Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Poradíte prosím notebook do 10 - 11 000,–, obrazovka alespoň 15,6". Mám vyhlídlý Sony Vaio, ale zkouším se ptát, jestli nenajdu nějaký lepší tip ![]()
Na Vaia pozor - Sony s nima končí, doprodává sklady, proto je tak levný, ale nebudou na ně náhradní díly, kdyby byl nějaký problém (včetně např. originálních baterek a nabíječek).
@Anonymní píše:
Poradíte prosím notebook do 10 - 11 000,–, obrazovka alespoň 15,6". Mám vyhlídlý Sony Vaio, ale zkouším se ptát, jestli nenajdu nějaký lepší tip
Důvod být anonymní? Tohkle je citlivé téma?
![]()
Mám lenovo, stál 9 a měla jsem k tomu ještě brašnu
Mám ho přes měsíc a zatím spokojenost, při nákupu jsem vyřadila Acer a Asus a taky HP, takže lenovo se našel, najela jsem si na nejprodávanější a vybírala podle svých požadavků, je jasné že herní notebook nebude stačit za 12tisíc, tak nějak vybírat…Jo a taky pokud to nespěchá, počkala bych si na windows 10 ![]()
@berry4 píše:
Důvod být anonymní? Tohkle je citlivé téma?![]()
Tak třeba by okolí závidělo, koupě notebooku není jen tak
Jinak já si před dvěma roky koupila Lenovo za 11 000,– byl za super cenu jelikož se ještě prodával s Windowsem 7. Má procesor Intel Core 3, na hry ho nepotřebuji a šlape zatím jako hodinky ![]()
Já se vtěrknu s dotazem
Jaká značka je dle vás nejlepší? Mám HP za mě i dobrá značka, poradili mi jej dva odbornicí, ale je po 2 letech docela zničenej - díky naprosto špatně udělané reklamaci. tak se poohližím po novém a uvažuju zda do HP znova jít nebo ne
Tak pokud se ti to vaio líbí tak proč ne. Určitě tě to není tak, že teď prodáme divizi notebooků a po nás potopa
.
Co se týčé rozpočtu pokud i woknama na nějáký HP, Lenovo, Dell a i Toshibu. Hlavně si pohlídej jestli tam chceš mít nějákej OS. Kámoška mi volala, že sehnala prej o dost levněji než sem ji nábízela já ale dle odkazu to bylo bez OS ![]()
Jinak pokud máš šanci někde sehnat OS tak klidně bez něj je taky slušnej výběr a zbytečně to neplatíš
@Mi24 Ségře se po 2 letech od koupě HP rozbila obrazovka, začala nějak blbnout, stál skoro 20 tisíc…Já mám lenovo za 9 tisíc, ale mám ho teprve měsíc, uvidím za dva roky za me Lenovo ![]()