Jak dlouho tak trvá stavba nové silnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smajlik345
12.5.21 12:39
@Anonymní píše:
@Kriss Tina Tak kanalizaci tu máme, plyn taky.
Existuji nekde verejne pristupne informace od mesta?
No a nevíte, jak se to v takove situaci dela s vyvozem odpadu? Popravde si nedovedu predstavit rvát tim plnou popelnici, ani bych ji nesundala je to tak metrova hloubka, chlap zrovna zacatkem tydne je pracovne mimo.

uřadní tabule nebo se zeptat na obci či na městě - nevím kde žiješ. Jinak u nás kopali kanalizaci a naše ulice asi 2 týdny, ale dělali vždy kousek a jsme průjezdná ulice, ale i do těch neprůjezdných byla puštěná pošta a popelaři.
Takže tady to fakt nevyřešíš běž na úřad a ptej se a trvej na vyvezení popelnic když je platíš - slušně.
Nám kopali přípojky přes celou ulici, hloubka 5 m, široké víc jak 1m. Provaz abych přešla ten výkop neumím, takže dali přes to desky aby lidé mohli přes výkop, děti převezli v lžicí bagru. Vše jde je to jen o domluvě.
U nás dokonce při asfaltaci, řekli v ten a v ten den bude ulice neprůjezdná. Byla, ale pro cizí, místní vylezli na cestu zeptali se kudy mohou jet, zdá dolů či nahoru, kde je volno a jeli jsme

• Citovat
  • Upravit
80030
12.5.21 13:05

@Oli.Lyon Jak to, že nevíte, že se tu staví meziplanetární dálnice? Nectete vývěsky? Tak nashle lidstvo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.5.21 14:11
@inkakřivák píše:
@Oli.Lyon Jak to, že nevíte, že se tu staví meziplanetární dálnice? Nectete vývěsky? Tak nashle lidstvo. :mrgreen:

Zalez Vogone…

• Citovat
  • Upravit
3159
12.5.21 15:01
@Anonymní píše:
Tak třeba jednou až mi bude kolem 40ti, pak si budu umět poradit ;)
Všem se omlouvám za trauma, které jsem vám způsobila.
My mladí se zajímáme později a prd známe no :nevim: však život nás to naučí, pevné nervy :pankac: a ostatním děkuji.

To není mládím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80030
12.5.21 19:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.21 21:55

No, tak nám rozkopali ulici celou.
Do hloubky tak necely metr, neda se tim projit, totalne nabaleny boty jilem a bahnem.
Nechali nam u baraku akorat schod ve vysce tak 60 cm od zeme, mam co delat na nej vylezt s ditetem v ruce.
A teda popelnice zustali pred barakem a tim je fakt uz nevyrvu.
Cele mi to prijde idiotsky vymysleny.

Na strankach je rekonstrukce silnice od zakladu a osvetleni, ale nic o terminu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.21 21:58

Tak sorry, ale jsou v ulici dohromady 4 rodinne domy.

A pri scitani lidu nebyli od MÚ líní zvonit a otravovat mmj. i u nás osobne… a takhle podstatnou vec nikdo nerekne? Spoleha na stránky, pak človek prijde z práce a pred barakem takovy prekvapko?

• Citovat
  • Upravit
Janli
12.5.21 22:19
@Anonymní píše:
No, tak nám rozkopali ulici celou.
Do hloubky tak necely metr, neda se tim projit, totalne nabaleny boty jilem a bahnem.
Nechali nam u baraku akorat schod ve vysce tak 60 cm od zeme, mam co delat na nej vylezt s ditetem v ruce.
A teda popelnice zustali pred barakem a tim je fakt uz nevyrvu.
Cele mi to prijde idiotsky vymysleny.Na strankach je rekonstrukce silnice od zakladu a osvetleni, ale nic o terminu.

Tak jsi doma na mateřské, když píšeš, že neprojedeš s kočárkem nebo chodíš do práce? Stěžuj si na obci, že nevíte o termínu rekonstrukce. U nás teda koupou posledních pár let snad nonstop, ale nikdy jsem neměla problém si najít stavbyvedoucího (prostě jsem se vždycky zeptala prvního vocasa s krumpáčem) a domluvila jsem se na všem, co jsem potřebovala. Popelnice, přeparkování aut, přístup k domu… no, ale měla jsem tu prvotní informaci, že se něco bude dít…

• Citovat
  • Upravit
3159
12.5.21 22:59
@Anonymní píše:
Tak sorry, ale jsou v ulici dohromady 4 rodinne domy.A pri scitani lidu nebyli od MÚ líní zvonit a otravovat mmj. i u nás osobne… a takhle podstatnou vec nikdo nerekne? Spoleha na stránky, pak človek prijde z práce a pred barakem takovy prekvapko?

A co vám ohledně sčítání chtěli? Nebyli vám nabídnout papírové formuláře, protože jste se nesečetli?

Termín by měl být dohledatelný, ale nechápu, proč by vám měl někdo osobně podávat informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.5.21 23:02
@AnnieTRoj píše:
A co vám ohledně sčítání chtěli? Nebyli vám nabídnout papírové formuláře, protože jste se nesečetli?Termín by měl být dohledatelný, ale nechápu, proč by vám měl někdo osobně podávat informace.

Zase u nás je běžný, že přijde do schránky oběžník, kde se na podobný akce upozorňuje a několikrát to vyhlásí rozhlasem.

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
12.5.21 23:27
@Anonymní píše:
Tak sorry, ale jsou v ulici dohromady 4 rodinne domy.A pri scitani lidu nebyli od MÚ líní zvonit a otravovat mmj. i u nás osobne… a takhle podstatnou vec nikdo nerekne? Spoleha na stránky, pak človek prijde z práce a pred barakem takovy prekvapko?

No asi bydlíte v domě krátce a předtím jste byli zvyknutý z města a z bytu mít vše pod nos (usuzují z toho, že vím jak to funguje na vesnici, ale nevím jak v městě)
Mladí v tomhle nemá nic společného, já jsem mláda a když mě něco zajímá tak zjištují.
Ptám se na obecním úřadě, příp. na stránkach obce - úřední deska a nebo úřední deska v obci.
O kanalizaci jsme byli informování - úřední deskou jak v obci tak na internetu a kabelová tv, potom taky zjišťovali kde bude mít kdo jaký výkop…Ale jinak vše člověk najde na internetu.
Tak jen ať víš příště. Teď ty doporučují zajdi se ty nebo manžel zeptat přímo na město. Nejlíp po nějaké komunikaci se sousedy chtějte ať se aspoň postarají o popelnice

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.21 23:28

@AnnieTRoj Chtěli nám nacpat formuláře, ale já nás sečetla online hned, co to začalo fungovat.

Na tomto MÚ jsem dělala před mateřskou a absolventů, kteri nemaji co delat tam bylo dost.

Zitra tam zavolám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.21 23:32

@smajlik345 Ano, sousedka 87 let naproti koulala velmi překvapeně. Ta internet asi nemá.

To je fuk, budu tam volat, vytocena jsem dost, musela jsem tim dnes projit a katastrofa. Nemam krom zahrady kde vencit psy, to by byl byt jeden velkej humus. Nikam se kdo vi ja jak dlouho nedostanu. Jsem zvedava jak si donesu nákup. Je to katastrofa.

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
12.5.21 23:48
@Anonymní píše:
@smajlik345 Ano, sousedka 87 let naproti koulala velmi překvapeně. Ta internet asi nemá.To je fuk, budu tam volat, vytocena jsem dost, musela jsem tim dnes projit a katastrofa. Nemam krom zahrady kde vencit psy, to by byl byt jeden velkej humus. Nikam se kdo vi ja jak dlouho nedostanu. Jsem zvedava jak si donesu nákup. Je to katastrofa.

můžeš mi poslat foto třeba do soukromé zprávy. Upřímně jsem zvědavá jak to u vás vypadá. U nás dělali ulici 2 týdny (asi), pak další, další ulici atd…pak se vrátili zaasfaltovat naší ulici (pár dní), ale vždy se dalo projet. Když nám tedy nestali před bránou, ale i tak.
Teď jiné firmy demolují ulice v okolních obcí a co si tak všímám.
Tak průjezdné ulice jsou průjezdné, až tedy na nějaké místo kde se právě maká a např. slepé ulice jsou neprůjezdné pro ty co bydlí na konci dané ulice od 8 - 16 např. po dobu jednoho týdne, od té 16 hod jsou uvedené do takového stavu aby lidé mohli auty jezdit domů.
Na začátku ulice jsou taky neprůjezdné od 8 - 16, ale jen třeba 3 dni, pak se technika posouvá víc ke konci ulice a majitele prvních domků mohou normálně jezdit

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.21 23:55

@smajlik345 klidne sem, ale je to screen z videa, ted uz je tma.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová