Nový rok a pověšené prádlo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
31.12.13 22:53

Já tedy prádlo z balkonu sundala - ne kvůli pověře ale kvůli tomu že jsem si říkala, aby mi do něj nějakej blbec nestřelil rachejtli a nepodpálil třebas… blbina já vím ale jsem klidnější 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
31.12.13 22:54
@princeznaII píše: Říká se jak na nový rok tak po celý rok, proto na nový rok nedělá nic, co mne nebaví a co nechci dělat v dalším roce -neperu, nežehlím, nevařím, neuklízím
jen se válím a čučím na telku :lol:

a pomáhá to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
31.12.13 22:55

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 10:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
31.12.13 22:56
@lucky.girl píše:
a pomáhá to?

ne :zed: :zed: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
31.12.13 22:58

@janna22
U nas v rodine se dost traduji vsechny povery.
Postupne zjistuji, ze jejich dodrzovani jen zbytecne komplikuje nas rodinny zivot a ridim se vlastnim rozumem a pocitem klidu a pohodli nas vsech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
31.12.13 23:02
@lucky.girl píše:
Holky a smí se sušit prádlo rozložený u krbovek? Nebejt toho, že nám včera bouchnul bojler, tak jsem taky dneska prala, ale bohužel skoro celý den netekla ani voda :( No nevím, ale budem muset koupit novej bojler i s kotlem, tak snad se už toho tolik podělat nemůže :think:

ještě se může podělat lednička, pračka, auto, mixér a vysavač :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31672
31.12.13 23:03

Čočku budeme mít zítra taky. sice ji nenávidím, ale kvůli těm prašulím si aspoň pár lžic dám :lol: poslední leta už si ale dávám tak 5 lžic čočky, a 5 lžic smažný cibulky k tomu, jen s tou cibulkou to pozřu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
31.12.13 23:03

No já vám nevim, asi to prádlo z toho sušáku jdu fakt sundat…jsem blbka, ale hlodá to ve mě :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
31.12.13 23:07

Tak jako abych sundala mokrý prádlo jen kvůli půlnoci a pak abych ho zas věšela na zpět, protože ještě neni doschlý?! Ne, fakticky nejsem magor a oběšencem bude ten, kdo to po mě bude chtít :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
31.12.13 23:07
@Shellyss píše:
No já vám nevim, asi to prádlo z toho sušáku jdu fakt sundat…jsem blbka, ale hlodá to ve mě :zed: :zed: :zed:

Neblbni :lol: Zachovej klid a chladnou hlavu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
31.12.13 23:08

Zajímalo by mě, jak se to pověšené prádlo rozlišuje :think: Co třeba ručníky, ty mohou viset, nebo se mají shodit na zem :think: A co kabáty na věšáku, ty taky visí :think: A vůbec JAK se na tuto pověru přišlo, protože třeba záclona taky visí a nebudu ji sundávat :think:

• Citovat
  • Upravit
35438
31.12.13 23:08

:cert: :cert: :cert: :cert: běžte do pérdele s tou diskuzí. to jsem nikdy neslyšela a zrovna mi dopírá pračka. holt mi tu teď asi bude silvestrovsky rachotit sušička :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
31.12.13 23:09

Já nevim, ale až budu mít chuť se oběsit, tak to bude bez ohledu na to, jestli někdo v mojí široký rodině měl na silvestra prádlo na sušáku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833

Prádlo sundám, koš vynesený nebude, protože popelnice praská ve švech, musíme si počkat, až ji konečně vyvezou :roll: :mrgreen: K obědu bude čočková polévka, uklízet odmítám přijedou naši poprvé povozit sourozenecký kočár…jo, to by mohli dělat klidně celý rok, hodinka, dvě klidu by mi bodly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne

Já mám prAčky dvě :mrgreen:

Příspěvek upraven 31.12.13 v 23:21

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie