Nuda na nemocenské, rizikové těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.3.18 17:47
@anupati píše:
Tak já jsem si tím jistá. Stačilo vysát byt a zase jsem krvácela nebo kraťounká procházka (10 minut) pomalým tempem kolem domu… aspod. Opravdu mi trvalo 4 měsíce, než jsem mohla začít pomalu znovu fungovat, celý druhý trimestr a kus. A jako nudu jsem to nebrala. Jednak jsem se uměla zabavit a taky jsem měla pěknýho nerva a stokrát se mi ohledně krvácení/špinění potvrdila spojitost s pohybem. Jenže s čerstvým 2leťákem doma to úplně ideální nebylo, no.

No jasny to nemas na vyber kdyz mas doma dalsiho prcka ale nechapu jak se tu hrnou do prace na ukor miminka :oops:

• Citovat
  • Upravit
7478
28.3.18 19:30
@Anonymní píše:
No jasny to nemas na vyber kdyz mas doma dalsiho prcka ale nechapu jak se tu hrnou do prace na ukor miminka :oops:

Tak ja jsem to vyresila tak, ze sla mala ve 2 letech a 2 mesicich na dopoledne do skolky.Neco za neco, nikdy predtim bych neverila, ze dam dite do MS driv, nez ve 3 letech. Mesic jsme to latali doma a neslo to. Porad zavreni doma, ja jsem mohla max. sedet na zadku a stavet dokola kostky, kreslit…coz bavilo tak hodinu, prce kolem jidla, oblekani byt musela…Skolkou mi spadl kamen ze srdce, mala spokojena, deda ji mohl vozit rano, az se vyspala, skoro na 9,po obede zpet, sla spat se mnou…a odpo prijel manzel z prace, tak to slo. A doted na to vzpominam, jak jsem si krasne mezi holkama odpocala :lol: I kdyz bych si to radej odpustila a jsem vdecna, ze to dobre dopadlo. Sousedka ted v 9 tt ze stejneho duvodu potratila…2 tydny se drzeli a pak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.18 19:47
@anupati píše:
Tak ja jsem to vyresila tak, ze sla mala ve 2 letech a 2 mesicich na dopoledne do skolky.Neco za neco, nikdy predtim bych neverila, ze dam dite do MS driv, nez ve 3 letech. Mesic jsme to latali doma a neslo to. Porad zavreni doma, ja jsem mohla max. sedet na zadku a stavet dokola kostky, kreslit…coz bavilo tak hodinu, prce kolem jidla, oblekani byt musela…Skolkou mi spadl kamen ze srdce, mala spokojena, deda ji mohl vozit rano, az se vyspala, skoro na 9,po obede zpet, sla spat se mnou…a odpo prijel manzel z prace, tak to slo. A doted na to vzpominam, jak jsem si krasne mezi holkama odpocala :lol: I kdyz bych si to radej odpustila a jsem vdecna, ze to dobre dopadlo. Sousedka ted v 9 tt ze stejneho duvodu potratila…2 tydny se drzeli a pak…

Tak snad to co jsi napsala je ponauceni pro vsechny co tu pisou jak uz jsou druhy den bez spineni a krvaceni a nechapou jak je nemuze gynekolog do prace pustit nebo nejdriv za mesic..holky radsi budte doma nez abyste si vycitali ze jste potratili kvuli nudeni a podobne… ;)

• Citovat
  • Upravit
21091
28.3.18 19:59

No, já už se taky smířila s tím, že budu doma až do konce. A jsem ponaučená od známých. Když jsem řešila, jak brzy do práce, tak mně stačilo pár příkladů těch, které to uspěchaly.

Takže za mě radši doma a s vycházkami, a hlavně v klidu a s odpočinkem, kdy je potřeba. Doktoři asi ví, proč to nedoporučují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.18 20:11

Souhlas :palec:

• Citovat
  • Upravit
7478
28.3.18 20:34
@Anonymní píše:
Tak snad to co jsi napsala je ponauceni pro vsechny co tu pisou jak uz jsou druhy den bez spineni a krvaceni a nechapou jak je nemuze gynekolog do prace pustit nebo nejdriv za mesic..holky radsi budte doma nez abyste si vycitali ze jste potratili kvuli nudeni a podobne… ;)

Hele, to ja netvrdim, ze se ji to. stalo kvuli tomu nebo onomu.Ja to napsala v te souvislosti, ze jsem vdecna, ze mi to dobre dopadlo, ze taky nemuselo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29281
29.3.18 19:14

Já jsem nepsala, že se ženu do práce, jen že doufám, že by mě pustil do práce. Jako ležet taky nemám moc kdy, do školky to mám relativně daleko, na pomoc k ruce nikoho nemáme, takže prostě fungovat nějak musím.

U prvního jsem to neměla, tam jsem zašpinila dvakrát a normálně mě pustil do práce a ani se nad tím nepozastavil :nevim: tak nevím, jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3290
30.3.18 11:08

Já bych se taky ráda ohradila. Určitě se nechci vrátit do práce na úkor mimča. To by mě ani nenapadlo navíc, když jsem o jedno přišli. Jen mě zajímal názor lékaře jestli by to bylo možné. Pokud by řekl výhradně, že ne budu to akceptovat ale pokud řekne že nevidí důvod abych byla doma ráda se do práce vrátím. Doufám, že doktor ví co dělá a jen tak by mě nepustil kdyby hrozilo nějaké riziko. Navíc znám i případy holek, které byly doma celé těhu bez nějakých extra velkých potížím ale do práce se jim ani moc nechtělo a bohužel to u nich nedopadlo dobře. Je to individuální a jak říkám nechám to na doktorovi. Prcek je pro nás nejdůležitější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí