Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Teruli03 u nás řekla, že jeden pokus zkusíme, že není co ztratit.
@Teruli03 Noo ja msm pcos, menstruaci ani ovulaci nemam, amh 23 takže se hůř stimulují…partner spermio fajn…mame za sebou už i 2ivf ale taky to nedopadlo…ted si dávám pauzu od injekci a pravděpodobně na jaře půjdeme do 3ivf ☹️️☹️️
@Elkapelka ahoj:) také jsem byla na první iui v úterý 19.1.:)
Ahoj:) jsem na webu nová…:)
V úterý jsem byla poprvé na iui… jak se vyporadavate s cekaním na test? Jak si krátíte cas? ![]()
Ahoj, čekání je fakt šílený, najednou se ten čas strašně zpomalil. Byla jsem na třetí iui ve středu a minulý pátek na testu průchodnosti. Ptala jsem se pana doktora zda mu nevadí, že jsem se na toto vyšetření objednala bez konzultace s ním a on mi řekl, že samozřejmě je to v pořádku. Jen je škoda, že jsem na to nešla už před prvním iui. Tím bych všem chtěla říct, aby na průchodnost šli v první řadě. Je to za pár minut hotové, bez narkózy a dá se to vydržet.
Někde jsem četla, že krom srůstů by tam mohl být jakýsi hlen, který k početí může také bránit. Jinak teď po iui mám stále tělesnou teplotu 37,2 a jsem strašně unavená, nemá to některá z vás?
@Popka jo čekání je děs. Snažím se zabavit, prostě na to tolik nemyslet. Šance je bohužel malá, ale je😁.
@darana1983 já teplotu raději nemerim. Ale umavenejsi začínám být až dnes, skoro týden po IUI. Ale to je u mě normální po ovu a před ms. Ty máš naději, že si byla na zkoušce průchodnosti, mohli ti to trochu protáhnout. Teplotu máš pěknou, tak snad se bude držet. Mně jeden čas taky vyšla až na 37,2, ale pár dní před ms začala klesat ![]()
Ahoj holky, já jdu příští týden na 3. Iui, ale pomalu začínám ztrácet naději… Rok jsme se snažili přirozeně, teď pár měsíců odcházíme do centra asistované reprodukce… Už jsem i psychicky smířena s IVF, ale přítel tomu chce dát ještě šanci… Je tady někdo, kdo otěhotněl až při třetím pokusu? ![]()
@Popka ahoj
Já půjdu k Apolináři na IUI další měsíc. Měla jsem jít už tento ale nebyli jsme zrovna v Praze…
@sarah1618 tak ti držím palce. Na mě působí celkem pěkně, mám zatím štěstí stále na jednu a tu samou doktorku. ![]()
@darana1983 hlen… neni mysleno pct? Ten treba brání nám…:( ale pruchodnost jeste udelanou nemam
@Elkapelka takže si budeme dělat test obem 2.2.? Je to tak?:))