Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, můžete mi prosím napsat, jakou velikost nosní kustky jste měli při 2.screeningu? Mě doktor naměřil 6,2 mm a nevím, jestli to není moc nebo málo.
Proc se tím zaobiras? Nikdy me nenapadlo, ani u jednoho ze tří dětí řešit takovou věc
A to mam tento měsíc termín se třetím. Myslim si, že kdyby bylo něco špatně, tak by ti to jistě lékař sdělil ![]()
Podle 3d fotky mi přijde, že má nějaký velký a rozpláclý nos. ![]()
@Ivonapl Ale No tak, ty fotky skresluji kolikrát
Tes se na miminko a nemysli na takové věci
A ver ze kdyby se něco dr nezdálo, rekl by ti to.Ukaz fotku
![]()
@Anicka2888 noc děkuji za podporu, já vím, že kolikrát ty fotky ukazují něco jiného, než pak vypadá ve skutečnosti, ale přece jen mě to zajímalo pro porovnání no
hele teď ji u sebe nemám, dodám zítra ![]()
@Ivonapl Hlavně klid
Vem si ze ten náš maly ted co se ma tento měsíc narodit, tak je na fotce dost zamraceny
Jen ze do něj dr stouchala utz.No a co neřešíme, až ho uvidíme bude to zas jiné
![]()
@Ivonapl píše:
Ahoj holky, můžete mi prosím napsat, jakou velikost nosní kustky jste měli při 2.screeningu? Mě doktor naměřil 6,2 mm a nevím, jestli to není moc nebo málo.
Je to akorat. Bud v klidu. A UZ fotky opravdu zkresluji.
@Anicka2888 tak držím palce, ať je hlavně všechno v pořádku ❤️️
Mně na 2. Screeningu ani kůstku neměřili, měla jsem za to, že to je vypovídající údaj jen při 1. (a neměřili mi ji ani na něm, jen uvedli, že je přítomna). ![]()
@Ivonapl píše:
Je to normální hodnota.
A co kdyby ten velký rozpláclý nos miminko mělo? Ono by to snad něco změnilo?
@Malineka ne nezměnilo, ptám se pouze těch, co tento údaj taky mají, to je celé. Mám prostě obavy, což si myslím, že je naprosto přirozene. Myslím, že tato stránka je od toho, abychom si třeba navzájem poradily a předaly nějaké informace a vlastní zkusenosti.
@Ivonapl však to je v pořádku, jen jsem čekala, že problém bude například ve špatném vývoji a ne v předpokladu velkého nosu, když jsi to hned tak zmínila.
Proto jsem si taky tu diskuzi přečetla, protože mě údaj zajímal.