Nová práce po mateřské, jak postupovat dál?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jo, taky jsem jednou byla, tak hloupá, dělala jsem dva dny s tím, že smlouva potom…až si to zkusíte…Bylo tam tedy víc divných věcí, nastoupilo nás asi 5 od pondělka, pořád samé,,jen si dojděte na cigáro, jen si dojděte na oběd, klidně si zavolejte, v pohodě přijdte zítra později, samozřejmě můžete už dneska jít, v klidu, v pohodě…„No zaměstnavatel snů. Akorát, že jsme pondělí, úterý dělali, sice nás chválili, ale smlouva a další náležitosti,,potom“. Ve středu už jsem tam nešla. Je to tedy dávno, už bych to (snad) nepřipustila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak pisou vsichni - hlavne bez te smlouvy nezacni pracovat. Je to nelegalni a kouka z toho spousta pruseru. Takze bud zitra pdepis smlouvu (otazka, jestli s takhle s podvadejicim zamestnavatelem vubec chces), nebo at si to strci nekam…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bellino píše: Více
Jedná se o práci v lahůdkách příprava salátů, chlebíčků atd…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Já chápu, že potřebuješ práci a jsi rada, že jsi nějakou našla, ale tohle opravdu není ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
A chtěli od tebe zdravotní průkaz? Nic ve zlým, ale pokud ne, tak je jednoduše jasne, že s tebou do budoucna nepočítají, chtějí si tebou,,zalepit" jeden ten týden bez nároku na plat a pak další a další a další. Pár lahůdkářství v Praze tímto bylo nechvalně proslulýma. Tímto nechci říct, že je to jen výsada Prahy. Dela se to na vícero místech. Nebo přijmou někoho z pracáku, kde může být jen nějaká ta částka (nevim jaká, nejsem tam), ale dohodnou se s ním, že mu dají víc, případně to udělají na procenta z prodeje, pak nezaplati a skáčou, že vždyť je na pracáku. Ne, všechno jen na papíře. A i kdyby ten zdravotní průkaz chtěli, i tak to může být habadura. To mi jen tak napadlo, že bez toho to je jasný jak facka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vždyť zdravotní prukazy jsou už nějakou dobu zrušené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud je nekdo na pracáku, nesmí si vydělat nic, aby měl podporu. Do určité částky za něj stát platí soc. a zdrav.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fazulina píše: Více
Ono to už bylo dávno, nevím jak to chodí teď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: VíceČlověk na chvíli odejde, a už vše jinak..ale to nic nemění na tom, že bez smlouvy nepracovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo jo, taky jsem jako mlada jednou naletela. Bylo mi to velmi nadšeným manažerem podáno tak, ze zezacatku me vlastne oni budou školit a učit, takze je to pro me přínos a od nich investice, a az budu plnit nejake cíle, tak me budou platit. Nemam přece co ztratit, maximálně se toho spoustu naučím zadarmo. Ty cíle byly sice celkem jasne recene, ale az kdyz jsem do toho videla trochu vic, začalo mi byt jasne, jak nedosazitelne jsou. Taky jsem do toho vrazila dost peněz, nekolik tydnu kdy jsem mohla nekde normálně vydelavat…no, poučila jsem se, to bylo k nezaplacení
- Citovat
- Upravit