Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, každý večer mě píchá v podbřišku. Není to takové jako u ms, prostě cítím jak mě to taká a píchá.
Tak jsem se včera na tom pocitu nechala unášet, jako že se tam něco děje. Než mi došlo, že to bude z utrogestanu, který beru každý večer 😄
Taky se pak sobě smějete, když sledujete každé stipnuti? 😂
Ahoj holky, tak dnes 12 den a na testu nic…už to pomalu vzdávám, dnes mě to trochu vzalo protože od včera mě trošku začala bolet prsa, ale myslím že už si vše vsugerovávam. ![]()
@Elbeth1 bud v klidu, ja pozoruju kazde pichnuti 🤣 v podbrisku chvilema picha, vecer nebo pres den. Neznam to, nemam nikdy zadne signaly, ze prijde ms, proste prijde takze tohle novinka. Ale pak se taky smeju jak se dokazu pozorovat.
Anonyme: nevzdavej to, treba je to brzo, dokud neprijde ms je nadeje ![]()
Ja tě úplně chápu ❤️️ Člověk je plný nadějí a nejednou je to fuč…
Ja jsem měla nedávno spoždění 10 dní a to jsem si říkala, že už to musí být ono. Že to už jinak není možné. No a nakonec nic… Přiznám se, že mě to položilo. Nevěřila jsem už ani mému tělu, nevěřila jsem ani, že bych někdy mohla být těhotná. Nevěřila jsem v nic 🙁
Pak jsem si ale řekla, že to prostě jednou musí přijít a naše vymodlene miminko mít budeme ❤️️
Ahoj tak já v noci dostala ms trochu jsem si zabulela myslela jsem si že se zadařilo podle příznaků i když byl test negativní ono to s naším spermiogramem asi přirozeně nepůjde tak budu volat na gynekologii a snad půjdeme v únoru na inseminaci. ![]()
Tak koukam sme se tady sesla dobra banda! Ja uz volala do caru tak mam zas nasadit clostikk a po ms hurá na průchodnost…
Nesnásim tyhle ukony na koze😃
@radana80 ach jo 🙁 ono se to jednou povede, uvidíš ❤️️ i když teď to vypadá beznadějně.. Ono se to obrátí..
@Popka tobě dělají průchodnost až po iui? Že to nezkusili jako první? Mi totiž dělali průchodnost aby věděli jestli tk má vůbec prý smysl u mě. Když jsem měla srusty apod.
@Elbeth1 oni chtěli:) ale kdyz sem prisla, zjistila ze jeste spinim a mela jsem uz dost veliky folikul a nechtela ho vzduchem poskodit.
@Popka Mě bude asi ta průchodnost taky čekat ani nevíš jak jsem vždy ráda když z té kozi lezu dolů tak dej vědět jak to probíhá na co se mám připravit já jsem strašný strašpytel. ![]()
@radana80 taky jsem straspytel… no hele ja jsem slysela ze v modernich a hlavne soukr. Klinikach se to dela jinak - lepe, nez jeste dneska u Apolinare. Tam pry maji zastaralou metodu.
@radana80 nebud straspytel. Ono se to da. Zalezi pokud tam nemas zadny problem tak je to pry jenom tlak, kdyz tam neco je tak to boli, ale da se to vydrzet. Ja tam prave neco mela, proto to bolelo, ale „profoukli“ mi to. Neni to nic na co bych chodila casto, ale neumira se na to a ja si za odmenu pak dala dortik ![]()
Holky tak to mě mrzí že to asi nevyšlo ani jedné z nás, ale tak jsme v tom zas společně
a vím že dřív nebo později se to povede každé z nás… ja zkusím max. ještě 2× IUI a pak půjdu do IVF.
Teď mám kolem sebe hodně žen kterým inseminace nevyšla a IVF ano a skoro každá mi řekla že IUI marnila čas…ale ja furt věřím že když jsem z IUI už jednou otěhotněla, tak by to mohlo klapnout znovu…jen si stále říkám co ještě víc mám pro své tělo udělat, aby to příště vic klaplo…ted si necham nabrat znovu hladiny hormonů, ať vím ze je to v pořádku před další IUI
Tak já jak jsem byla na té průchodnosti. Tak jsem platila 2tis, že to dělají tak, že mi tam vstriknou tekutinu, která pak já utz svítí.
Upřímně jsem myslela, že se asi pos*ru.
Dr říkal, že tam nemám ani celou dávku a vidí jak se to všude krásně rozlilo a pak to průchodne. Pak jak jsem odcházela, jsem si myslela, že mi intimka bude stačit. No nestačila a já doma prala kalhoty 😂. Ale bydlím od kousek, takže to taková tragédie nebyla. Bylo mi to nepřijemne, ale já jsem asi větší ciťa. Možná profuk není takový..