Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já tedy prádlo z balkonu sundala - ne kvůli pověře ale kvůli tomu že jsem si říkala, aby mi do něj nějakej blbec nestřelil rachejtli a nepodpálil třebas… blbina já vím ale jsem klidnější ![]()
@princeznaII píše: Říká se jak na nový rok tak po celý rok, proto na nový rok nedělá nic, co mne nebaví a co nechci dělat v dalším roce -neperu, nežehlím, nevařím, neuklízím
jen se válím a čučím na telku
a pomáhá to?
@janna22
U nas v rodine se dost traduji vsechny povery.
Postupne zjistuji, ze jejich dodrzovani jen zbytecne komplikuje nas rodinny zivot a ridim se vlastnim rozumem a pocitem klidu a pohodli nas vsech.
@lucky.girl píše:
Holky a smí se sušit prádlo rozložený u krbovek? Nebejt toho, že nám včera bouchnul bojler, tak jsem taky dneska prala, ale bohužel skoro celý den netekla ani vodaNo nevím, ale budem muset koupit novej bojler i s kotlem, tak snad se už toho tolik podělat nemůže
ještě se může podělat lednička, pračka, auto, mixér a vysavač ![]()
Čočku budeme mít zítra taky. sice ji nenávidím, ale kvůli těm prašulím si aspoň pár lžic dám
poslední leta už si ale dávám tak 5 lžic čočky, a 5 lžic smažný cibulky k tomu, jen s tou cibulkou to pozřu ![]()
No já vám nevim, asi to prádlo z toho sušáku jdu fakt sundat…jsem blbka, ale hlodá to ve mě
![]()
Tak jako abych sundala mokrý prádlo jen kvůli půlnoci a pak abych ho zas věšela na zpět, protože ještě neni doschlý?! Ne, fakticky nejsem magor a oběšencem bude ten, kdo to po mě bude chtít
![]()
@Shellyss píše:
No já vám nevim, asi to prádlo z toho sušáku jdu fakt sundat…jsem blbka, ale hlodá to ve mě![]()
![]()
Neblbni
Zachovej klid a chladnou hlavu ![]()
Zajímalo by mě, jak se to pověšené prádlo rozlišuje
Co třeba ručníky, ty mohou viset, nebo se mají shodit na zem
A co kabáty na věšáku, ty taky visí
A vůbec JAK se na tuto pověru přišlo, protože třeba záclona taky visí a nebudu ji sundávat ![]()
běžte do pérdele s tou diskuzí. to jsem nikdy neslyšela a zrovna mi dopírá pračka. holt mi tu teď asi bude silvestrovsky rachotit sušička
![]()
Já nevim, ale až budu mít chuť se oběsit, tak to bude bez ohledu na to, jestli někdo v mojí široký rodině měl na silvestra prádlo na sušáku ![]()
Prádlo sundám, koš vynesený nebude, protože popelnice praská ve švech, musíme si počkat, až ji konečně vyvezou
K obědu bude čočková polévka, uklízet odmítám přijedou naši poprvé povozit sourozenecký kočár…jo, to by mohli dělat klidně celý rok, hodinka, dvě klidu by mi bodly ![]()