Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
64GB je fakt málo. Jestli se ti líbí, tak nevím, proč to řešíš. Když se mi něco líbí, tak si to prostě koupím a nazdar.
Mela jsem iPhone 7 32GB a teď mám iPhone 11 Pro Max 256GB. A docela koukám jak mi mohlo těch 32 stačit ![]()
@Zumpa právě toho se bojim, že to bude málo. Jenže 64gb seženu za 27,5tis a 256gb za 34,5tisic
Neříkám, že mám na vyhazování peněz oknem, na mizině taky nejsem, na telefon mám, ale rozdíl to je 7tisíc což není zrovna málo. Těch 27 si říkám, že je v pohodě, ale 34 už mi přijde zbytečně moc, když mám plně funkční telefon
![]()
Popravdě ani nevím, kolik teď využívám paměti, abych se podle toho mohla řídit zda mi to bude stačit nebo mi to bude málo ![]()
Už jsem to našla, ze 128gb co mám mám k dispozici ještě 97,1gb. Takže si myslím že těch 64 by mi mohlo stačit ![]()
@Anonymní píše:
@Zumpa právě toho se bojim, že to bude málo. Jenže 64gb seženu za 27,5tis a 256gb za 34,5tisic
Neříkám, že mám na vyhazování peněz oknem, na mizině taky nejsem, na telefon mám, ale rozdíl to je 7tisíc což není zrovna málo. Těch 27 si říkám, že je v pohodě, ale 34 už mi přijde zbytečně moc, když mám plně funkční telefon![]()
Popravdě ani nevím, kolik teď využívám paměti, abych se podle toho mohla řídit zda mi to bude stačit nebo mi to bude málo
Tak ale to je zanedbatelný cenový rozdíl, v téhle kategorii. To je jako bych třeba u sebe uvažovala, jestli dám za mobil 2700 nebo 3400 - přitom úplně stejná cenová kategorie, +- 3000; u tebe +- 30000. Jestli ti 7000 přijde v téhle situaci relevantních, tak ten mobil asi úplně není v tvých finančních možnostech…
Jinak 64gb mi přijde OK, pokud neděláš videa, a nemáš tam nahrané filmy, ale čím víc místa, tím líp.
@Anonymní píše:
Už jsem to našla, ze 128gb co mám mám k dispozici ještě 97,1gb. Takže si myslím že těch 64 by mi mohlo stačit
No nevím, nové fotky zaberou více místa kvůli vyššímu rozlišení. Bral bych rovnou 256GB verzi.
Taky bude dulezite, kolik zabira system. Mam 32GB (z 8GB u samsungu) mi to prislo jako sen
…no a nestaci, je to zalostne malo, cim lepsi telefon, tim vice vyuzivanych funkci. Takze pokud uz bych mela tech cca 30litru, tak jdu do vyssi pameti.
Uz jsem nad tim uvazovala nekolikrat, ale porad si zatim myslim, ze je nesmysl opustit plne slapajici telefon.
Ahoj, potřebuju poradit.
Mám teď iPhone 7plus. Přemýšlím o koupi nového- iPhone 11pro. Měnil jste někdo? Nebo někdo, kdo se v tom vyzná- je to rozumná výměna? V čem přesně je lepší? Teď mám 128gb, nový by byl nejspíš jenom 64gb. Stačí vám taková paměť? Mám z toho trochu strach a nevím, jestli vyměnit nebo ještě počkat. Můj zatim funkční, žádný problémy. Výměna by byla jen spíš kvůli tomu, že se mi ten nový líbí.