Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky mohly jste mít sex před inseminaci?
Já dneska folikul 22mm
Takže ovulace na spadnutí jak říkala DR
Na inseminaci jdu až zitra
Tak jsem myslela ze dneska ještě třeba bude sex
ale paní doktorka říkala ze ne před inseminaci
Ale ze až po ní
A až do pátku říkala
@sarah1618 píše:
Holky mohly jste mít sex před inseminaci?
Já dneska folikul 22mm
Takže ovulace na spadnutí jak říkala DR
Na inseminaci jdu až zitra
Tak jsem myslela ze dneska ještě třeba bude sex
ale paní doktorka říkala ze ne před inseminaci
Ale ze až po ní
A až do pátku říkala
Manžel má psanou abstinenci… a dr taky říkala že po IUI pak snažení doma ještě ![]()
Den před by neměl být, kvůli kvalitě spermií. Radši počkejte až po IUI.
@sarah1618 taky jo??? Ahaaa tak to vidis😊 A já si říkala jak si to pěkné kontroluju… ale předním sem neměla ovu pozitivní tak to snad neprosvihly!!!:)
Ano je to tak
Takže ovulaci lze v tomto vysledovat jen měřením BT
@Popka já také ne
Ale narozdíl od ovulčních testů, které jsou ovlivněny ovitrelle, ti bazální teplota poví, kdy proběhla ovulace.
@sarah1618 Tak mě bazalní teplota neřekla nikdy nic jedině ultrazvuk ![]()
@Ajajinka aha
Já jsem četla ze je to nejspolehlivější metoda, kterou si žena muže udělat sama..
Holky kdo jde na dnešní kolo IUI držím moc palce ![]()
@sarah1618 jo ja jsem měřila každý den vedla si křivky a nic až pak ultrazvuk prozradil že byla ovulace ![]()
Ahoj holky, tak mě nejspíš nevyšla ani třetí inseminace… Dnes jsem si dělala po 14 ti dnech test a negativní, tak nejspíš nás čeká čtvrtý pokus. Jsem už z toho nešťastná ![]()
já bych to uplně nevzdávala hodně lidem ta křivka povi dost tak zkus uvidíš ![]()
@Prazacka135 A kdy máš dostat ms? po 14 ti dnech negativní test ještě nemusí nic znamenat ![]()
@Ajajinka zítra to mám dostat, ale břicho mě bolí, tak to možná přijde ještě dnes… Já už tomu fakt šanci nedávám ![]()
Ono to vypadá, ze Ovitrelle má vliv i na ovulační testy