Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sarah1618 my jsme byli na první inseminaci koncem ledna ale v pondělí jsem šla na krev to jsem byla 14 den po první iui a 13 den po druhé ale krev byla negativní tak teď jen čekám kdy přijde MS ať mužem na další kolo ale nekde se opozdila 😆
@Ajajinka tak snad brzy přijde
A bude termín na druhé kolo..
Super, ze ti dali dvě ty inseminace v jeden cyklus. To se myslím standardně nedělá
Každopádně držím palce ![]()
Já doufám, ze mě to čeká v úterý
Ahoj holky tak já jdu v úterý na svou druhou iui. Dneska byl na ultrazvuku folik 15,5 mm a sliznice 7 mm, tak snad folik hezky dorost a tentokrát se zadaří.
@sarah1618 dorazila akorát dnes ráno tak jdu 23.2. na ultrazvuk tak jsem zvědavá a snad to nevyjde na víkend
.. podle toho co tady čtu tak hodně klinik nedělá dvě IUI v jednom cyklu ale každý to má jinak mě před tím poslal na veškerá vyšetření i pruchodnost mi dělal před tím než mi dělal první IUI aby jsme pry zbytečně nevyčerpali pokus.
Jinak u vás je nějaký problém proč to nejde?
@Chceme taky nás čeká druhé IUI tak doufám, že vyjde. Držím ti palce at se zadaří ![]()
@sarah1618 takto mě mrzí
teď to snad vyjde a vše bude v pořádku moc držím palce ![]()
Ahojky, takže hlásím že ms proběhla tak dva dny a pak nic. Ale test už je negativní 🤷🏼♀️ takže volám na kliniku pro clostilbegit anebo to nechám na další cyklus.
A co vy holky? Jak se cítíte po iui a nebo těšíte se na další? A kdy máte další?
@Elbeth1 já jsem v lednu také měla jen dvoudenní ms, spis jen takové špinění.
Nevím proč tomu tak bylo
Teď v únoru už normální
Já se těším na IUI
Snad příští týden
V pondělí mám folikulometrii
Tak já jdu nakonec 19.2. na iui. Pokud bude folikul dost velký, tak to proběhne. Od zítrka mám clostilbegit.
Ja jsem strašně zvedava zase 😄
@prezdivkyne taky mám dnes 1DC
jsem připravená na druhé jak se nepodaří tak někdo dostane flákanec
![]()
@Elbeth1 ja jsem dnes 3 den po prvni iui, a 5 den od pichnuti ovitrelle a na testu uz jen maly duch, takze myslim ze po injekci za dva dny uz nebude ani stopa. Ale to cekani na test je strasny ![]()
Ahoj holky koukám že příští týden nás bude asi hodně co půjdeme na iui já jsem byla včera na gynekologii na ultrazvuku který dopadl dobře folikul 16mm v sobotu si mám píchnout ovitrelle a v pondělí nástup na inseminaci bude to moje prvním iui holky já mám s toho docela strach hlavně tu injekci jestli zvládnu píchnout aspoň v tom s vámi nejsem sama a budeme společně čekat na výsledky snad na //, ještě nám Dr nakázal sexuální abstinenci ách joooo.