Nosíte často sukně?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
U mně je sukně buď náhoda
nebo selhala logistika praní
nebo to dress code nemilosrdně vyžadoval (pokud se za sukni mohou počítat i třeba „malé černé“) ![]()
Nikdy jsem se nad tím nezamyslela, ale sukně prostě nenosím, vadí mi hlídat silonky a taky nemám ráda takové to prostorové omezení
Ale jinak se mi sukně moc líbí ![]()
Jsem spíš na kalhoty, klidně snesu kalhotový kostým na x způsobů, miluju džíny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila píše:
U mně je sukně buď náhodanebo selhala logistika praní
nebo to dress code nemilosrdně vyžadoval (pokud se za sukni mohou počítat i třeba „malé černé“)
Nikdy jsem se nad tím nezamyslela, ale sukně prostě nenosím, vadí mi hlídat silonky a taky nemám ráda takové to prostorové omezeníAle jinak se mi sukně moc líbí
Jsem spíš na kalhoty, klidně snesu kalhotový kostým na x způsobů, miluju džíny
Nikdy v životě jsem na sobě neměla kalhotový kostým ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nesnáším sukně, jsem ochotná mírně tolerovat šaty, ale sukni fakt ne. I nošení šatů je pro mě utrpení, ale uznávám, že některé situace si je vyžadují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sukně teda vůbec nenosím, neumím to. Vždy bezradně tápu jaké boty a jaký vršek. V džínách bych byla schopná i spát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nenosím, mám v nich hnusný lejtka
Mám jednu dlouhou, černou, ta mi nevadí, jenže teď se mi povedlo dát jí na sušák na balkon a sluníčko mi vyšisovalo barvu na jedný půlce tý sukně a vypadá to děsně. Takže nenosím žádnou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TýnkaK vidíš, to je prostě 100 lidí, 100 chutí
Já jsem je zbožňovala, protože jsem hodně cestovala, často autem a nasedání - vysedání několikrát za den v sukni, to mě děsně štvalo
Já totiž nemám ráda volné sukně/šaty, takže když už to musí být, volím radši upnutý střih, a to je fakt nepraktické ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TýnkaK píše:
Tak já teda jak říkám, legíny k sukni vezmu, ale musí být kvalitní a ke kotníkům. Na rychlo jsem hledala fotku a našla jen z loňska, kdy jsem byla měsíc před porodem. Příležitost- křtiny synovce:
Tahle kombinace je hezká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mag @Lucella @Peppa Pig @mucinka2 @brumik7 Jsem přihodila fotku, viz předchozí stránka. Sukně a legíny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to mám třeba rozdělené ještě dle denní doby - ráno si vezmu i opnutou - nejsem nafouklá, odpo zásadně volnou. Ohýbání jsem nikdy neřešila, sedám si na bobek, je to dobrý i na stehna ![]()
Klínek u kozaček pohlídám, jestli mě tedy nelakujete
a legíny se mi k sukni vůbec nelíbí a úplně nejhorší pro mě bylo, když má někdo legíny s krajkou cca pod kolena a k tomu „krajkovou“ sukni, to se mi chce až brečet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TýnkaK jj, pěkný
Bohužel nejčastěji je vidět minidžíska a legíny pod kolena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kozisek píše:
Já to mám třeba rozdělené ještě dle denní doby - ráno si vezmu i opnutou - nejsem nafouklá, odpo zásadně volnou. Ohýbání jsem nikdy neřešila, sedám si na bobek, je to dobrý i na stehnaKlínek u kozaček pohlídám, jestli mě tedy nelakujete
a legíny se mi k sukni vůbec nelíbí a úplně nejhorší pro mě bylo, když má někdo legíny s krajkou cca pod kolena a k tomu „krajkovou“ sukni, to se mi chce až brečet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám ráda sukně, ale jen v létě, nesnáším punčocháče, ale je pravda, že sukýnka vypadá hezky. Leginy se mi líbí, třeba s tunikou, ale manžel elasťáky nesnáší.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TýnkaK Mně se líbí třeba i legíny k tunice nebo ta tvá kombinace. Ale nedávno jsem třeba na hřišti viděla maminu, výška tak sotva 1,50 m, váha k metráku, a měla na sobě pestré legíny pod kolena v kombinaci s riflovou sukní s volány! Tak to fakt ne! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TýnkaK píše:
Tak já teda jak říkám, legíny k sukni vezmu, ale musí být kvalitní a ke kotníkům. Na rychlo jsem hledala fotku a našla jen z loňska, kdy jsem byla měsíc před porodem. Příležitost- křtiny synovce:
tak třeba tohle se mi vůbec nelíbí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit