Nosní kustka ve 22.tt

15
1.8.22 21:30

Nosní kustka ve 22.tt

Ahoj holky, můžete mi prosím napsat, jakou velikost nosní kustky jste měli při 2.screeningu? Mě doktor naměřil 6,2 mm a nevím, jestli to není moc nebo málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anicka2888
1.8.22 21:41

Proc se tím zaobiras? Nikdy me nenapadlo, ani u jednoho ze tří dětí řešit takovou věc :D A to mam tento měsíc termín se třetím. Myslim si, že kdyby bylo něco špatně, tak by ti to jistě lékař sdělil :D

• Citovat
  • Upravit
15
1.8.22 21:45

Podle 3d fotky mi přijde, že má nějaký velký a rozpláclý nos. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
1.8.22 21:52

@Ivonapl Ale No tak, ty fotky skresluji kolikrát :D Tes se na miminko a nemysli na takové věci :hug: A ver ze kdyby se něco dr nezdálo, rekl by ti to.Ukaz fotku :hug: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
15
1.8.22 22:00

@Anicka2888 noc děkuji za podporu, já vím, že kolikrát ty fotky ukazují něco jiného, než pak vypadá ve skutečnosti, ale přece jen mě to zajímalo pro porovnání no :hug: hele teď ji u sebe nemám, dodám zítra :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
1.8.22 22:06

@Ivonapl Hlavně klid :hug: Vem si ze ten náš maly ted co se ma tento měsíc narodit, tak je na fotce dost zamraceny :mrgreen: Jen ze do něj dr stouchala utz.No a co neřešíme, až ho uvidíme bude to zas jiné :D :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Stará známá
1.8.22 22:09
@Ivonapl píše:
Ahoj holky, můžete mi prosím napsat, jakou velikost nosní kustky jste měli při 2.screeningu? Mě doktor naměřil 6,2 mm a nevím, jestli to není moc nebo málo.

Je to akorat. Bud v klidu. A UZ fotky opravdu zkresluji.

• Citovat
  • Upravit
15
1.8.22 22:14

@Stará známá děkuji moc, budu Ti věřit 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.8.22 22:17

@Anicka2888 tak držím palce, ať je hlavně všechno v pořádku ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
1.8.22 22:19

@Ivonapl Neboj,bude vše v pořádku, jak u tebe tak u me :hug: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1538
1.8.22 22:35

Mně na 2. Screeningu ani kůstku neměřili, měla jsem za to, že to je vypovídající údaj jen při 1. (a neměřili mi ji ani na něm, jen uvedli, že je přítomna). :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
1.8.22 22:42
@Ivonapl píše:
Ahoj holky, můžete mi prosím napsat, jakou velikost nosní kustky jste měli při 2.screeningu? Mě doktor naměřil 6,2 mm a nevím, jestli to není moc nebo málo.

Je to normální hodnota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
1.8.22 22:45

A co kdyby ten velký rozpláclý nos miminko mělo? Ono by to snad něco změnilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.8.22 22:49

@Malineka ne nezměnilo, ptám se pouze těch, co tento údaj taky mají, to je celé. Mám prostě obavy, což si myslím, že je naprosto přirozene. Myslím, že tato stránka je od toho, abychom si třeba navzájem poradily a předaly nějaké informace a vlastní zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
1.8.22 22:55

@Ivonapl však to je v pořádku, jen jsem čekala, že problém bude například ve špatném vývoji a ne v předpokladu velkého nosu, když jsi to hned tak zmínila.
Proto jsem si taky tu diskuzi přečetla, protože mě údaj zajímal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí