Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michaelanick jj prý jeden pokus předtím nevadí, další až po průchodnosti
@Popka Ahojky to je my líto že se u vás nezadařilo já jsem na tom stejně na testu bílo a ms nikde už aby raději přišla a mohli jsme plánovat iui, při menstruaci trpím jako ty sotva chodím ale musíme to přežít jsme ženský.
![]()
@sarah1618 kdyby to tak bylo, ale je to skoro sci-fi, aby to vyšlo ![]()
@Elkapelka proč si myslíš, ze je to sci-fi?
IUI má zhruba stejnou úspěšnost jako klasický styk (a podívej kolik je těhotných)
Samozřejmě asi o něco lepší, díky načasování ovulace a díky usnadnění cesty spermiím.
Já věřím, ze některá z těch IUI vyjde
Půjdu asi na 4-5 (nebo dle doporučení DR)
A opravdu v to věřím.. ze se to prostě povede..
No ja si zase rikam, dokud neprijde MS tak kdo vi, nadeje umira posledni. Bud v nedeli prijde nebo ne, treba je na test jeste brzo (ano obcas trpim detskou naivitou)
@Michaelanick
Přesně tak
Jestli máš dostat ms až v neděli, tak to je podle mě ještě brzy na testování…
Vždyť je to 5-6 dní před ms
@sarah1618 pritel myslel, ze budeme zitra spolecne testovat, ale asi to uhraju na to, ze chci jeste pockat
@Michaelanick
Tak mu řekni ze počkáš zda Ti vynechá ms a budeš testovat až pak…
Koukám nekdo zam testoval uu ve 4 ráno!!! Nejde dospat có?
Odepisuju takhle neadresně protoze zatim co jsem spala tady toho pristalo hodne.
Ms- asi jó hele, me tu ovulaci vyhnali clostikem a pak ovitril, tak asi proto to prislo takhle, budu tu hruzu mit driv za sebou no…
Pruchodnost- meli mi ji delat, ale kdyz me vic prijrabls zjistila ze jeste spinim a navic uz sem mela celkem velky folikuj tak ho nechtela vzduchem poskodit.
Detska naivita??? Myslim, ze me by se vysmálo i dítě co jsem predvadela!!!😃 😃 😃
Jsme v tom spolu holky… tentokrat se stesti usmalo na nekoho jiného!!! My vydrzime!!! Co nam zbyvá! A miminko si urcite vybere pozitivní mysl a ne cernou diru plnou smutku a neduvery 🤞
Ja mam problem se spankem.
No a holky jak to mate ve svem okoli? Mate s kym o tom mluvit fyzicky? Mate nejake kamaradky co deti jeste nemaji?
Ja jsem mezi kamaradkama sama, vsechny uz deti maji. Takze co se tyce jich se vsim se jim prizpusobuju a mam strach, ze tohle mi nikdo neoplati, ze az se postesti me tak na to budu sama
navic uz ani nebude treba co dedit, aby clovek trosku na necem usetril a tak