíny k sukni vezmu, ale musí být kvalitní a ke kotníkům. Na rychlo jsem hledala fotku a našla jen z loňska, kdy jsem byla měsíc před porodem. Příležitost- křtiny synovce:

To se ti to nosí sukně s takovýma nohama :cert: :mrgreen: Já mám nohy jak fotbalista, k tomu silné lýtka. Takže třeba onen zde vychvalovaný koncept sukně, vlněné punčocháče a vysoké kozačky se mi líbí hrozně moc, ale ještě jsem nesehnala kozačky, které zapnu. Slyšela jsem, že snad některé značky dělají nějaké širší, ale jednak nevím, kde bych to zkusila a jednak za ně nemůžu nechat půlku rodičáku…

Chtěla jsem si loni koupit i třeba vlněné kalhoty, nebo takovou nějakou „zimní sukni“, ale jaksi teda nevím kde :nevim: Asi neumím nakupovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
24.8.13 14:27

Ještě abych se vyjádřila k tématu, tak jsem si letos v létě docela oblíbila šaty. Přesně splňují definici oděvu něcosinasebehodímajdu - přemýšlet není třeba, jen vybrat boty - a ještě to vypadá dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
24.8.13 14:29

@Angua - já koupila špičkový vlněný kalhoty v sekáči. Nějaká německá značka, už si to nepamatuju. Ale jsou jak na mě šitý - do pasu, úzký pas, volný přes boky a lehce zúžený nohavice, ke kolenům podšitý. To je větší teplíčko, než v oteplovačkách :lol:. V běžný konfekci nemožný sehnat.

Jinak sukně nosím hodně. Doma skoro pořád, do města tak ze dvou třetin. Nejradši dlouhý nebo ke kolenům, mini nenosím - nemám na ně nohy ani sebevědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
24.8.13 14:31

@Milli já v sekáči asi neumím nakupovat. Celé město si ho chválí a já když tam přijdu, tak tam podle mě mají samé hadry :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
24.8.13 14:38

@Angua - to máš pravdu. A za ty hadry chtějí kolikrát nesmyslný peníze. Chodím do Bellitexu, tam se dá pořídit. Ty kalhoty byly do 200. Chodím tam jen když mají akce, jinak je to na mě předražený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat