Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ajajinka
Ja tam právě volala, a řekli mi, že mám zavolat v pátek. Že uvidíme jestli se ms rozjede nebo ne 🤷🏼♀️
Ahoj holky zítra jdu na gynekologii na ultrazvuk a podle toho bude moje první iui chci se zeptat jestli je potřeba před inseminaci sexuální abstinence kvůli spermiím.
![]()
@radana80
Určitě je nutná abstinence. Mám doporučili min 3 dny. Ať je co nejvíce kvalitních spermií 💪🏻
@radana80 ahojky, dala bych tak 3 dny tu abstinenci, na klinice nam rikali ze vic ne, protoze pak se tam ty spermie utlačujou a jsou línější ![]()
@radana80 my jsme byli na inseminaci včera a sex byl naposled v sobotu, myslim ze to bylo super načasování, protože manžel měl včera nejlepší spermiogram za celou dobu
a jindy ta abstinence byla více dnů a spermiogram horší
@Teruli03 @radana80 nám o abstinenci neřekli nic
milovali jsme se v sobotu večer a v ponděli první IUI a v uterý druhé a pokažde spermiogram skvělý ![]()
Ahoj holky nám doktorka doporučila IUI ještě podpořit sexem, dnes jdeme na IUI spali jsme spolu v úterý a doporučila nám ještě v sobotu ![]()
@Kakamila94 tak tak my se taky ještě po druhé IUI milovali druhy den a 3 den
bohužel nám to nepomohlo tak čekáme na druhé kolo ale držím palce
![]()
Ahoj holky já dnes byla v CARU na folikulometrii
Jsem 11DC a dominantní folikul měl 11-12cm
Takže jsem objednána na pondělí což bude 15DC
Mám cykly 28-30 dní
Měla jste to tak některá?
Ze ten folikul ještě hezky dorostl?
@sarah1618 ahoj, ja jsem uzivala clostillbegyt a byla jsem na ultrazvuku 10 dc a folikuly mely 10mm, o dva dny pozdeji mel jeden 14mm a druhy 13mm, vzhledem k tomu ze porostly za ty 2 dny, tak jsem za 3 dny pichla ovitrelle a v utery probehla inseminace. Takze si myslim ze muze dorust ![]()
@sarah1618 Ahoj Já měla folikul až 17 DC taky jsem byla 11 den na měření a nebylo vidět nic tak říkal at příjdu za týden a ten už byl hezký a to mám cyklus 21-23 ![]()
Děkuji holky
Tak se budu těšit na pondělí ![]()
Bude to má první inseminace
Měla jsem jít už v lednu
Ale nesli jsme
Ještě jsem tomu chtěla ten měsíc dát…
@sarah1618 Tak držím moc moc palce at vám to vyjde na poprvé ![]()