Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Kriss Tina Do nosítka![]()
![]()
už je jaksi velkej no@Janli tak predstavovala bych si, ze nikoho nenapadne rozkopat silnici, kdyz ma skoro tyden prset, ale to bych chtela asi moc, no oni tam nebydli no.
ono, kdyby bylo sucho, tak se nedeje nic.
Tohle je dobrá úvaha
. Předpokládám, že ty práce má obec objednané x měsíců dopředu. A předpokládám, že ta stavební firma asi taky nemá čas, týden nechat práce a čekat, až vysvitne slunko.
@Janli Kdepak. Stavební práce se musí plánovat podle počasí a potřeb sousedů. Takže hezký obejít a vyprat se - neplánuje té porod, svatbu, pohřeb, zápal slepého střeva, požár? A pak k věštkyni která vyvěští počasí. A zřídí se na to extraspecialni odbor.
Dítě bych odnesla po travnatém pruhu v náručí, psi projdou. A doma je halt umyju. Těch pár dní vydržím.
@Anonymní píše:
@Kriss Tina Do nosítka![]()
![]()
už je jaksi velkej no@Janli tak predstavovala bych si, ze nikoho nenapadne rozkopat silnici, kdyz ma skoro tyden prset, ale to bych chtela asi moc, no oni tam nebydli no.
ono, kdyby bylo sucho, tak se nedeje nic.
Tohle nemůžeš myslet vážně ne?
No a řekli ti na tom úřadě jak dlouho to potrvá?
@inkakřivák píše:
@Janli Kdepak. Stavební práce se musí plánovat podle počasí a potřeb sousedů. Takže hezký obejít a vyprat se - neplánuje té porod, svatbu, pohřeb, zápal slepého střeva, požár? A pak k věštkyni která vyvěští počasí. A zřídí se na to extraspecialni odbor.
Dítě bych odnesla po travnatém pruhu v náručí, psi projdou. A doma je halt umyju. Těch pár dní vydržím.
Takže si myslíš, že si mohu stěžovat. Když nám kopali kanalizaci celý rok a měli jsme kvůli tomu různé problémy např.. jsem se kvůli tomu hluku nemohla učit a taky se nám mírně sesunul svah ![]()
Já spíš lituji firmu, která kope kanalizaci v sousední obci. Vykopali pás několik metrů hluboký a teď jak jsou ty vydatné lijáky tam musí mít dost vody. Nechtěla bych v tom robit ![]()
@smajlik345 Jo. Stěžuj si a zadej kompenzaci za újmu.
Vážně. Kde a jak vám ujel svah? Pokud je to někde pod domem, je to trochu o hubu.
@inkakřivák píše:
@smajlik345 Jo. Stěžuj si a zadej kompenzaci za újmu.
Vážně. Kde a jak vám ujel svah? Pokud je to někde pod domem, je to trochu o hubu.
naštěstí ne. Je to vedle domu mezi plotem, který sousedí se silnici a asi 2 m od domů. Prý to ničemu nevadí, nějaký odborník tady byl. Ale stálo se to i sousedovi (naštěstí ty domy máme posunuté víc dozadu od silnice pryč)
Ale jak nad tím přemýšlím, možná už to je na trestní oznámení, protože souvislost s práci na silnici to mělo, to máme potvrzené
@smajlik345 Správně! Stavbyvedoucího pro výstrahu popravit! Určitě stavěl a nesvítilo sluníčko.
@inkakřivák píše:
@smajlik345 Správně! Stavbyvedoucího pro výstrahu popravit! Určitě stavěl a nesvítilo sluníčko.
Beztak jim jen ukradli šutry ze skalky, páč jim chyběl základní kámen… ![]()
@Janli To se pleteš. Kámen že skalky sice ukradli, ale jen proto, že jsou od přirození darebáci.
Fakt si myslíš, že na 100% vytížený stavební firmy budou plánovat práci podle počasí…to mě teda pobavilo…
. Měli jsme tu rozkopaný silnice půl roku, protože se dělala voda, pak nový silnice a teď nás ještě čeká elektrika, ale nenapadlo by mě takhle vyvádět. Bahno jsme tu měli taky, tak jsme chvíli nosili gumáky, no. Fakt nás to nezabilo.. Zabahněný kola od kočárku a boty jsem čistila denně..