Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, je tady někdo kdo se chystá v brzké době na inseminaci? ![]()
@Janča3030 jeejda, a muzu se zeptat jaky mate problem? My se teda chystame poprve cca za 14 dni
@darana1983 ahoj, fíha, tak jak koukám moc úspěšné to asi není
@Teruli03 jde o to, že když jsou pomalé spermie tak se posunou blíž k vajíčku a překonají čípek přes který to kolikrát nezvládnou. Navíc je tu řízená ovulace a to také pomůže. Šance je malá, ale je. Vy o tom přemýšlíte? Máte nějaký problém? My máme trochu horší spermiogram.
@darana1983 no manžel má malé procento progresivnich spermii, jinak zbytek ok a ja mam anovulacni cykly takze mam predepsany clostillbegyt. Jinak co se tyka krevnich testu tak bylo taky vse temer v pohode, takze nam byla doporucena inseminace a udajne je u nas velka sance podle doktorky, tak jsem zvedava
@Teruli03 no tak super. Nám bylo doporučeno rovnou IVF, ale to já nechci kvůli rakovině kterou jsem prodělala. Tento měsíc jsme byli naposledy na iui a příště budeme zkoušet nativ cyklus( to je méně hormonálně náročné umělé oplodnění). Uvidime jak nám to tentokrát dopadlo. Oba od rána máme zvláštní pocit, že se to dnes povedlo, takto jsme to ještě neměli.
Ahoj! Zatím se budu teprve objednávat v nejbližší době potřetí do centra na IUI otázkou jestli to protentokrát vyjde:)
Ahoj, já byla poprvé v úterý na IUI. Doufám, že to klaplo, ale šance je malá, krev máme v pořádku, když to nevyjde budou zkoušet průchodnost
Kam chodíte do centra? Já do Pronatalu v Praze. Byla to celkem rychlovka, 6.1. na první konzultaci a 18.1. IUI
Tak ať se nám všem zadaří ![]()
@Elkapelka Ahoj, my chodíme do Ostravy. Test průchodnosti je v pohodě, otázkou jestli půjdeš do narkózy jako já nebo Ti jej budou dělat ambulantně:) ale neboj..
Držím palce!
@Moonpie jdu na HyCoSy ambulantně, budou to zkoušet pěnou a stojí to 2500. Pod narkózu se mi už moc nechce, max na OPU, kdyby bylo nejhůř. Třeba ale nic z toho nebude potřeba ![]()
@Elkapelka aha, jasně ale jak říkáš, třeba nic nebude z toho třeba:)
@Elkapelka jezdíme do Zlína na kliniku
tu průchodnost jsem taky absolvovala, HyFoSy, doktorka trvala na veškerých vyšetření než se pustíme do IUI, naštěstí vše v pořádku ![]()