IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
25.1.21 20:57

@Prazacka135 zjisti jestli ve tvém…”hlenu poševním”… preziji partnera spermie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
25.1.21 21:05

@Popka vypadá to tak, pěkně za 14 dní od IUI, abych věděla zda vysadit utrogestan. 8) kéž bych už nemusela vysazovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.21 21:12

@Popka aha, tak o tom slyším poprvé… Přítel má teda horší spermio, tak to připisujeme k tomu. Minulý měsíc byl na dolní hranici, kdy se vůbec dělá inseminace, tak oba doufáme, že se mu o neco zlepšilo 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
25.1.21 21:14

@Elkapelka já tedy neberu nic…
A taky budu čekat 14dní… dnes jsem poprvé trosku zamestnala hlavu a prestala se pozorovat 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
25.1.21 21:15

@Prazacka135 odborne se to jmenuje postkoitalni test-je li negativni jako u me, tak je na místem právě inseminace, ta je ale na místě i při horšim spermiogramu no… takze asi neni nitné ho u vas delat.
Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.21 06:42

@Popka děkuji, tobě také držím palečky :) mám už z toho nervy, je to fakt běh na dlouhou trať.. Teď mi ještě otěhotněla nejlepší kamarádka, která to ani neplanovala a to fakt těžce nesu.. Nechci ztrácet naději, třeba na potreti to fakt už vyjde a pak jedině IVF no 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
26.1.21 09:12

@Popka mně dali automaticky utrogestan, rovnou dvě tablety, i když problémy s cyklem jsem nikdy neměla, že bych třeba před ms spinila nebo tak. Zas jestli to zvýší šanci proč ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
26.1.21 09:49

@Prazacka135 jooo tohle je tezký!:( ja jsem nejstarsi z party, nejdéle se snazime… a jediná nic! Kdo ví, jak to ta priroda zamýšlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.21 10:09

@Popka presne tak, kolem mě jsou taky všichni tehotny, nebo s dětma a já jediná nic… A jak dlouho se snažíte, jestli se můžu zeptat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
26.1.21 10:12

@Prazacka135 no… máme nechráněný sex vlastně skoro 3 roky. A jelikoz ted zjistili to negativni pct, tak to by mohla byt pricina, jakto ze sem nikdy neotehotnela… tak uvidime zda li to iui umi obejít:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.21 10:30

@Popka tyjo 3 roky to je dost.. Nám to nejde rok a půl a už teď jsem vyřízená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
26.1.21 14:46

@Prazacka135 je to pitomý - nemládneme :/ a u vás je to jakýže pproblém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.21 15:06

@Popka moje gynekolozka mi půl roku tvrdila že neovuluju, takže jsem do sebe cpala vsemozny léky na podporu ovulace.. Od ty doby co jsme v centru asistované reprodukce se zjistilo, že já vlastně ovuluju krásně, kdežto přítel má málo spermií a ještě k tomu line jak veš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
26.1.21 15:19

@Prazacka135 ooo jeminé… ty gynekoložky! Moje gynekoložka zase jen říka, problém neexistuje, mějte ob den sex a do pul roka ste těhotná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.21 15:28

@Popka aha, taky super přístup koukám :D no já hned jak se to povede budu měnit gynekolozku, protože tohle se fakt nedá 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí