Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Chceme bolestivé, no… byla jsem neuvolnena a ve stresu, bylo to poprve 😃 citila jsem katetr az v krku
@Popka píše:
@Chceme bolestivé, no… byla jsem neuvolnena a ve stresu, bylo to poprve 😃 citila jsem katetr az v krku
Ty brdo, tak to já byla v poho no 😀 tak koukej zítra myslet na něco pěkného aby tě to nebolelo 😊
@Chceme mam snad natrenovano z pruchodnosti:))) tak jsem se bala ze to bude zase neprijemny te sem se soustredila jen na uvolnovani!!! Kdybych byla dite urcite dostanu obrazek jak mi to slo😃 😃 😃
@Popka píše:
@Chceme mam snad natrenovano z pruchodnosti:))) tak jsem se bala ze to bude zase neprijemny te sem se soustredila jen na uvolnovani!!! Kdybych byla dite urcite dostanu obrazek jak mi to slo😃 😃 😃
Průchodnost mě taky bolela 🤦♀️
U té jsem skoro omdlela 🤦♀️
@Popka píše:
@Chceme tak to sem mela u iui😊 desim se zitrka 😂
Ty jo tak ted si přijdu jako Mistr světa protože jsem si sama pichla ovitrelle poprvé 😀 mám je už tak po 6. 😀
Holky a mivate po iui nejake “priznaky”?
Mě totiž asi zatim porad nic neni
a podle toho co jsem cetla tady na emiminu tak kazdou neco boli nebo je ji na zvraceni nebo mivaji citlive prsa
tak si ted prijdu divna a zacinam se teda trochu obavat ze to nevyslo ![]()
@Teruli03 neee! Zadne priznaky ani mit nemas😃 to jen my silené mame priznaky! Jsou vsugerované! Nebo me k tomu postihla zacpa takze sem mega citila podbrisek ale nebyly to vajecniky nybrz streva:)
@Popka Ahojky já taky jdu zítra na iui asi v 10 hod v kolik ty držím ti palce a budu na tebe myslet. ![]()
Holky moc vám držím palce! Až tam budete ležet, už si myslete že tentokrát se to povedlo…síla přitažlivosti je mocná. Ja jdu ve středu na měření folikulu a z toho se uvidí kdy bude další IUI…nemůžu se dočkat ![]()
@radana80 čauko:) tak tfuj tfuj!!! Ja to mam 11:15
Bude to Valentýnský zázrak!!!💙
@Teruli03 no jo! Jak se vsude doctes, nesleduj se, nemysli na to, zabav se a zabav hlavu ![]()
Na podruhe se rim budu ridit
Tak vam holky budu zitra drzet palecky
ja teda porad doufam ze nam se to podarilo hned poprve, ale testovat budu az koncem tydne
Holky co jdete zítra, držím palečky že se to povede
musíme myslet pozitivně
, i po předchozích nezdarech ![]()