Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím a prosím o radu.
Nejsem veliký TV fanda a navíc je v televizi kulový. Jediný, na to co se ráda dívám je na Nova 2 Přátelé a Sex ve městě. No a ten kanál poslední asi 2 měsíce vypadává. Anténu a ty věci okolo máme asi rok nové.
Nevíte co s tím? Mám něco základního, žádný satelit nebo kabelovka.
Děkuji
My jedeme na set top box a tento multiplex, ve kterém běží Nova 2, je problémový od začátku
Vždycky třeba tři měsíce běží bez potíží, pak najednou lup a dalšího čtvrt roku ani ťuk, manžel šílí a lítá po střeše s anténou (protože se strašně rád dívá na ty aukce a dražby skladů), bezúspěšně
Po čase to zase samo od sebe naskočí… někde jsem četla, že zrovna tenhle multiplex má zhoršený signál v některých místech republiky nebo co, ale upřímně je to pro mě celé španělská vesnice
Takže ti asi moc neporadím, spíš doufám, jestli se tady taky něco užitečného nedozvím, Přátele a Sex ve městě můžu taky vidět furt dokolečka ![]()
@Michelle_M díky za reakci. Tak aspoň vím, že to není naším přijímačem. Škoda no ![]()
Nám jede Nova 2 naprosto v pořádku, takže Přátele si užívám každý den.. Jak poradit, ale nevím.. ![]()
Jedem normalne pres antenu a obcas maji tyhke stanice pokrouceny nebo chvilkami i zadny signal. Ale je to min nez drive, to se nedalo vubec.
@Halamka Tak nám to šlapalo normálně a poslední dobou zhoršení. No uvidíme, žít bez toho taky budu
, ale když už zapnu televizi, tak kvůli tomu, no…
@VENIVINIVICI píše:
On ještě někdo v dnešní době sleduje TV Nova?
Nesleduji TV Nova, ale Nova 2 a jde mi o ty dva jmenované seriály. Díky, že jsi mi poradila s tím, na to co se ptám
![]()
@Aries6 píše:
@Halamka Tak nám to šlapalo normálně a poslední dobou zhoršení. No uvidíme, žít bez toho taky budu, ale když už zapnu televizi, tak kvůli tomu, no…
Je možné, že vám signál začalo něco rušit. Třeba některý mobilní operátor posílil nebo otočil svůj vysílač a to ruší televizní signál.
Zkus se podívat na stránky Českých radiokomunikací, pod který TV vysílač spadáte. A třeba tam zkusit zavolat a poptat se, jestli o něčem nevědí. ![]()