Jednoduché nosítko pro osmiměsíční dceru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
975
23.7.11 21:24

Ahoj, my sa nosime v manduke. Spokojnost je 100% :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
23.7.11 21:30
Alpaka píše:
Ale přivedlo mi to na nápad pro zakladatelku- co ring-sling? Je to spíš jen na poponášení.. ale velikostně se to přizpůsobí jakémukoli dítěti. Jen je to zátěž na jedno rameno

Přesně kvůli doprovodu staršího sourozence do školky jsem pořídila ring sling. Vozím ho pořád v autě, nezabere místo, je to rychlovka. A směju se ostatním maminám, co se prohýbají pod autosedačkou, nebo tahají prcka na rukách. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
23.7.11 21:35

My máme manducu a jsem taky spokojená. Můžu se zeptat jestli ten ring sling je opravdu tak lehce uvazatelný jak to vypadá??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
23.7.11 21:41
Alpaka píše:
TornadoLou píše:
Ja mam obycajny babyvak od Pecha a max spokojnost,dlho som v nom malu nosila,kojila-mne sa osvedcil.
I v 18ti měsících ? 8-o 8-o 8-o 8-o :?:

Alpako-ja som nosila aj kojila do 3,5 roka… V babyvaku striedavo,na kratsie vzdialenosti a neskor vyhradne na boku;v babysatke do konca 3,5 roka,v roznych uvazoch aj na chrbte. Babyvak je na 8mesacne dieta myslim idealny,no samozrejme zalezi od vkusu kazdej z nas a aj od ocakavani. Mne na tychto dvoch nositkach vyhovovala hlavne lahka udrzba,skladnost a variabilita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
23.7.11 21:47

Ahoj, mám tohle mei tai a spokojenost.
http://www.mamitati.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
23.7.11 21:53
Semisek píše:
My máme manducu a jsem taky spokojená. Můžu se zeptat jestli ten ring sling je opravdu tak lehce uvazatelný jak to vypadá??

Většinou ho mám už provlečený kroužky, tak si jej navleču na sebe, strčím kluka dovnitř, roztáhnu od kolínka ke kolínku, dotáhnu za konec a jdu. Fakt super. Když se dobře podotahuje, jde to s ním i delší dobu. Rekord byl dvě a půl hodiny se starším v nemocnici na vyšetření, vydržel malý i moje záda. Fakt jsem ho měla vyloženě k autu :lol: , na přeběhnutí na poštu apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
23.7.11 21:57

Aha, jsem přemýšlela o něčem do plavání místo manducy, ale musela bych asi nejdřív vyzkoušet :think:
Teda jako na přenos mezi autem a bazénem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
23.7.11 21:57

Každá asi doporučíme co máme samy vyzkoušené :wink: ..za sebe doporučuji Liliputi http://www.mladatko.cz/…a-p-241.html …nasazené ho mám během chvilenky, nové není drahé a já sehnala použité (bylo jak nové) za 1200Kč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
23.7.11 22:00

Klidně do něj jdi, fakt rychlovka. Mně už v něm nechce být, cape a zjistil, že ve školkové šatně je jiná zábava než čučet u mamky. Ale nemusela jsem ho odkládat, v pohodě jsem staršímu pomohla s oblíkáním i uklidila ve skříňce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
23.7.11 22:02

Jo a cena. Kroužky mi vyrobil můj v práci, jinak se dají koupit a šitý byl z kousku plátna. Vyšel mě asi na tři stovky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
23.7.11 22:10
Teodora píše:
Jo a cena. Kroužky mi vyrobil můj v práci, jinak se dají koupit a šitý byl z kousku plátna. Vyšel mě asi na tři stovky. :palec:

Aha, takže není nutné použít nosící šátek na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
23.7.11 22:33

No pokud to chceš jen na přenesení tak ne. :-)
Na ND je návod na šití. Není nic jednoduššího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
24.7.11 10:01
Moc pěkné nosítko,dá se dítě otočit i obličejem dopředu tak,aby vidělo před sebe??A nebo dá se nosit i na boku??Malá je hodně zvědavá a chce se rozhlížet,takže proto se ptám :-) .
Kvatapka píše:
Ahoj, mám tohle mei tai a spokojenost.
http://www.mamitati.cz/index.php?…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
24.7.11 10:13

Holky,díky za informace :-) .Ještě se chci zeptat,jestli se dají mimča nosit buď obličejem dopředu nebo na boku v těchto nosítkách:Manduca,Ergo,Liliputi,Mei Tai???
Budu vybírat z těchto nosítek a taky podle ceny,protože to budu využívat jen do doby než se malá naučí pořádně chodit a pak bude capat sama.Nechci dávat hromadu peněz za něco,co budu používat třeba jen 6 měsíců :cry: ,i když vím,že mi doporučujete kvalitní věci :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
24.7.11 10:33

Já myslím, že je to cenově celkem jedno. Za levnější dá člověk na začátku míň peněz, ale třeba Manducu nebo Ergo za 2500 koupíš a za 2tis se běžně použité v bazarech prodávají… A jestli si na nošení zvykneš, tak se nosítko využije o hodně dýl než jen do doby, kdy mladší samo chodí…

Já používala na přesuny z auta do školky RS a pak později jsem brala raděj ergonomické nosítko, není tak skladné, ale ono s prckem na zádech má člověk opravdu 100% volné ruce na převlíkání, hrabání se ve skříňkách, sundávání botiček a vynášení hromad obrázků/svačinek/oblečení… :)

A ještě edit - dopředu nee :) Čelem dopředu s nohama visícíma dolů pro děti prostě není pohodlné, navíc to snad nemůže být praktické ani pro nosiče, všechny ostatní nabízené varianty - vpředu, na boku, na zádech, jsou fakt lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí