Nové zaměstnání a plánování těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16139
6.2.26 13:58
@izabe píše: Více

Presne tak, dost záleží na tom, jak ti bude, atd :nevim: Co je to za praci taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8290
6.2.26 14:04
@Dahlia0409 píše: Více

Snad to nebude žádné rizikové pracoviště.

Každopádně já ty zaměstnavatele chápu, je na prd zaučovat někoho na pár měsíců a pak to stejné absolvovat s novým člověkem jak daná osoba nastoupí na mateřskou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.26 14:25

No věřte mi nebyl to plán 🙈 minulý rok jsem si říkala, jak by bylo skvělé, kdyby toto přišlo a nic - teď změna v práci, tak jsem si říkala počkáme ještě alespoň 3/4 roku nebo rok..naštěstí kancelářská, takže by to mělo být teoreticky v pořádku… A uvidím jak to bude… Každopádně díky

• Citovat
  • Upravit
15092
6.2.26 14:33
@Anonymní píše: Více

Spíš to vychází na šestý měsíc. Zaměstnavatel to na tobě stejně nejspíš pozná. Oznámila bych to hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33129
6.2.26 16:06
@Anonymní píše: Více

Pochybuju, že se ti povede těhotenství utajit. Co když přijdou nevolnosti atd? Taky záleží, co to je a práci. Asi bys to říct měla, vyrukovat s tím po zkušebce je docela podpásovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.26 16:22

Já jsem zjistila těhotenství 3 dny před nástupem do nové práce. Už jsem měla za sebou zamlklé těhotenství, takže jsem se rozhodla nastoupit, protože do toho 12tt je to celkem nejisté. To se ještě může stát cokoliv, tak proč se plašit předem. Jednalo se o kancelářskou práci na dobu neurčitou. Byla jsem rozhodnutá že těhotenství nahlásím před koncem zkušebky.
No nakonec se tam změnil majitele a ten nový byl takový kokos, že tam kvůli něj odešli i zaměstnanci co tam pracovali přes 20 let. Chování fakt strašné, takže jsem těhotenství oznámila až po konci zkušební doby :mrgreen: v kanceláři to lidi věděli, ale drželi se mnou basu.
Za mě tedy ještě byla zkušebka 3 měsíce. Ty 4 už jsou opravdu hraniční.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat