Někdo zkušenost s eaeconomy

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
11.8.24 08:20

Někdo zkušenost s eaeconomy

Ahojky všem jsem matka samozivitelka
Takže nemám hromady peněz ale
Zaslechla jsem o,,pasivním příjmu,,
Firmy EAECONOMY
nějak extra tomu nevěřím na internetu špatné recenze…
Ale nemáte někdo osobní zkušenost :think: :think:

Anketa

Hlasovalo:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.8.24 09:31

Obloukem se vyhni prosimtě. Asi mají dobrý marketing ale signály na Forex a další nejsou ziskové, žijí tzv. Hlavně z duší které uloví. Mám i nějaké screeny kdy lidi nevydělávají, nedodržuje se tam risk management, lidi pálí svoje peníze. Trading neni jednoduchá disciplína - pokud tě toto odvětví láká zaplať si dobrý kurz, kup si knížky a začni se učit ale ani po tom nemusíš být úspěšná.

• Citovat
  • Upravit
7
11.8.24 09:48
@Anonymní píše: Více

Děkuji za koment píšete jako Anonim nemůžete mi dát nějaký kontakt na sebe? Treba WhatsApp? Zeptala bych se vás na pár otázek 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.8.24 02:04

Ako clovek, ktory sa dlhodobo venuje tradingu hovorim, ze mas v dlhodobom horizonte vacsiu sancu zarabat stavkovanim vo Fortune ako tradingom cez signaly od Eaconomy. Viem je tazke uverit, ze skutocne existuju ludia, ktori su pre prachy ochotni vedome zavadzat, klamat a sposobovat straty ludom, ktori uz beztak peniaze nemaju, ale bohuzial takuto dobu zijeme. :roll:
Schvalne ak ti niekto bude niekedy rozpravat o
tom ako zaraba tradingom, povedz dotycnej osobe nech zverejni historiu svojich obchodov na stranke MYFXBOOK a sleduj odpoved. Na 100% bude zamietava :D Ono bez historie obchodov su to vsetko len motivacne kecy, namotavanie, sluby a vzdusne zamky. Good luck!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.10.24 10:04

Ahoj, momentálně co se týče eaconomy jsem v kontaktu s tzv. mentorkou která mě do toho neřekla bych láká, ale chtěla by abych se přidala k jejímu týmu. Vstupní poplatek 149 dolaru a potom každý měsíc 99 dolaru a až budu chtít jít tzv. vydělávat reálné peníze tak musím ještě zaplatit 50 euro jako prvotní vklad a s tím budu obchodovat. Můj názor úplná kopie Ponziho schéma nebo jinak řečeno pyramida, letadlo… Neříkám, že to nefunguje, ale největší profit z toho mají vždy ti co jsou nad tebou a až dojdou lidi co by tzv. ovce lákali do online byznysu tak nebude vydělávat nikdo a vítěz je jen jeden ten co je na úplným vrchu pyramidy. Jestli do toho chceš jít tak si první opravdu po zjišťuj co je daná společnost zač, myslím že na internetu je toho už dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
14.10.24 12:39

Je to pravdepodobne ponzi so zakryvavim produktom tradingu. Totiž ukazujú výsledky obchodovania, ale nik neukazuje nehovorí o výbere peňazí z obchodovania. Čo najviac propagujú práveže je nábor nových ľudí a sľuby vysokých platov. Sa mi zdá že za troch ľudí pod sebou ak nájde človek za mesiac mu odpadá platenie clenstva 99 eur, niekde som to tak čítal. Robia to hlavne influencerky s tisíc a viac sledujúcimi, zháňajú však ľudí ďalej pretože tam je vraj obrovská fluktuacia. Tuná o tom hovorí nejaký chlapík čo tam bol asi na vyšších pozíciách ale už tam nie je ako to funguje. Na vstup je pre bežných smrteľníkov neinfluencerov už asi neskoro, budú mať veľké problémy nájsť ľudí pod seba pravdepodobne čoraz viac. Tj reálne zárobky sú tam pravdepodobne z nosenia ľudí a trading je taká bokovka. Takže časom bude každý tlačený do budovania štruktúry https://youtu.be/Ziqoe5M3qF0?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
18.10.24 14:20

