Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky dík za podporu už jdu spát teda jestli usnu jak jsem nervózní no i manžel začíná být nervózní čeká ho rande s kelimkem.
![]()
Holky dělá vám doktor ještě kontrolní ultrazvuk těsně před iui?? Aby viděl jestli folik dorostl a jak je na tom sliznice?
Mě při první iui nedělali a teď přemýšlím že se zeptám jestli by mi ho mohli pro můj klid udělat 😊 v pátek jsem měla folik 15mm, tak by mě zajímalo jestli dorostl. Tak jestli to vůbec někde dělají 😊 děkuji
@Chceme Ahoj mě muj Dr. ultrazvuk dělal před IUI. Měla jsem dva v cyklu a před každym ultrazvuk a pak šup na věc
@Ajajinka píše:
@Chceme Ahoj mě muj Dr. ultrazvuk dělal před IUI. Měla jsem dva v cyklu a před každym ultrazvuk a pak šup na věc
Ahojky děkuji za odpověď, tak já si o něj řeknu 😊
@Chceme v kolik tě to zítra čeká? Já jdu v 9:45 a v pátek jsem měla taky folikul 15mm, tak o ultrazvuk si taky řeknu kdyby ho nedělali samy od sebe… můžu se ještě zeptat do jakýho CAR chodíš?
Ahoj tak jsem byla na HyCoSy a vůbec to nebolelo, asi je to i tím, že mám vejcovody v pořádku. Nabídly mi ve středu IUI, ale bohužel tento měsíc chlap nemůže, tak snad příští měsícbto už vyjde. Tenhle mi dala jen ovitrell ať se posnazime doma. Byla jsem i bez stimulace a i tak mi narostl jeden folikul. Třeba příští měsíc se správnou stimulaci naroste víc a bude větší šance ![]()
@Nexxie píše:
@Chceme v kolik tě to zítra čeká? Já jdu v 9:45 a v pátek jsem měla taky folikul 15mm, tak o ultrazvuk si taky řeknu kdyby ho nedělali samy od sebe… můžu se ještě zeptat do jakýho CAR chodíš?
Jdu ve 12 h.
Taky si řeknu určitě 😊 chodím do Pronatal do Teplic.
@Elkapelka Ahoj, tak to je super ze te to nebolelo a ze to mas v poradku. Mě to teda bolelo i kdyz jsem mela taky vse v poradku😀 doktor totiz musel nejak přichytit čípek tak to bylo dost neprijemne a pak jak vstříknul tu tekutinu tak to byl pro mě šílený tlak v podbřišku jak při nejhorších MS bolestech
a dokonce mi pak bylo i na omdlení, jedine stesti bylo, ze me pak nechali lezet na pokoji cca pul hodky
ale ja jsem hrozna citlivka, takze to asi bude tim
@Chceme ahoj, mě ultrazvuk před IUI nedělali, ale pokud to teď nevyjde tak příště si asi o ultrazvuk řeknu
Ahoj me ultrazvuk v den iui tez nedelají, ale den pred iui a hned po iui delam ovulacni testy… abych je zkontrolovala😃 😃 😂
A dnes uz to mám za sebou💙 🙏
@Popka a nevíš jak je to s těma ovulačníma testama když si piches ovitrelle?
Co jsem četla tak prej injekce ovlivni ovulacni test. Ja jsem pichla injekci v nedeli, v pondeli jsem mela ovulacni test pozitivni, v utery kdy probehla iui taky a i den po iui byl test pozitivni, ale pak uz ne
tak jsem z toho byla docela jelen.. a nevim jestli je treba mozne ze jsem mela dva folikuly ale velikost se lišila o 1mm tak že třeba v utery praskl jeden a dalsi den druhy ![]()
A jak se citis po iui? ![]()
Holky
Tak mě to také zitra čeká poprvé
V 11:15
Těším se
![]()
Po té folikulometrii co jsem měla ve čtvrtek jsem se bála aby folikul dorost a on krásné dorostl
Tak se moc těším na zitra
Drzte palce ![]()
@sarah1618 píše:
Holky
Tak mě to také zitra čeká poprvé
V 11:15Těším se
Drzte palce
Po té folikulometrii co jsem měla ve čtvrtek jsem se bála aby folikul dorost a on krásné dorostl
Tak se moc těším na zitra
Taky držím palečky a zítra jdu na věc… 9:45.. už cítím vaječník, tak asi to tam probíhá tak jak má ![]()
@Teruli03 co vim ja, tak po ovitrel mas pozitivni tehotensky test;)