Jak dlouho tak trvá stavba nové silnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smajlik345
13.5.21 00:07

Jak dlouho už na tom makají?
To vypadá na asfaltaci silnice, jako co tak beru po tom co jsem viděla u nás.
By to nemělo dlouho trvat, ale nechápu proč to nemají vyčištěno do čista, aby se potom dalo jezdit a chodit. My jsme měli nechané nájezdy k domům. Taky pro případ záchranných složek by tam kde tohle končí a začíná normální silnice by bud měl být malý schod a ne metrový a nebo sjezd.
Jestli si na MÚ pracovala a jsou tam lidé k ničemu, tak doporučují nevolat, zvedne ty to někdo kdo ví kulové nebo tě pošle někam. Zajdi si za někým a ptej se nejen na termíny, ale ukaž mu i fotky jak to vypadá.
Nejspíš svěřili zakázku a nestarají se o to jak to vypadá. Dej vědět jak jsi dopadla

• Citovat
  • Upravit
20890
13.5.21 04:53
@Anonymní píše:
@smajlik345 klidne sem, ale je to screen z videa, ted uz je tma.

No čekal jsem úplně něco jinýho, když jsi psala o 60cm výkopu. Tohle je odfrezovanych 10-15 cm povrchu. Však tudma v pohodě projdes i se psama. Sice budete špinaví, ale projdes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65148
13.5.21 06:36
@Cenarius píše:
No čekal jsem úplně něco jinýho, když jsi psala o 60cm výkopu. Tohle je odfrezovanych 10-15 cm povrchu. Však tudma v pohodě projdes i se psama. Sice budete špinaví, ale projdes.

A kočárek? A ti popelari? A v pripade, ze se neco stane a bude treba sanitka atd? To nebude jen pred jejich barakem. Neni to normalni. A pokud se neco tak omezujiciho dela, u nas se hazi lidem do schranky oznámeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80019
13.5.21 07:00
@Anonymní píše:
Tak sorry, ale jsou v ulici dohromady 4 rodinne domy.A pri scitani lidu nebyli od MÚ líní zvonit a otravovat mmj. i u nás osobne… a takhle podstatnou vec nikdo nerekne? Spoleha na stránky, pak človek prijde z práce a pred barakem takovy prekvapko?
Živě vidím, jak ze stavebního úřadu obíhají lidí a zvoní na ně s tím, že bude probíhat rekonstrukce třeba kanalizace v obci. Umíš si představit, že tam je třeba tisíc účastníků? A proč mít potom stránky? To si fakt každý myslí, že on je ten nejdůležitější a všichni mají myslet jen a jen na jeho blaho? Takhle lidí nechodí třeba na projednávání ÙP a pak se diví. Příště se zajimej a nebudeš překvapená. Jo a chodit můžeš po tom zeleném pruhu. S dítětem v náručí. Psi to zvládnou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80019
13.5.21 07:02

@Cenarius normální hysterická, která si myslí, že svět se musí točit podle ní. To jsou ty typy, co nadavaji na obci, že mají rozbité chodníky, a když se pustí obec do opravy, štěkají, že jsou chodníky rozkopané. Lidi, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65148
13.5.21 07:04

@inkakřivák u nas je normální, ze jim to hodi do schranky. Vzdyt to bude par rodinnych domků. Taky se to vylepuje na vývěsku. Bydlim v paneláku a kdyt nejde elektrika nebo plyn, tak to mam taky ve schránce. Vymena vytahu visi vsude uz 14 dni. Pripada mi to normální. Když nasim delali kanalizaci, taky dostali všechno rozepsané. Presne dny, kudy maji jezdit které dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80019
13.5.21 07:12

Někde se to dělá tak, jinde třeba jinak. Ale skutečně si myslím, že obec asi zákonnou povinnost splnila. Navíc oni byli účastníky stavebního řízení, takže o tom vědět museli. A faktem je, že jsme dělali třeba kanalizaci pro vesnici. To měli z toho úřadu stavebního objíždět ty domácnosti? Blbost. Od toho je prostě vývěska. Výtah v domě? Vylepim na dveře papír a je. Silnice je dost jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
13.5.21 08:10

Nezlob se, ale tohle je z tvé strany poněkud hysterický. Nevidím na těch fotkách žádný extra výkop, ty to popisuješ pomalu jako kráter do pekla a zatím to je jen skrývka před položením nové silnice. Po tom se dá jet s kočárkem a představ si, že i chodit! Tak si holt chvíli umažete boty, no. Doma vám voda snad teče, tak si je zas umeješ. Psy si taky budeš chvilku venčit na zahradě. Však se z toho nevoloupete. Nová silnice byla evidentně potřeba, jen si holt někdo občas myslí, že ji za jednu noc postaví trpaslíci… Včera tu celý den diskutuješ, místo toho, aby sis zavolala na úřad a už dávno všechno věděla. To taky nechápu.

• Citovat
  • Upravit
37131
13.5.21 08:32
@Anonymní píše:

Tady normálně projdes, dítě dej do nosítka a se psem v pohodě, akorat bude spinavejsi no. To popisuješ jak nějakou bezednou rokli, dyt je oddelano par cm, to ani nekopnu tu kanalizaci nebo tak, to by bylo mnohem hlubší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3159
13.5.21 14:53
@Janli píše:
Zase u nás je běžný, že přijde do schránky oběžník, kde se na podobný akce upozorňuje a několikrát to vyhlásí rozhlasem.

U nás také, ale ne každá obec má rozhlas nebo zpravodaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3159
13.5.21 14:55
@Anonymní píše:
@AnnieTRoj Chtěli nám nacpat formuláře, ale já nás sečetla online hned, co to začalo fungovat.

Na tomto MÚ jsem dělala před mateřskou a absolventů, kteri nemaji co delat tam bylo dost.

Zitra tam zavolám.

Tak ještě, že jste se ubránili a nic vám nenacpali. Byla to povinnost sčítacích komisařů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3159
13.5.21 14:58
@Anonymní píše:

Nevidím díru do pekla. Je to nepříjemné, ale založení diskuze to nevyřeší.
Když si na obci dělala, není problém tam zavolat a poptat se, třeba ti řeknou kolegové ještě i víc než člověku z ulice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.21 10:49

@inkakřivák Mela by ses uklidnit. Dedukce, dedukce. Tohle je vseobecne poprve co jsem si kdy ztezovala. Jsem flexmouš.
A asi te to prekvapi, prisel se na to podivat pan z MÚ a sám se omluvil. Zkratka to sverili a nezkontrolovali. Udelali pristup k domům a kamennou cestu. Hned je to lepší a to se prezit dá.
Bych te chtela videt, jak se prodíráš bahnem, jen aby ses dostala k autu nebo do krámu a jak budes kazdy den čistit zabahneny boty a kola od kocarku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.21 10:52

@Janli Ono je to tak 50cm hluboký, já to fotila zezhora z bytu :palec: budou dělat osvětlení., takže jsou u kabelů. Mám německý ovčáky a čumí jim z toho jen hlava. :)
To je fuk, uz je to vyreseno.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.21 10:56

@Kriss Tina Do nosítka :lol: :lol: :lol: už je jaksi velkej no

@Janli tak predstavovala bych si, ze nikoho nenapadne rozkopat silnici, kdyz ma skoro tyden prset, ale to bych chtela asi moc, no oni tam nebydli no. :palec: ono, kdyby bylo sucho, tak se nedeje nic.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová