Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Popka No je nás dost snažílek jak tady čtu u někoho to vyjde na poprvé a někoho až na 10pokus tak tu držím palce aby ti to vyšlo mě řekl doktor že doporučuje 3 pokusy a pak ivf jen do toho se mi nějak moc nechce tak uvidím
@Petulinka28 noo… tak nejak se to obecně doporučuje… u meě ivf zatím nepřipadá v úvahu. Muj pritel je proti umelemu cekukoliv… uz i u iui to bylo tezsi… 🙄
@Popka tak to u nás je to tak že přítel se nejak do ditete nehrne je mu 32 a říkal že máme pořád čas jen já už čekat nechci kdyz to nepřišlo do teď samo tak jsem už zašla k doktorovi a začala to řešit takže mu moc na vyber nezůstalo moc z toho nadšený nebyl připadá si jak pokusný králík když musí dávat sperma
ale ví jak chci už dítě tak na to kyvnul teď dokonce do druhého iii mě tlačí on sám
@Petulinka28 chapu, naprosto vim, o cem mluvis:)))
Ja do toho chlapa taham co nejmin, ale preci jen ho k tomu potrebuji😃
@Popka četla jsem že čím víc iui tím se šance zvětšuje tak uvidíme za jak dlouho budeš testovat
@Petulinka28 ja jsem zjistila, ze se doctes uplně cokoliv jen chceš😃
Budu testovat 2.2.???? nemuzu se dockat!
@Popka jj bude to nás testovací den. Já se cítím stejně jako každý měsíc, tak si myslím, že to spíš nevyšlo, ale snažím se být pozitivní a samozřejmě také to chci, aby jo.
@Petulinka28 já mám pocity úplně to samé, s přítelem jsme sice 3 roky, ale také jsme se nikdy nechránili. Někomu vyjde právě 2 IUI a někomu třeba 4 a někomu až ivf. Přeji ti aby to vyšlo
@Elkapelka je to krásné datum!!!:)
Heleť… já jako změny mám, včera bílý výtok, dnes mám podbřišek jako před ms, to bricho denne nejak citim proste…Takze já verim! A uvidime…
@Popka podbřišek taky cítím a bílý výtok jsem měla vždycky no, ale teď jak beru utrous tak nevím jestli to je on nebo ten výtok
@Elkapelka já neberu nic, muze to byt nahoda, to je jasný, jsem v tom nováček… mozna se i vic pozoruji… ale to se dozvíme až 2.2. ![]()
@Popka Tak to máš za chvili já testovala 16 den po a nic a ještě v ten den jsem dostala menstruaci ![]()
@Petulinka28 joi uz jsem za pulkou:) uz to nejak doklepu:)))
Ahoj holky ráda se k vám taky přidám 1.2. mám dostat ms a další týden by měla být inseminace bude to moje první iui tak jsem z toho docela vystrašená co mě vlastně čeká všem přeji brzké najití //. ![]()
@radana80 ahoj! Hodne stesti… vystrasena asi byt nemusis… me to teda vibec prijemne nebylo, mozna me to az bolelo, ale to proto ze jsem se nedokazala uvolnit. Jinak me kamaradky tvrdi ze to je jako klasicka citologie:)
@Popka Ahojky to jsi mě moc neuklidnila já jsem docela posera ještě přemýšlím jestli si mám vzít manžela sebou na sál při inseminaci teda jestli tam může. ![]()