IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
26.1.21 15:50

@Prazacka135 to asi i já, jelikož už ani nebydlím v Praze, tak uvidím…
odkud jsi? a kam chodíš do caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.21 16:03

@Popka já bydlím v Praze a chodim do Prague Fertility Centre… Je to teda hodně pro cizince, ale já jsem tam zatím spokojená :) odkud jsi ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
26.1.21 16:05

@Prazacka135 teď už kousek od Berouna a chodím teda k Apolináři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
27.1.21 23:56
@Popka píše:
@Elkapelka takže si budeme dělat test obem 2.2.? Je to tak?:))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
28.1.21 00:02

Ahoj já byla na první iuipřed 2 měsíci a neuspesne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
28.1.21 00:03
:srdce:

Příspěvek upraven 28.01.21 v 00:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
28.1.21 00:03

Příspěvek upraven 28.01.21 v 00:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
28.1.21 00:05

Příspěvek upraven 28.01.21 v 00:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
28.1.21 00:08

@Petulinka28 promiň, spletla jsem si tě s jinou snažilkou. Jdu to opravit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
28.1.21 00:10

@Elkapelka
Asi si test budu dělat až po několikadenním vynechání ms., protože posledně jsem měla podle plánu den zpoždění a tak jsem si udělala hned test, který vyšel slabě pozitivně a v noci jsem to dostala. To mě trochu zničilo a tak teď se snažím na to nemyslet. Doktor mi řekl abych si koupila místo těch testů něco hezkého. Tentokrát ho asi poslechnu. 😂 😂 😂 ❤️️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
28.1.21 06:24

Ahoj, všem moc držím palce :srdce:
taky se letos chystám (snad) na IUI.. Jsem objednaná na konzultaci za 14 dní, chtějí mi dělat hormonální profil (máte s tím zkušenosti?), ale ten se prý dělá 2-3 den cyklu a já v termínu konzultace budu asi v 7. dni cyklu, takže si ještě pěkně na vše počkáme :D

Máte nějaké tipy na konzultaci? Nevím pomalu ani na co se nás budou ptát, tak abychom se mohli nějak připravit a neseděli tam jak trubky když se na něco zeptají :D fakt nevím co čekat :roll: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
28.1.21 08:36

@darana1983 no být to na mně, tak taky počkám na vynechání, ale mám si ho udělat proto, abych případně vysadila utrogestan, když bude negativní a nebo v něm pokračovala, když bude pozitivní.

@Moniiiska13 budou se ptát na anemnezy rodičů, jak dlouho se snažíte, když už nebudeš krvácet, tak tě rovnou prohlidnou. A záleží na centru, asi ti řeknou, že máš přijít začátkem na 2.-5. DC na hormonální profil a jestli přítel nemá spermiogram tak pošlou ho na spermiogram a v tom cyklu co budeš dělat HP tak ti už udělají i IUI. Třeba teď budou tento cyklus rovnou zkoušet průchodnost, uvidíš každé centrum má jiné postupy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
28.1.21 10:36

@Moniiiska13 ahoj, dekujem, tobe tez hodne stesti… hormonalni profil uz tu mas popsany… ja byla na prvni konzultaci 2.dc a tak me rovnou lrev vzali ale nemohli vysetrit, tebe treba vysetri a na krev te pozenou dalsi cyklus:) a to ti asi rekli ze tedy pokud pujde muz rovnou na spermiogram-u nas to tak bylo, tak alespon 2denni uplnou sexualni abstinenci predem. :mrgreen:
Priprav se i na otazly typu: kolikrat tydne, jaka je tvoje lubrikace atd. 😃 a kam se chystas?

@Elkapelka
Také jsem zaměstnala hlavu, je to lepší… ale test udělám 2.2.😌 bude to 14dní. Je to mé poprvé! A tak jako tal si taky koupím neco hezkého😂 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
28.1.21 10:49

Ahoj holky chystáte se některá na iui?? Já byla před 2 měsíci to nevyšlo a chci jit na další jen se toho bojím že to bude zase zklamání jsem s přítelem 9 let nikdy jsme se nechranili žádnou antikoncepci jsem nikdy nebrala a stejná se ani jednou nepovedlo jsme oba zdraví přítel spermiogram výborný já byla na průchodnosti vejcovodu také vše v pořádku jsou průchodné občas mě trápí cysty byla jsem už 2 krát na laparoskopii na odstranění cysty.. miminko si moc přejí a doufám že snad iui pomůže jen jsem četla diskuzi že někdy to nejde ani potom někdy nevyjde ani umělé oplodnění no jsou to nervy někdy to číst tý diskuze jsem z toho zoufalá já se budu modlit aby ta druhá iui vyšla ale moc tomu nedavam sanci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
28.1.21 10:53

@Petulinka28
Ahojky🌷
Já mám za sebou 1. iui… jeste netuším s jakým výsledkem. Věřím v ten nejlepší ale nevhávám si zadní vratka😇
Já jsem s pritelem 4 roky, nikdy antikoncepce a za poslední 3 roky zádny chraneny styk, taky nikdy nic…🤔
Krev máme ok, spermiogram v topu, pruchodnost mě nestačili udělat, ale mame negativní pct :( takze asi proto se nam to nikdy nepovedlo. Takze se zklamáním nebo bez se iui nevyhnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí