Nová snažilka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
159
7.12.09 12:10

Kaculkak, gratuluji, je to na dobré cestě. :wink: Já když jsem objevila slabou druhou byla neděle a hned v pondělí (12. den) jsem volala do CAR s tím, že je velmi slabá, ale řekli, že to vůbec nevadí a že mám přijít na krev a bylo to pozitivní. Kdy máš v plánu jít na krev?
Karinko, jak to s tebou vypadá? Kolik se jich oplodnilo? Proběhl už ET?
Nicky, tak to půjdeme na ultrazvuk spolu, mám jít taky 15. 12. :-) To by se mělo už ukázat srdíčko, tak jen doufám, že to bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.12.09 12:31

ahoj nicky33 - tak jsem dopadla tak, že na UTZ mi našli folikul 15,7mm, což je dobré, takže dneska ráno mi ďobli do zadku Pregnyl a zítra 8.12. ve 14.00h. jdu ještě na 2.IUI, jelikož ba se IVF tento cyklus nestihlo. Musíme ještě na jeden pohovor, kde vyplníme papíry na pojišťovnu (tam to trvá cca 3 týdny), manža ještě vyšetření sperma - reakce akrozomu, výsledky trvají 10 dnů, pak já musím ještě na další hormon. vyšetření z krve…no a pak se domluvit na stimulaci a tu začnu až cyklus v lednu! :-? Je to dlouhé čekání! :roll: Ale tak jsem to ještě zkusila s tou IUI, abych neležela ladem v prosinci! :lol: A kdyby to vyšlo, tak budu šťastná jak blecha! :dance: No a jak se daří tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
7.12.09 17:06

Vincko zítra ráno si udělám kontrolní testík a pak tam asi zavolám, nebudu čekat na středu. V rozpisu mám napsáno, že mě budou objednávat na kontrolní sono, tak nevím, zda chtějí dělat krev nebo né, v každém případě na krev si můžu dojít za svým doktorem, né :-D

štěpi to tak rychle všechno uteče, vem si, že jsou tu za chvíli vánoce, budeš myslet na jiné věci a než se naděješ je leden. Ale držím palečky, třeba ani nebudeš muset čekat na leden, přeci jen vánoce je čas zázraků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
7.12.09 18:28

Vincko to je fajn, ze jdeme ve stejny den,muzeme si drzet palce navzajem :-)
Stepi vim ze to utika pomalu, ale treba uz to nebudes v lednu ani potrebovat :-) a je dobre ze udelaji vysetreni, jaka uznaji za vhodne, aby se zvysila pravdepodobnost. To jdes znova na hormonalni profil? Ja mam kontrolu 15.12. tak do ty doby musim lezet v posteli, moc to neutika a uz jsem cela rozlamana a mam dost nevolnosti..musim doufat, ze hematom zmizi a budu uz mit normalnejsi rezim a trochu si to uzivat.
Kaculko vetsinou nejdriv potvrzuji tt jeste krvi, nez objednaji na sono, ted by jeste nic nevideli az tak za 14 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
7.12.09 19:45

ahoj berušky,

Nicky, moc děkuji za povzbuzení, ale to víš, ten můj věk mě děsí.

Kaculko, tobě přeji krásné těhotenství.
Vincku, doufám, že ty jsi v pohodě a že máš doma pěkně nohy na stole a necháváš se obskakovat manželem.

Štěpi, Mahu, Sluníčko, tak vy na to vlítnete hned po Novém roce a určitě se Vám to všem podaří, uvidíte.

Mahu, prosím , nebuď smutná. Já moc dobře vím, jak ti je. Taky jsem to zažila a bylo mi moc líto, že všichni kolem mně mají děti, jenom já ne. Ale ty se jich taky brzo dočkáš. Uvidíš, že Vám to vyjde hned při prvním ivf.

Jinak já byla dnes na ET, oplodnilo se 7 vajíček a vkládali mi 2 embryjka, tak teď už budu jenom čekat a doufat, že se na mně podruhé usměje štěstí. Vkládal mi je sám pan šéf, stejně jako u prvního ivf, tak doufám, že mi opět přinese štěstí. Ležela tam se mnou na pokoji taková moc prima holčina, která byla na svém prvním ivf a ta měla 29 vajíček. No, mladá krev, to se tvoří vajíčka jedna radost.

Dám vědět, jak jsem dopadla a opatrujte se mi všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
8.12.09 08:37

Holky, teď jsem volala do CAR, opravdu mě jen objednali na sono na 22.12. a jen že si mám dojít pro další Utroš ke svému gyn, neb injekce mám jen na 8 dní. No v každém případě si krev nechám vzít, abych nebyla tak nervozní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.12.09 08:50

Ahoj holky :mavam:

všem moc děkuji za povzbuzení :huban: , a doufám, že opravdu by nám ten Ježíšek mohl pod stromeček nadělit testík s //. :-o To by manža určitě ani nechtěl ten holící strojek za 3500,– co si vybral k Vánocům a tím pádem bych ušetřila! :mrgreen: No nebudu předbíhat, ať pak nejsem zklamaná, jako posledně!
Holky taky vám všem přeji jen to nejlepší!!! :srdce:
Zuzko - mě to povídej - jedna moje známá teď bude rodit své druhé dítě ve 42 letech, má ho s 30 letým přítelem s kterým 2× byla na potratu a 3× potratila samovolně a teď se to povedlo a budou mít chlapečka! Na jednu stranu jim to moc přeji, ale taky jsem naštvaná, že ona ve ,, svém věku " po těch potratech nemá problém otěhotnět, ikdyž se ani moc nesnažili! Je to prostě pech, že někdo může a někdo nemůže!!! :evil: Ale nám se taky zadaří, uvidíš! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.12.09 09:28

Zuzko - ten můj mi taky tvrdí, že by to přežil a pak zase když se o tom bavíme, tak říká, že pro to udělá všechno abysme ho měli! A já zas mu to dítě moc chci dát, když ještě žádné nemá! (já mám z prvního manželství 2 skorodospělé děti) Naštěstí mě snad kromě stimulace a OPU nic horšího nečeká, jelikož jsem v pořádku (zatím). Jen manža ten SPG má špatný! :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
8.12.09 10:14

Sue ja dostala MS hned druhý den . Ráno jsem měla utroš a odpo byli výsledky negativni tak jsem večer již začala trošku špinit. V pobdělí jsem byla jako průtokáč 8 vložek tak to bylo hrozné byla jsem v práci hodně unavená a večer jsem¨šla spát již v 9 hod. podivej se na www.ivfbrno.cz pruvodce léčba neplodnosti je to brožurka co mám doma a tam jis o všem můžeš přečíst o různých metodách a jaké se dávají léky a pod. Já jsem si četla příbalový lék v práci .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.12.09 10:20

Zuzko - stimulace vaječníků - injekce s hormonama, abys měla hodně vajíček na oplodnění. OPU - je odběr vajíček pod narkózou, ale nic hrozného. :wink: Tak jen v kostce… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
9.12.09 08:56

Ahoj holky, právě jsem přišla z krve, výsledky budu mít až zítra kolem deváté, ale na sonu jsem viděla bublinku, a doktor říkal, že by ta bublinka mohla být miminko, ale že je ještě brzy, Tak snad fakt je to na té nejlepší cestě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
9.12.09 11:17

Ahoj holky, tak mám po 2.IUI a zas budu 14 dnů čekat a čekat… Jinak manžovi se o trochu zlepšil SPG a už má jen mírnou astenospermii! Holky, ale včera byl den blbec… manžel, když jel do CARu na odběr sperma, tak ho na křižovatce sestřelil nějaký idiot, který mu nedal přednost, takže máme pravý zadek zrušený a škoda cca 50tis. Ale hlavně, že se manžovi nic nestalo!!!!! Tak volal, že to na odběr nestíhá a vypadalo to, že ani IUI nebude! No pak teda si od té nehody odběhl, páč to bylo kousek od CARu, na odběr s 15min. zpožděním, a pak se vrátil k nehodě, ale nakonec to nevadilo a já jsem normálně mohla jít na IUI. Jenže jsme měli oba nervy z té nehody, tak nevím, jak to dopadne! Možná nám stresová situace pomohla a bude z toho mimi! Ikdyž pochybuju… A při IUI jsem taky měla potíže, byla jsem ucpaná ovulačním hlenem, tak mi museli pročišťovat čípek nějakým drátem a až na počtvrté se podařilo zavést katetr se spermiemi! No včera děs! Ale hlavně, že to dobře dopadlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
9.12.09 11:49

štěpi právě pro takovéhle komplikace by se to mohlo povést. To by v tom byl čert, aby ta smůla nebyla vyvážená něčím pozitivním, né

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
9.12.09 11:54

Kaculko - kéž bys měla pravdu! :lol: No a moc ti přeju, aby ta bublinka byla mimi!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
9.12.09 12:16

No kdybys viděla nás v období posledního sona před punkcí a v období punkce :lol: , jsem říkala, buď se povede vše nebo nic. Čtvrtek jsme věděli, že jedem sono, ve středu jsem podle krve zjistila, že je čas na krytí moji bílé příšerky, takže jsme večer valili směr Bratislava, spali jsem tam, ráno honem na sono Brno :mrgreen: , Bára mezitím odpočívala po noci plné vášní, neboť panička psa neměla srdce ho nechat plakat po naší „kočce“, honem zpět za ženichem, teprve se pod dozorem povedlo, ale zřejmě už v noci si to užívali, takže jsem do pátka zůstávat nemuseli a v sobotu na půl osmou Brno. Teoreticky počato ve stejný den miminka i některá štěňátka :-D, Bára se mi zdá, že by mohla být… Takže proč to dělat jednoduše, když to jde složitě. No ale na druhou stranu je pravda, že se nám to hodilo do krámu, to krytí, protože zatím doma mlžíme, takže jsme si jen vyposlechli, že teď v zimě musíme pořizovat štěňata a pořád kvůli tomu někde jezdit, hi hi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí