Notebook do 10 - 11 000,- Kč

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
796
8.11.14 15:54

Notebook do 10 - 11 000,- Kč

Poradíte prosím notebook do 10 - 11 000,–, obrazovka alespoň 15,6". Mám vyhlídlý Sony Vaio, ale zkouším se ptát, jestli nenajdu nějaký lepší tip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1824
8.11.14 16:01

Na Vaia pozor - Sony s nima končí, doprodává sklady, proto je tak levný, ale nebudou na ně náhradní díly, kdyby byl nějaký problém (včetně např. originálních baterek a nabíječek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
8.11.14 16:05
@Anonymní píše:
Poradíte prosím notebook do 10 - 11 000,–, obrazovka alespoň 15,6". Mám vyhlídlý Sony Vaio, ale zkouším se ptát, jestli nenajdu nějaký lepší tip :)

Důvod být anonymní? Tohkle je citlivé téma? :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
8.11.14 16:22

Mám lenovo, stál 9 a měla jsem k tomu ještě brašnu ;) Mám ho přes měsíc a zatím spokojenost, při nákupu jsem vyřadila Acer a Asus a taky HP, takže lenovo se našel, najela jsem si na nejprodávanější a vybírala podle svých požadavků, je jasné že herní notebook nebude stačit za 12tisíc, tak nějak vybírat…Jo a taky pokud to nespěchá, počkala bych si na windows 10 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
8.11.14 16:54
@berry4 píše:
Důvod být anonymní? Tohkle je citlivé téma? :roll: :zed:

Tak třeba by okolí závidělo, koupě notebooku není jen tak :mrgreen: Jinak já si před dvěma roky koupila Lenovo za 11 000,– byl za super cenu jelikož se ještě prodával s Windowsem 7. Má procesor Intel Core 3, na hry ho nepotřebuji a šlape zatím jako hodinky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
8.11.14 18:22

Já se vtěrknu s dotazem :) Jaká značka je dle vás nejlepší? Mám HP za mě i dobrá značka, poradili mi jej dva odbornicí, ale je po 2 letech docela zničenej - díky naprosto špatně udělané reklamaci. tak se poohližím po novém a uvažuju zda do HP znova jít nebo ne

• Citovat
  • Upravit
1824
8.11.14 18:23

@anubis25 Lenovo, zejména pak businesové řady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
10.11.14 12:59

Tak pokud se ti to vaio líbí tak proč ne. Určitě tě to není tak, že teď prodáme divizi notebooků a po nás potopa :mrgreen:.

Co se týčé rozpočtu pokud i woknama na nějáký HP, Lenovo, Dell a i Toshibu. Hlavně si pohlídej jestli tam chceš mít nějákej OS. Kámoška mi volala, že sehnala prej o dost levněji než sem ji nábízela já ale dle odkazu to bylo bez OS :mrgreen:

Jinak pokud máš šanci někde sehnat OS tak klidně bez něj je taky slušnej výběr a zbytečně to neplatíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
10.11.14 23:15

@Mi24 Ségře se po 2 letech od koupě HP rozbila obrazovka, začala nějak blbnout, stál skoro 20 tisíc…Já mám lenovo za 9 tisíc, ale mám ho teprve měsíc, uvidím za dva roky za me Lenovo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák