Nuda v práci - co dělat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3797
3.3.22 14:17

Buď ráda, že si můžeš sedět. Takovou nudu zažívají běžně prodavačky v obchodech, kam skoro nikdo nechodí nakupovat. A to mají dvanáctky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
3.3.22 14:27
@MillieD píše:
Ahoj!
Ráda bych se zeptala, zda je tu také někdo, kdo se setkává s hromadou volného času a následnou nudou v práci.
Pracuji klasicky 8,5h. Má práce však převážně záleží na tom, jak pracují ostatní - dělám jako asistentka vedení/recepční v jedné společnosti. Často se mi stává, že třeba 2-3h sedím a nemám, do čeho bych píchla. Mezitím přijdou třeba 1-2 faktury, občas někdo zavolá, ale jinak nic a nuda. :zed:
Bohužel kolem mě mají všichni ostatní kanceláře, do kterých se zabouchnou a dělají si svoje věci, takže se s nikým taky nic moc nezabavím. Hned za mnou je kancelář ředitele, který čas od času jako vítr vyběhne ven - to je také důvod, proč nechci dělat nějaké ty klasické věci, co všichni většinou radí, jako čtení knížky, vybarvování atd. Asi by to působilo dost blbě, když by mne při tom někdo viděl, jelikož je toto mé první zaměstnání a nejsem v něm příliš dlouho.
Prach, květiny, kartotéku, šuplíky apod. jsem už opečovala, přeřadila a přeskládala, takže to už je taky tabu. :lol:
Je tu někdo, kdo má stejný,,problém" a jak se s ním popasovává?
Děkuji! :srdce:

Tak si najdi jinou práci kde nebudeš vědět kam dříve skočit :mrgreen: já mám v práci taky dost volná a jsem za to ráda jsem pořád na eMimino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
3.3.22 14:33

Jednou jsem byla na brigádě, uklízečka v kancelářské budově, práce bylo tak na tři hodiny, když se mi už nechtělo a mákla jsem si, tak i na dvě :mrgreen:
Pracovní doba byla 5 hodin, a to bylo denně nudy..
Tak jsem se nasvačila, poslouchala písničky, chvilku byla tady (chvilku, měla jsem málo dat) a dělala akrobatické kousky na nepohodlném křesílku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plamí
3.3.22 14:46

Ježiš já chci takovou práci… :srdce:
Dělala bych si na telefonu překlady, učila se španělsky, napsala práci…moct si dělat v pracovní době svoje věci? Ideální.

• Citovat
  • Upravit
19981
3.3.22 15:04

Zažila jsem to jen jednou, při výpovědi, kterou jsem dala. Firmu to naštvalo, ale na dohodu mě pustit nechtěli. Sebrali mi přístup do všech programů, mailu, všeho. Myslela jsem, že mě to zabije. Ale mne už to bylo fuk, tak jsem si malovala, dělala nehty, koukala na filmy, četla, učila se jazyk. V životě bych v takové práci nedokázala byt dlouhodobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7853
3.3.22 15:22

@MillieD na rovinu - důrazně si o práci řekni. Jednak ti bez toho jebne, nebo budeš muset snížit svoje myšlení na úroveň švaba, aby ti nejeblo a naprosto tam zakrníš a budeš pak nepoužitelná na jakoukoli jinou normální práci. Tohle se zle vymstí.
Když si nějakou činnost vydupeš, tak jednak se zabavíš, jednak se třeba i něco nového naučíš, taky si tě všimnou, že jsi proaktivní a v důsledku se třeba i někam posuneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24621
3.3.22 15:27

Tak to já v práci neznám. U nás je každý den originál. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21250
3.3.22 16:00

To teda neznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
3.3.22 16:26

Mám to dost podobně dělám 12tky a fakt se 4 hodky denně nudím, ale naštěstí tady krom té jogy můžu dělat co chci. Takže koukám na seriály, na emimino, občas si projedu nějakou angličtinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
3.3.22 16:46
@negra píše:
Nedovedu si představit, jak by si nikdo nevšiml, že slečna z recepce cvičí jogu

Nikdo tam nebyl. V celou se střídali lekce a během nich bylo pusto prázdno. ;)

• Citovat
  • Upravit
21250
3.3.22 18:55

Ok, tak to jdu asi po RD na recepci. Ja mela prisne uzaverky a ukoly, co se musely udelat hned, i kdyby bylo za 5 padla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
3.3.22 19:26
@PaníBovaryová píše:
Ok, tak to jdu asi po RD na recepci. Ja mela prisne uzaverky a ukoly, co se musely udelat hned, i kdyby bylo za 5 padla.

No vidis a za me je tohle daleko lepsi nez nuda🤷‍♀️ Kazdy dle sveho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
3.3.22 19:30

Ja kdyz jsem se zaucovala a nemela jsem jeste dostatek pracovni naplne, tak jsem se ucila jazyk. Delala jsem si na netu ruzne testy, psala si slovicka, ucila se z ucebnice gramatiku,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21250
3.3.22 23:00
@Luminance píše:
No vidis a za me je tohle daleko lepsi nez nuda🤷‍♀️ Kazdy dle sveho

No, když ti vyhovuje mít práci v osobním volnu a nikdy nevědět, kdy se večer dostaneš domů, tak prosím. Každý dle svého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
3.3.22 23:37
@Da12 píše:
Buď ráda, že si můžeš sedět. Takovou nudu zažívají běžně prodavačky v obchodech, kam skoro nikdo nechodí nakupovat. A to mají dvanáctky.

Jo, sem tam zaskakuju dvanáctky brigádně, ale to si většinou hlavně čtu nebo lustim křížovky. Dlouhodobě by mě z toho svihlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat