Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petulinka28 já už toho vyzkoušela z bylinek a čajů. I gynex a tak. Bohužel žádný efekt, ale na každého to působí jinak. Třeba tobě to pomůže
já když to teď neklapne půjdu na zkoušku průchodnosti a pak se uvidí co dál. Jen nevím zda se na to dostanu tenhle cyklus. V pondělí jsem měla rizikový kontakt s pozitivním člověkem s jsem teď v karanténě, v pondělí jdu na testy a podle toho bych to případně stihla do první půlky cyklu.
Já chodím do Iscare Praha. Z vitaminu beru Inofolic 2× denně. Bylinky jsem zkousela, ale zrovna s pocetim mi nepomohly (tibetska salvej aj.), i kdyz verim ze jsou obecne mnohdy silnejsi nez cokoliv jineho
@Elkapelka to mi ani nerikej, ze to je standart…:( od 8.dne mám opravdu celkem dost aktivní podbrisek… kdyz to není to ono tak co tedy???
@Popka no zase jiný druh pms. Může to být ono a fakt nemusí, já už si prošla tolika různými příznaky, že už svému tělu nevěřím, takže, prostě je to buď ono nebo nic, nejvíc vypovídající prostě budou //. Mně se dnes zdálo, že tam ty // čárky byly a jakou jsem měla radost, no a pak jsem se probudila a byla naštvaná, že je to zase jen sen.
Já občas nevím zda bolí podbřišek nebo střeva ![]()
@Elkapelka no mezi náma 😃 od prvniho dne iui prdím jak vzducholod! Bez prestávky!😃 takze ano, i to je moznost. A ty bastis ten uro… cosik?
@Popka utrogestan, zavádím 2× denně, je to vopruz furt intimku. Mělo by to podpořit uchycení embrya, já to nikdy předtím nebrala a to i když jsem chodila na hlídanou ovu a předtím měla klostilbegyt a ovitrell. Tak snad by tomu mohl trochu pomoc, ale sliznici jsem měla vždy ukázkovou i přes ty prášky
Tak já jsem celiaticka s intolerancí laktózy. Jakžtakž snesu jogurty a občas když moc tak hold mě to prohání. Takže nikdy nevím zda je to od střev nebo ne
ale je fakt že od IUI mě píchá jakoby v pravém vaječníku, kde byla ovu, snad se to jen souvisí se žlutým tělískem
@Elkapelka ja nic nezavadim no, a citim se tedy dost podobne jako ty… tak uvidime😊 jeste 4 dny????
@Popka jojo 4 dny, pak to přijde. Jen doufám, že nebudu mít coronu ![]()
Jsme tady tři, nebo čtyři co čekáme na výsledky za čtyři dny. To jsem zvědavá jaké bude skóre a doufám, že si o tom tady napíšeme.
Bacha na falešný test po Ovitrelle, ten to dělá a z těla dlouho vyprchává. V jiných skupinách jsem koukala, že si holky zkoušely dělat těho. testy celých čtrnáct dní.
@darana1983 kez bychom si psaly jen to hezký!!! 😍 ale sotva 4dny vydrziiim😃
Ovitril je v tele pry 6dní, pak uz by na testu nemel byt videt
@darana1983 já už mám s ovitrell zkušenosti a u mě už 14 dní po určitě není. Takže já to mám v klidu a buď tam budou opravdu // nebo jen /.