Oznámení těhotenství

Anonymní
12.7.12 08:10

oznameni tehotenstvi

Ahoj,

chtela jsem se zeptat na Vas nazor. Po dlouhe dobe se nam podarilo otehotnet a cesta to byla trnita.4× jsem potratila. Domluvili jsme se s manzelem, ze jeho rodicum to oznamime ted o vikendu. Ale prijeli na zabavu a tam to s meho muze pacili a on jim rekl, ze jsem tehotna. Me se s tim sveril asi po 5 dnech. Ja jsem to obrecela a jsem porad nastvana. CHtela jsem to oznamit spolecne jak jsme se domluvili a ne na zabave. Navic kdyz, jsem jeste nemela jistotu, ze maji prcci srdicka a po tech potratech jsem se bala a bojim dalsiho. Ted nevim jak se chovat az tam prijedeme, ja nic oznamovat nebudu, kdyz vim, ze uz to vsichni vi. Ale nevim jestli prekousnu az vsichni budou delat nadseny a jasat jako, ze to slysi poprve. :nevim: :nevim: :nevim: Jsem z toho nastvana, zklamana a chce se mi rvat :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
12.7.12 08:15

JO tak já soucítím protože já sice těhotnná ještě nejsem ale mám strach že přesně toto se stane u nás na straně tchánovců a už ted jsem z toho naštvaná, já zrovan řeším to jak jim každý víkend odpovídat na jejich debilní otázky jestli už…taky bezva.
Já být Tebou tak až byhc k nim jela, pokud na to nezavedou řeč tak nic a pokud jo (což předpokládám) tak bych jim suše oznámila, že už to stejně ví, že sis sice představovala jinej zpúsob oznámení a hlavně že jim to řeknete společně ale co už…a dala bych jasně na jevo jak mě naštvala tahle situace…
Mrzí mě to ale uplně tě chápu, já bych z toho byla hotová, ale na druhý straně, kašli uplně na ně!!! užívej si těhotenství a nenech se rozhodit!!! Moc přeju ať všehcno klapne jak má :hug: :hug: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
12.7.12 08:21

No podle mě nejvíc drbe matka (tchýně) se svým synem…kam se hrabou puberťačky… :zed: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
12.7.12 08:24

Já na tom nějak nevidím nic špatného. My každý oznámili svojí rodině, že čekáme a hotovo. Nějak jsem ani nechápala, proč to oznamovat kdo ví jak slavnostně, když se do porodu může stát cokoli. Jako slavnostní oznámení beru narození dítěte, to jo. Ale otěhotnění jsme si oznámili každý sám svým a hotovo. Držím Ti moc palce, aby to s miminky dopadlo báječně a mohli jste oznamovat pak společně narození zdravých dětí, to je nejdůležitější, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.12 08:27

Zakladatelka

ja prave jsem zvykla jednat s kazdym na rovinu a proto, kdyby se zeptali, alespon prede mnou, ale takhle mi to pripadlo,, o nas bez nas"
Nemam rada, kdyz ze me nekdo dela debila nebo me obchazi. A myslela jsem si, ze kdyz jsem tolikrat potratila tak budou chapat, ze chceme s oznamenim pockat. Navic tady jeste po zabave byli se koupat v bazene a jeste se me ptala jak je v praci, kdyz vedela od zabavy, ze jsem na neschopence. Proste ze me delali debila. Navic jsem vztekla uz dopredu pac vim, ze zase bude chtit radit atd, ale ja si to chci udelat po svem. Moje mamka vedela, ze to nejde a, ze jsem potratila a cekala az jsme ji to oznamila a pak jen rekla, ze tusila, ze uz nechodim do prace a jsem asi doma.

• Citovat
  • Upravit
15043
12.7.12 08:28

Ahoj,
taky by me to nastvalo. :cert:
Ja bych na tehotenstvi vubec nezavadela rec a pokud by zacali oni, tak bych jim jen rekla, ze uz to prece z manzela vytahli. Tak proc ty by ses namahala… :roll:
A manzelovi bych tedy zakazala o tom o vikendu vubec zacinat, aby ten prvni krok byl vylozene na nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
12.7.12 08:31
@Anonymní píše:
Zakladatelkaja prave jsem zvykla jednat s kazdym na rovinu a proto, kdyby se zeptali, alespon prede mnou, ale takhle mi to pripadlo,, o nas bez nas"
Nemam rada, kdyz ze me nekdo dela debila nebo me obchazi. A myslela jsem si, ze kdyz jsem tolikrat potratila tak budou chapat, ze chceme s oznamenim pockat. Navic tady jeste po zabave byli se koupat v bazene a jeste se me ptala jak je v praci, kdyz vedela od zabavy, ze jsem na neschopence. Proste ze me delali debila. Navic jsem vztekla uz dopredu pac vim, ze zase bude chtit radit atd, ale ja si to chci udelat po svem. Moje mamka vedela, ze to nejde a, ze jsem potratila a cekala az jsme ji to oznamila a pak jen rekla, ze tusila, ze uz nechodim do prace a jsem asi doma.

