Nudím se při čekání na miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14856
12.7.12 16:24
@Gladys píše:
CCA do 5m jsem nosila, ale rozhodně ne proto, abych udyndala mimino, ryze z praktických důvodů. Někdy to toleroval, někdy řval jak tur :roll: otočilo se to cca tak v 5m, kdy se najednou při navazování začal děsně řehtat. Teď ve 13m mi občas i usne na zádech to je pokrok :lol:

uf aspon ze tak, tech 5 mesicu by mi stacilo…teda ja jsem dceru taky nenosila porad, bylo to pro me docela namahavy, ale myslim, ze za tu dobu jsem si to nosici svalstvo uz vyestovala, tak trikilovy uzlicek bude uplne nic …mno spis pak uz ctyrkilovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
12.7.12 16:26
@suik píše:
uf aspon ze tak, tech 5 mesicu by mi stacilo…teda ja jsem dceru taky nenosila porad, bylo to pro me docela namahavy, ale myslim, ze za tu dobu jsem si to nosici svalstvo uz vyestovala, tak trikilovy uzlicek bude uplne nic …mno spis pak uz ctyrkilovy.

no právě že těch prvních 5m bylo dost naprd, protože v tom dost řval, teď už se nosí rád :lol: Ale taky jsem tenkrát s cca 3m miminem jela busem na ruce, protože se neuklidnil ani chůzí cestou na autobus a zkrátka jsem ho musela vyndat, protože ječel, jak kdybych mu trhala hlavu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
12.7.12 16:30

@suik Tak piplačka to možná trochu je, ale jak říkám potřebovala jsem zabavit na pár měsíců :P

• Citovat
  • Upravit
palmolivka
12.7.12 16:35

:-)

Jéé tak to je dobrý… :D

• Citovat
  • Upravit
663
12.7.12 17:03

Ahoj holky, tak to já taky sháním nějakou zábavu a jak závidím zakladatelce :D važ si toho, že fakt můžeš dělat skoro cokoli :mrgreen: a moc času už Ti nezbývá, jak radí zkušenější, já ležím od 18tt - takže dnes už 12 týdnů; mám tolik plánů, co bych dělala - a nemůžu;
ale nepropadám pesimismu - můžu se ale dívat na filmy a číst - prosím poraďte, co stáhnout - mám raději spíše psychologické, historické, některé komedie; nejraději však něco o vztazích
případně tipy na knížky - máte? díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2063
12.7.12 17:17

@kac11
tip na knížku mám : Edgar Alan Poe - cokoliv od něj

Mě to taky ze začátku nevadilo se dívat na telku, ale po intenzivních dvouch měsících mě to přestalo bavit. Navíc v tý telce ani nic smysluplnýho nedávaj :pocitac:. Když už tak si pustit DVD nebo si stáhnout nějakej film.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
12.7.12 18:23

Já se chci taky nudit :D Já byla doma 6 týdnů před porodem, chystala jsme výbavičku, dokonce jsem měla bezva brigádu od známého, kompletovala jsem do sáčků lampiony štěstí, jen se u toho sedělo a přišla jsem si na dobrý peníze.

@LadyAnnBH @MartickaNela K tomu seznamu do porodnice bych doplnila oddací list (lépe ověřenou kopii), vyplněnou dohodu o jméně dítěte, vlhčené ubrousky pro mimi, v porodnici se omývá často jen vodou a mírně naschlá smolka tím jde špatně. A do menší tašky přímo k porodu rozhodně pití a něco na sváču i pro tatínka. Oblečení pro mimčo je lépe nechat doma tatínkovi, aby ho přinesl až při propuštění, ve většině porodnic ti dají jejich oblečení a ani nedovolí, aby mělo svoje. A noční košili nejlépe kojící.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
12.7.12 19:19

@LadyAnnBH díky; a tip na film máš? já jsem teď objevila tady na miminu diskuzi manžel se mi zamiloval…a to čtu…i se pak doma o tom bavíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2063
12.7.12 19:27

@kac11
já nemám ráda klasický filmy pro ženský ani komedie. Když něco stahuju tak to jsou horory, psychologický, mysteriozní nebo filmy podle skutečné události. A poslední dobou je to s filmy fakt bída, nic mě nijak neohromilo. :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
12.7.12 19:37

@LadyAnnBH hm, to máme trošičku jiný vkus, ale i tyhle filmy mě někdy dokážou zaujmout; to máš svatební fotku? zajímavé šaty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
12.7.12 19:45

@LadyAnnBH Jestli zvládneš anglické titulky, tak zkus Death Note - http://www.dramacrazy.net/…eath-note-1/
Stahovat není nutno, je to online.

Česká recenze: http://beautifullkillers. forumczech. com/t391-death-note-movie-recenze#2541

(možná bys to někde našla i s českými titulky, zkus pohledat)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2063
12.7.12 19:54

@kac11
nn to jsou šaty z maturitního plesu :) Děkuji za pochvalu, potěší to :kytka: Jinak vdaná ještě nejsem, počítáme s přítelem tak za rok za dva :hug:

@Knihomyš
děkuji za tip, zkusím na to mrknout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
12.7.12 20:20

@LadyAnnBH
A ještě mě napadá Doctor Who - http://doctorwho.cz/…serialu.html

Doporučuji začít sérií s Christopherem Ecclestonem (9. doktor), 10. je všeobecně milovaný (aspoň těmi, které znám) a současného 11. Matta Smithe jsem vydržela pouze 3 epizody.
Krom toho má DW takový dospělejší a strašidelnější spin-off Torchwood :)

To máme 4 série DW po 13 hodinových dílech, 3 série TW (možná jsou už 4, přestala jsem to sledovat), celkem… moment… nejméně 91 hodin kvalitní zábavy z BBC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikušk
12.7.12 20:35
@LadyAnnBH píše:
Ahoj maminy,
jsem v 36 týdnu a zhruba za měsíc očekáváme naše zlatíčko :srdce: :hug:. Tatínek je celý den v práci a já celý den sama doma. Celé ty dny plné netrpělivého čekání se doma nudím. :nevim: Na internetu už mám snad vše přečtené, knížky s radami a o miminkách také, uklizený celý byt, televize mě už také nebaví, ven chodím jen se psy a v těchto horkách se mi ani ven moc nechce, a už mě nenapadá čím se zabavit. Co děláte když se nudíte vy?

Já v tehotebstvi furt spala a jedla :D pripadala sem si jak Míša Kulička :D

• Citovat
  • Upravit
259
13.7.12 09:21

Přesně vím o čem mluvíš…já jsem otěhotněla chvíli před maturitou takže po skončení školy jsem taky doma a budu až do porodu…přítel je od rána do 5 do večera v práci a já sama doma…kamarádky si jezděj po dovolených nebo festivalech a podobnejch akcích…spát mě už taky nebaví, v televizi přes den nic nedávají… :pocitac: uklízet každej den nemám co :zed: já osobně jsem si podle netu a různejch časopisů sepsala seznam co všecko bude potřeba do porodnice a co všecko bude potřeba pro miminko…brouzdám po netu, kde už si ani nemám co číst a mám pocit, že díky všem těm informacím mě nemůže už fakt nic překvapit…mám vyhledaný cviky před koupáním pro miminko, jak mu udělat spánkovej režim… :mrgreen:
Taky si hledám na netu nějaký zajímavý recepty a pak je zkouším…pečení se vůbec neboj…mě to naopak přijde jednodušší než vaření…smíchat pár věcí…zamíchat, posypat ovocem a je to :mrgreen:
Pořád se přehrabuju ve věcech pro malou, který jsme si už nakoupili a zkoumám je…četla jsem, že je taky fajn si uvařit nějaký jídla a dát je zamrazit a pak po porodu když nemáš čas uvařit tak se hoděj…jen je vytáhneš a hotovo…ale na to mi přijde že mám ještě taky čas…
Momentálně se na ty starosti s mimčem fakt těším… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí