Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ajajinka
Cykly bez ovulace jo? Když máš hodně vajíček 😳 tak to slyším prvně. A jak se to pozna?
A z čeho to tak je že, že se ten cyklus tak rozhodí. Já to tak měla přesně jak hodinky najednou šlus.
A tam kde pracuješ… Přesně takovi lidé mají děti.. Proč? Mi to pak úplně trhá srdíčko jak to vidím…
A tvůj kamarád to řekl dobře! Že i na takové slunce svítí
Vůbec netuším jak je to možné a ani jak se to pozná to je pro mě španělská vesnice jen mi to takhle dr. tehdy řekl, že se to muže stávat když jich tam je prý tak moc. ![]()
Já už od svých 13 let co mi začla ms mám uplně nepravidelnou někdy mi 2 měsíce vynechá takže jsem chodila na injekce co měsíc ale nedělaly mi dobře a ani antikoncepce mi neseděla a tu jsem tehdy vlastně ani nechtěla. takže si myslím, že to je hlavní příčina u nás proč to nejde.
Taky mi to nedělá dobře když vidím takové lidi s dětma ale vždy si říkám přej
a bude ti přáno ![]()
Ahoj, tak hlásím 1DC, dorazila mrcha o den později, ale ještě že tak. Na HyCoSy jdu až 15.2. protože to dělají jen v pondělí a to už budu 11DC, takže tenhle měsíc budu asi bez IUI, protože folikuly mívám už v tuhle dobu velké. Snad to nevadí no, ale jindy to nešlo a asi ani nikdy nepůjde, protože to tak plus mínus vychází každý měsíc na pondělí ![]()
Ahoj, to mě mrzí že dorazila ale nezoufej já si taky říkala že mi to nikdy nevyjde protože mě to zase všechno vycházelo na víkend a hned před první iui to vyšlo na pátek v neděli jsem si pichla Ovitrelle a v ponděli a uterý IUI
a Folikuly jsem měla pokaždé jinak jednou 12 den jednou 19 den ![]()
@Ajajinka dobře Ty, já ji mám víceméně pravidelnou kolem 12DC. Taky uvidíme jak to bude u mě:)
A jak víš že jí máš pravidelnou? děláš si testy? Já si totiž taky myslela že mám pravidelnou protože mě vždy tak 10-13 den bolelo v podbříšku a nakonec se ukázalo že ovulace ještě nebyla ![]()
@Ajajinka já chodila před centrem na folikulometrii takže vždy kolem 11 DC už byly folikuly k prasknutí plus mínus den
Tak se pridavam k tem, kterym po iui stejne prisla MS a abych si nahodou neco nemyslela tak radeji o den driv
Cauko ladies:)
Ja mam nasazen clostík, v utery jdu na pruchodnost… tak uvidím, co se bude dít!:)
Já už taky stříhám metr kdy mi to prijde.
moc nevěřím že se to povedlo ![]()
Ja taky pořád čekám kdy ms dorazí 🙄 test jsem si ale od 13 dne od iui nedělala. 🤷🏼♀️ Ale vubec tomu nevěřím
Ty jsi dneska který den 15? Nechceš dělat test? Já jsem dneska od prvního 12 den zkusím zítra ráno
@Ajajinka
Popravdě asi ještě nechci. Mívala jsem teď pravidelně spoždění poslední 3 měsíce. Někdy 5 dní a někdy 10. Takže ještě asi chvíli vydržím.
To chápu no já jsem objednána na tu krev v pondělí tak já to budu vědět už na jistotu ale to už stejně tuším 😆