@Peet6 No, jsem taky v kontaktu s mentorkou, ale platbu jsem ještě neprovedla. Mám z toho stále obavy a strach. Ty jsi do toho tedy šla a zaplatila to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.10.24 14:31

@adelka-adela
Ruce pryč!!! Už jsem si zjistila vše potřebné
Je to mířené na chudé lidi matky samozivitelky atd… Kteří už neví kudy kam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
18.10.24 14:34

@Linda 91 Takže to, co stále zvěřejňují, jak si tam lidi dokáží vydělat už po týdnu peníze, to je tedy opravdu lež? Zní to od nich vážně důvěryhodně, ještě jak ukazují ty screeny atd.. Máte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.10.24 15:50

Ahoj,

já jsem v EaConomy něco málo přes 3 měsíce. Nejsem jeden z těch, kteří dělají marketing a má lidi pod sebou. Prostě s nimi jen obchoduji.

Za sebe mohu říct, že pokud se to člověk naučí a nastaví si správně hlavu ( né jen že bude bezhlavě klikat a kopírovat ), tak opravdu profitabilní může být. Bohužel všichni ti, kteřím to nevychází jsou ti, kteří si myslí, jak díky tradingu vydělají statisíce během krátké doby, ale tak trading vůbec nefunguje.

Tohle jsou mé výběry za poslední 3 měsíce obchodování.. Screen z metatraderu je za dnešní den na funded účtu ( vhodné pro lidi, co už ví co dělají, a nemají dostatečný kapitál, aby si mohli přijít k hezkým ziskům )..

Jak říkám, nezastávám se nikoho ale ani nikoho nehaním, když o tom nic nevím přeci. Já profitabilní jsem a i můj kamarád, kterého jsem do toho též uvrtal, je profitabilní také.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
24.10.24 08:28

https://www.facebook.com/…205406490910?…

Dokonca aj Milan Dubec veľký podnikateľ zo Slovenska a zakladateľ azet.sk a investor o Tom video a natočil krátke video kde spomína prave eaconomy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
30.10.24 07:49

Na Slovensku to už padá dole už je to v TV rôzne dôkazy vyplavavajú von z pozadia, skončí to u nás rýchlo, trestné oznámenia sa idú podávať. V pozadí musí byť panika a poriadna. Takže u nás to smeruje k zániku. Dramatická zmena behom pár týždňov. https://youtu.be/ktAtkPLtZrQ?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.11.24 21:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.4.25 14:56

@adelka-adela ahoj, ne nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.25 08:04

Nedoporucuji

Byl jsem členem programu Eaconomy/Iqonic a moje zkušenost je velmi špatná. Tvrdili, že jde o jednoduchý způsob výdělku opisováním čísel, ale realita byla jiná. Člověk byl často celé týdny stovky dolarů v minusu, a když se po dlouhé době obchod dostal na malý zisk třeba 20 dolarů, oni to prezentovali jako velkou výhru. Takové „strategie“ považuji za naprosto neprofesionální a zavádějící. Je to spíše gambling, než trading.

Jejich tzv. tradeři podle mě nejsou skuteční profesionálové – nikdy neukázali ověřenou historii obchodování. Nejvíc mi ale vadí, že tenhle systém cíleně láká i zranitelné lidi, třeba matky samoživitelky, kterým slibuje snadný přivýdělek. To považuji za hnusné a neetické.

Jakákoli kritika v komunitě byla okamžitě mazána a lidem, kteří se ptali na nepříjemné věci, zakázali komentovat. V Česku to propagovali i lidé jako David K. a Lucie S., kteří tvrdili, že jde o snadný výdělek. Ve skutečnosti je to podle mě jen náborová mašina založená na manipulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat