Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobry vecerjsem v 15 tydnu tehotenstvi a musela jsem jit na rizikove tehu.. vychazky sice mam ale co nejvic se mam setrit a zbytecne nekde netrajdat
jsem doma teprve 14 dni a uz mi hrabe… nedokazu si to predstavit nekolik mesicu
holky poradte prosim nejake aktivity na doma a podotykam ze nejsem moc zrucna
takze nejake vysivani a podobne pro me asi moc neni
Já jsem koukala na dokumenty o vraždách a četla jsem detektivky ![]()
Ja bych i rada delala neco uzitecneho..jak nektere maminky delaji oblecky pro miminka nebo neco ale jsem od prirody fakt nesika a dopadlo by to hrozne ![]()
Jéé, co já bych za to dala. Dokážu si vmyslet takových aktivit! Od čtení knih (klidně na notebooku), hledání receptů, vaření, vyrábění z korálků, šití, sledování ujetých holčičích filmů, kreslení…
Já jsem už pátý týden a je to na palici.. Dělám všechno možné, i po troškách uklízím, krátké procházky. Občas mám staršího syna den doma, ten mě zabaví
Jak ja bych se aspon chvili nudila. Mam prcka. V lete mu budou dva ale je to pekny certik. Zalezi co te bavi a kde bydlíš. ja kdybych mela cas a nekdy i chut tak bych si udelala velikonocni vyzdobu-treba jen větvičky do vazy a na to vajicka, zasadila obili, osazela truhlik nebo kvetinac jarnimi květy. Poridila bych si domu vic kytek. Roztridila fotky a treba nejake vytiskla a dala do ramecku nebo udelala fotoalbum. Naplanovala si vylety na pozdeji-my jezdili s prckem na delsi vylety od jeho tri mesicu a nekdy jsme plánovali dost na rychlo. A co treba vybavicku uz si premyslela co si poridit-spousta veci se da objednat pres net. Staci i pokukovat a koupit pozdeji. Co detsky pokojik uz mas predstavu? Da se zatim promyslet. Me tyhle veci zaberou vzdy hodne casu.
@Anonymní píše:
Ja bych i rada delala neco uzitecneho..jak nektere maminky delaji oblecky pro miminka nebo neco ale jsem od prirody fakt nesika a dopadlo by to hrozne
Tak jdi do práce, skoro to vypada, ze ti nic neni, jinak bys byla vdecna, ze muzes ležet.
Já jsem si půjčila scaner na diáky a nascanovala jsem si do PC celé svoje dětství
- pak jsem z toho udělala pár fotoknih. Pak jsem dělala jednu fotoknihu babičce k devadesátinám, tak jsem hledala v archivech staré fotky míst, kde se narodila, pracovala apod. Chtěla jsem si i udělat rodokmen, tak jsem hledala v digitalizovaných archivech, ale moc mi nešlo luštit staré písmo, ovšem nakazila jsem tím manžela, který je na to naopak talent, takže našel svoje i moje předky do 18.století.
Jo a viděla jsem všechny filmy Hercule Poirot a spoustu dalších seriálů.
@xjuklickova píše:
Tak jdi do práce, skoro to vypada, ze ti nic neni, jinak bys byla vdecna, ze muzes ležet.
Kdyby to slo sla bych
bohuzel muj zdravotni stav to nedovoli
to bych se asi neptala a byla nadsena ze mohu byt doma ne ![]()
@zrcadlo píše:
Já jsem si půjčila scaner na diáky a nascanovala jsem si do PC celé svoje dětství- pak jsem z toho udělala pár fotoknih. Pak jsem dělala jednu fotoknihu babičce k devadesátinám, tak jsem hledala v archivech staré fotky míst, kde se narodila, pracovala apod. Chtěla jsem si i udělat rodokmen, tak jsem hledala v digitalizovaných archivech, ale moc mi nešlo luštit staré písmo, ovšem nakazila jsem tím manžela, který je na to naopak talent, takže našel svoje i moje předky do 18.století.
Jo a viděla jsem všechny filmy Hercule Poirot a spoustu dalších seriálů.
Já byla doma v podstatě celé těhotenství a krom vycházek se psem taky nuda
ted jsem už doma rok (4m s dcerou) a už mi solidně hrabe ![]()
@Anonymní píše:
Dobry vecerjsem v 15 tydnu tehotenstvi a musela jsem jit na rizikove tehu.. vychazky sice mam ale co nejvic se mam setrit a zbytecne nekde netrajdat
já jsem na nemocenské asi 4 měsíce, z toho asi měsíc a půl jen ležím a ještě pěkných pár budu a tudíž ruční práce vleže nepřihází v úvahu. Čtu, koukám na filmy, dospávám (teď už není co).
Kdybych se mohla pohybovat, práce je tu dost, vařila bych pekla, procházky..
Takže závidím ![]()
@Anonymní píše:
Cti spi odpocivej. Pak uz nebudes moct az budes mit mimi. Jeste budes spominat na to ze si se nudila velice rada.
Dobry vecer
jsem v 15 tydnu tehotenstvi a musela jsem jit na rizikove tehu.. vychazky sice mam ale co nejvic se mam setrit a zbytecne nekde netrajdat