Já jsem rozčílená za Tebe, uplně Tě chápu a mám to teda uplně stejně, toto mě neskutečně vytáčí- máme podobně skvělý tchánovce :lol:, kašli na ně, jako normálně se věnuj sobě, užívej si to, a jim dej prostě na jevo že se ti to dost nelíbilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
12.7.12 08:44

Já bych to asi tak nehrotila… Rodiče partnera se nejspíš těší na vnouče a nemůžou se dočkat - a jestli to ze sebe partner nechal vytáhnout, asi k tomu dodal něco jako „neříkejte, že jsem vám to řekl“, tak se tváří, jako by nic…

Možná bych partnera požádala, ať svým rodičům řekne, že doma situaci vysvětlil, ať na sebe navzájem nehrajete divadýlko, a prostě si k otěhotnění nechala pogratulovat a dál to neřešila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
12.7.12 08:47

Držím palce at´to tentokrát už vyjde a přeju pohodové těhotenství.

Držím tedy zásadu, že v prvním trimestru nic neoznamovat, protože stát se může cokoliv, sama víš.

Souhlasím s @Lucci, udělal bych to stejně. Neříkala bych nic a když se zeptají, ta: „Přece už vám to vyslepičil :nevim: “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.12 08:51

Prave, ze jsem to nechtela tak brzo oznamovat a mrzi me to.

• Citovat
  • Upravit
11592
12.7.12 09:09

Zakladatelko, tak muž se zjevně nemůže dočkat, ani jeho rodina, buď ráda. Podle mě se taky zbytečně moc hrotíš, chápu, že kvůli těm potratům máš strach, ale musíš myslet pozitině, že tentokrát to vyjde. Chlapi jsou drbny, mému jsem volala, že mám z krve potvrzeno těhotenství (jel v autě domů) a než dojel domů, tak stihnul obvolat rodinu a kamarády, že jsme v tom. A debila z tebe nikdo nedělá, asi ti nechtěli říct, že to už vědí, na tom fakt nic není, asi bych se zachovala stejně, než abych k někomu přišla a řekla, hele, já to vím.
Zbytečně se nerozčiluj, škodí to miminkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
12.7.12 09:26
@Anonymní píše:
Prave, ze jsem to nechtela tak brzo oznamovat a mrzi me to.

To naprosto chápu, ale už se stalo. Hodila bych to za hlavu a užívala si toho, že se budoucí dědeček s babičkou na miminko tak těší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.12 09:27

U nas to bylo taky tak, ja se bala oznamovani tehotenstvi, chtela jsem si to nechat co nejdyl sama pro nas a manzel to vykecal nedsenim vsude :( byla jsem z toho nestastna, kazdopadne uz jsem s tim nic nenadelala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
12.7.12 09:29

Ahoj zakladatelko, radím nehrotit to ;). Prarodiče se těší na vnouče, manžel je pyšný a má radost (a navíc chlapi jsou větší drbny než ženské). To, že se všichni tváří, že nic neví, je dost dobře možná tím, že ti nechtějí kazit radost a chtějí nechat na tobě, abys jim to řekla sama. Za nestandardní bych považovala to, že by za tebou naběhli s tím „my to víme“. Moje známá si udělala těhotenský test a napsala to na Modrém koníkovi do jejich diskuze zrovna v momentu, kdy jsem si ho otevřela já, takže na mě její příspěvek vyskočil (znám její nick odjinud). Takže o jejím těhotenství jsem věděla já, za x hodin přítel, za pár týdnů její maminka a po prvním trimestru ostatní. Nedělala jsem z ní debila tím, že jsem dělala překvapenou - to jsem jí měla říct, jo já jsem to věděla 3 minuty poté, co jsi si udělala test :lol: ;)?

Btw během celého těhotenství se může přihodit cokoliv, první trimestr je jen začátek a malá část celého toho běhu, proto mysli pozitivně od samého začátku, ne od nějaké hranice pár týdnů ;).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.12 09:47

Me jen proste mrzi, ze se nas nezeptali obou, kdyz jsme tak sedeli a vyuzili toho, kdyz jsem odesla a tahali to z nej, jako by se me to netykalo. Navic tchyne je takova, ze musi vsechno vedet hned a pak jeste hraje divadlo. A kdyz jim to manzel vykecal a nerekl mi to hned tak mel mlcet a hrat to s nima. A ne po nejake dobe rict, musim se ti priznat nasi to vi. Tak mel alepson v tomto byt potichu a nechat si to pro sebe. Ja tam celej vecer s nema sedela a ona mi jeste nabizela at si s ni dam stvrtku a narazky jako kdy zustanes uz doma a tak, kdyz to vedeli, ze uz doma jsem. :pocitac: :pocitac: :pocitac: Toto me mrzi a hodne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky