Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Prazacka135 me bolel podbrisek od 8.dne po celkem festovne… ale hned po iui jsem tam mela divne tlaky… otazka je, co je doopravdy a co si vsugerovavame… drzim ti moc palec:)
Strašně moc nám všem držim palce! díky, že sem píšete, přijdu si míň sama v tom dvoutýdenním limbu. Myslím, že se ze mě stává moje nejtrpělivější verze ever a tahle diskuze mi v tom pomáhá!
Osobně nepozoruju takhle tejden po iui na sobě nic, navíc se mi v minulosti stalo, že jsem si asi vsugerovala lecjaký příznak, dokonce i nevolnost. Ještě musím počkat 8 dnů do ms/testu ![]()
@sarah1618 ja mam cyklus dlouhy a na foliku jsem chodila od 11dne cyklu, nekdy treba 3× v jeden cyklus
Holky ja jsem nervozni, nevim jestli ten test zitra pokouset. 10den byla jen jedna carka, zitra je to tech 14 dni. Tak fakt nevim risknout to a vedet nebo cekat jestli v patek prijde MS, jsem z toho nervozni, nechci to zklamani ![]()
@Michaelanick a jak dlouhé máš cykly?
Já bych počkala.
Stejně je už dneska odpoledne
@sarah1618 cyklus mam 31dni ![]()
Ne dneska bych si ho nedelala, to az rano, zitra je to 14dni a kecala jsem mam to dostat v nedeli ![]()
@Michaelanick aha tak to je nemáš zas až tak dlouhé ty cykly.
Já bych test zkusila
Když už to bude 14DPO
@Michaelanick udelej si test:) kdyz chces;) jestli tehu nejsi budes zklamana bud zitra nebo v nedeli… kdyz tehu budes, budes se moct radovat skoro o tyden dele;)
Ja jsem negáč, tak jsem si dala horkou vanu asi hodinovou! Ták mi to chybělo…
Dostat to mam v patek ale uz dnes mam podbrisek jak den pred ms
@Popka ty sis vubec nedopravala horkou vanu? Ja fungovala uplne normalne, nedavala jsem si teda svoji zhavou vodu, kdy vylezu uplne ruda, ale normalne teplejší jo. Ptala jsem se doktorky jestli mam neco dodrzovat spesl a rikala, ze ne. No mas oravdu, bud zklamana hned nebo za par dni to uz je jedno