Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Popka Popka a kolik Vám je? Nám je 29 a v červnu máme svatbu. Tak jsme chtěli aspoň už být těhotni.
@Anonymní píše:
Když se mi povedlo otěhotnět, tak jsem měla taky jen ducha a na krvi se az prokazalo ze jsem těhotná. Silnější čárku jsem měla až 17 den. Takže nikdy není nic ztracené
Každopádně dřív nebo později se to povede každé z nás…ja zkusím max.3 IUI a pak půjdu do IVF. Jedno už mam za sebou a to se nepovedlo, ani žádné vajicka nezůstala na zamrazení z 12a to jsem to postupovala ve 23 letech
Úplně jsem neměla dobrý pocit z toho centra kde jsem to podstoupila…
A kde si ho podstupovala?
@Elkapelka je my také máme v červnu svatbu.. mě čeká první IUI teď v únoru
Dnes jsem 1DC
Ted mi je 25. Podstupovala jsem ho v Icsare
ale už tam nechodím
@Anonymní píše:
Ted mi je 25. Podstupovala jsem ho v Icsareale už tam nechodím
A kam chodíš teď? Já právě do Pronatalu a zatím se zdají být v pohodě, ale iVF je snad ještě za dlouhou dobu.
Máš krásný věk, a jestli byl problém v alergii tak teď už se jen čeká na správnou kombinaci
Teď chodím do Cube a tam se mi i jedině zdařilo, jsem tam zatím spokojená…před tim jsem zkusila ještě v Car IVEurope.
Téhle měsíc když jsem sla na IUI tak jsem měla v pátek 16 mm folikuk a v sobotu mi dělali IUI ale infekce na ovulaci byla píchnouta, hodinu před výkonem…asi aby měl čas ještě možná dorůst do těch 36h. Muj menstruační kalendář podle půl ročního zápisu mi ten den kdy mi zrovna dělali iui vypočítat jako nejvhodnější den. Tak to by byla krásná náhoda ![]()
Jak folikul jste měly vy holky?
Já dneska volala do Caru (Apolinář) a jdu tam 11.2. na folikulometrii a už podstoupime IUI teď v únoru..
Ale bojím se, ze budu mít ovulaci zeocna o víkendu..
@Anonymní píše:
Teď chodím do Cube a tam se mi i jedině zdařilo, jsem tam zatím spokojená…před tim jsem zkusila ještě v Car IVEurope.
Téhle měsíc když jsem sla na IUI tak jsem měla v pátek 16 mm folikuk a v sobotu mi dělali IUI ale infekce na ovulaci byla píchnouta, hodinu před výkonem…asi aby měl čas ještě možná dorůst do těch 36h. Muj menstruační kalendář podle půl ročního zápisu mi ten den kdy mi zrovna dělali iui vypočítat jako nejvhodnější den. Tak to by byla krásná náhoda
Jak folikul jste měly vy holky?
Já byla na folikulometrii den před IUI a to jsem už měla 22mm a pichly ovitrell, druhý den jsem šla na IUI, v Caru už nekotrolovali, ale já shodou náhod měla ještě prevenci na gynde předtím a tak se koukla a ještě ráno tam folik byl a měl 23mm, ale ani nebyl před zhroucením, takže si myslím že praskl až tak 36 hodin po injekci a to už byl velký den v injekce
Tak to jste je měly krásný… mě vzdy bylo provedeno naposled pri 18mm injekce a druhy den IUI takže mohl mít tak 20mm, ale ted byl nějaký pomalejší a moc se mu nechtělo růst. Tak uvidíme…nejhorší je jak dělají ty leky falešné příznaky tak člověk si fakt myslí že je v tom a pak to zklamání, jednu dobu jsem si myslela že jsem už blázen ![]()
@sarah1618 Ahoj já taky čekám dnes nebo zítra menstruaci a pak se budu objednávat na ultrazvuk takže asi příští týden první iui docela mám z toho strach no snad nám to všem pomůže a na konci února budou //.
![]()
Holky a jak často jste chodily na folikulometrii v daný cyklus?
Já mám cyklus 27-28 dní a vždy jdu jen jednou
Teda zatím jsem nebyla na IUI
Jen jsem dostala ovitrelle v prosinci a v lednu.
Teď půjdu na folikulometrii 11 DC což je čtvrtek.. tak kdy se zhruba dělá ta IUI?
Když se mi povedlo otěhotnět, tak jsem měla taky jen ducha a na krvi se az prokazalo ze jsem těhotná. Silnější čárku jsem měla až 17 den. Takže nikdy není nic ztracené
a to jsem to postupovala ve 23 letech
Úplně jsem neměla dobrý pocit z toho centra kde jsem to podstoupila…
Každopádně dřív nebo později se to povede každé z nás…ja zkusím max.3 IUI a pak půjdu do IVF. Jedno už mam za sebou a to se nepovedlo, ani žádné vajicka nezůstala na zamrazení z 12