Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sport, zdrava strava, vitaminy. Popripade zajit za odbornikem a on poradi i neco vic
https://lepsispermiogram.cz/pribeh/
Přečtěte si tenhle článek ![]()
Hodně štěstí, věřím, že přijde ta chvíle kdy se budete radovat
![]()
Nechala bych si vysvětlit výsledek od lékaře/centra se kterým neplodnost řešíte a nechat si doporučit nějaký postup. Přeji hodně štěstí.
Taky už se dlouho snažíme, ale spermiogram má můj muž dobrý.
@Anonymní píše:
Ahoj holky máte někdo zkušenosti s nulovým spermiogramem?? Snažíme se o miminko už dlouhoale stále bez úspěchu.. bohužel manželovi vyšel hrozný spermiogram.. všude nuly
nevíte jestly by šel nějak vylepšit? Děkuji
Omlouvám se na za anonym ale pro nás je to citlivé téma
Měl brácha a nakonec to po devíti letech trápení skončilo odběrem spermií chirurgicky přímo ve varleti plus IVF a mají krásného syna. ![]()
@simona2020 doktor nám právě k tomu nic moc neřekl. Byli na jsme na klinice ivf Cube v Praze. Jen mám řekl že má špatný výsledky a více k tomu neřekl..
Tak jsem koukal na odkaz @Lenkas322 a čekal, kdy to přijde - a jo, jo, jo, přišlo! ![]()
Odkaz na stažení e-booku za 1500,– ![]()
Skutečně nežištná pomoc. @ adminky!
Příspěvek upraven 20.01.21 v 13:43
@Leo44 píše:
Sport, zdrava strava, vitaminy. Popripade zajit za odbornikem a on poradi i neco vic
Kdyz ma uplny nuly, tak to asi zdrava strava a vitaminy nezachrani. Jestli vubec se mu tvori.
@Cenarius on spermia má. Má 3 mil.. ale celkova motilita 0
Progresivní pohyb 0
Na místě 0
Bez pohybu 100%
Morfologie 97%
To jsou výsledky mého manzela
Nějaké ty rady pro muže, co by mohly pomoct sesypávám sem:
https://www.emimino.cz/…muze-279505/?…
![]()
Jinak - totální neprůchodnost z obou stran se dnes neřeší, s výjimkou rekonstrukce po umělé blokádě - vasektomii.
Východiskem je odebrání spermie k IVF z nadvarlete, nebo varlete.
Pokud je hladina testosteronu opravdu nízká, je určitá naděje, že se to podáním testosteronu podaří vylepšit.
![]()
@Anonymní píše:
@Cenarius on spermia má. Má 3 mil.. ale celkova motilita 0
Progresivní pohyb 0
Na místě 0
Bez pohybu 100%
Morfologie 97%
To jsou výsledky mého manzela
Ja bych nevahala a sla do IVF, muj chlap mel vsechno dobre az na morfologii, tu mel 1% a jednou dokonce 0%, vitaminy bral dlouhodobe, sportovec je to taky, nekouri, alkohol prilezitostne a stejne s tim za rok nehnul…
@Anonymní píše:
@Natty90 a povedlo se otěhotnět?
No asi nám nic jiného nezbývá.
Pres IVF, ale ja do toho mela jeste problemy s imunitou…spis jsem to psala srkz to, at delal muz co delal, tu morfologiii nikdy nezvedl
@Natty90 aha.. no tak aspoň přes to ivf se vám to povedlo to gratuluji
. No my to asi také nejspíš podstoupime.
Ahoj holky máte někdo zkušenosti s nulovým spermiogramem?? Snažíme se o miminko už dlouho
ale stále bez úspěchu.. bohužel manželovi vyšel hrozný spermiogram.. všude nuly
nevíte jestly by šel nějak vylepšit? Děkuji
Omlouvám se na za anonym ale pro nás je to citlivé téma