IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1105
14.2.21 22:14

Holky dík za podporu už jdu spát teda jestli usnu jak jsem nervózní no i manžel začíná být nervózní čeká ho rande s kelimkem. :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
15.2.21 07:10

Ultrazvuk v den iui

Holky dělá vám doktor ještě kontrolní ultrazvuk těsně před iui?? Aby viděl jestli folik dorostl a jak je na tom sliznice?
Mě při první iui nedělali a teď přemýšlím že se zeptám jestli by mi ho mohli pro můj klid udělat 😊 v pátek jsem měla folik 15mm, tak by mě zajímalo jestli dorostl. Tak jestli to vůbec někde dělají 😊 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
15.2.21 08:28

@Chceme Ahoj mě muj Dr. ultrazvuk dělal před IUI. Měla jsem dva v cyklu a před každym ultrazvuk a pak šup na věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
15.2.21 08:38
@Ajajinka píše:
@Chceme Ahoj mě muj Dr. ultrazvuk dělal před IUI. Měla jsem dva v cyklu a před každym ultrazvuk a pak šup na věc

Ahojky děkuji za odpověď, tak já si o něj řeknu 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
15.2.21 10:21

@Chceme v kolik tě to zítra čeká? Já jdu v 9:45 a v pátek jsem měla taky folikul 15mm, tak o ultrazvuk si taky řeknu kdyby ho nedělali samy od sebe… můžu se ještě zeptat do jakýho CAR chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
15.2.21 12:02

Ahoj tak jsem byla na HyCoSy a vůbec to nebolelo, asi je to i tím, že mám vejcovody v pořádku. Nabídly mi ve středu IUI, ale bohužel tento měsíc chlap nemůže, tak snad příští měsícbto už vyjde. Tenhle mi dala jen ovitrell ať se posnazime doma. Byla jsem i bez stimulace a i tak mi narostl jeden folikul. Třeba příští měsíc se správnou stimulaci naroste víc a bude větší šance :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
15.2.21 12:18
@Nexxie píše:
@Chceme v kolik tě to zítra čeká? Já jdu v 9:45 a v pátek jsem měla taky folikul 15mm, tak o ultrazvuk si taky řeknu kdyby ho nedělali samy od sebe… můžu se ještě zeptat do jakýho CAR chodíš?

Jdu ve 12 h.
Taky si řeknu určitě 😊 chodím do Pronatal do Teplic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
15.2.21 13:49

@Elkapelka Ahoj, tak to je super ze te to nebolelo a ze to mas v poradku. Mě to teda bolelo i kdyz jsem mela taky vse v poradku😀 doktor totiz musel nejak přichytit čípek tak to bylo dost neprijemne a pak jak vstříknul tu tekutinu tak to byl pro mě šílený tlak v podbřišku jak při nejhorších MS bolestech :D a dokonce mi pak bylo i na omdlení, jedine stesti bylo, ze me pak nechali lezet na pokoji cca pul hodky :D ale ja jsem hrozna citlivka, takze to asi bude tim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
15.2.21 13:50

@Chceme ahoj, mě ultrazvuk před IUI nedělali, ale pokud to teď nevyjde tak příště si asi o ultrazvuk řeknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
15.2.21 14:08

Ahoj me ultrazvuk v den iui tez nedelají, ale den pred iui a hned po iui delam ovulacni testy… abych je zkontrolovala😃 😃 😂
A dnes uz to mám za sebou💙 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
15.2.21 14:23

@Popka a nevíš jak je to s těma ovulačníma testama když si piches ovitrelle? :D Co jsem četla tak prej injekce ovlivni ovulacni test. Ja jsem pichla injekci v nedeli, v pondeli jsem mela ovulacni test pozitivni, v utery kdy probehla iui taky a i den po iui byl test pozitivni, ale pak uz ne :D tak jsem z toho byla docela jelen.. a nevim jestli je treba mozne ze jsem mela dva folikuly ale velikost se lišila o 1mm tak že třeba v utery praskl jeden a dalsi den druhy :think:
A jak se citis po iui? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618
15.2.21 14:47

Holky
Tak mě to také zitra čeká poprvé
V 11:15

Těším se
:srdce:
Po té folikulometrii co jsem měla ve čtvrtek jsem se bála aby folikul dorost a on krásné dorostl
Tak se moc těším na zitra

Drzte palce :srdce:

• Citovat
  • Upravit
54
15.2.21 15:21
@sarah1618 píše:
Holky
Tak mě to také zitra čeká poprvé
V 11:15

Těším se
:srdce:
Po té folikulometrii co jsem měla ve čtvrtek jsem se bála aby folikul dorost a on krásné dorostl
Tak se moc těším na zitra

Drzte palce :srdce:

Taky držím palečky a zítra jdu na věc… 9:45.. už cítím vaječník, tak asi to tam probíhá tak jak má :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
15.2.21 15:22

@Teruli03 co vim ja, tak po ovitrel mas pozitivni tehotensky test;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618
15.2.21 15:23

@Nexxie děkuji :srdce: ať to zitra vyjde a
vám všem holky, je nás tady hodně :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie