Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja mam zatím spozdeni 3 den. Ale nemyslím si, že by to bylo utrogestanem, jelikož poslední 3 měsíce mám spozdeni pořád. Nevím proč.
Hlavně i na příbalovem letáku nepíšu nic o prodlužování cyklu. Spíše o zkrácení.
Možná je to ta naše hlava víš. Která si moc přeje abychom to nedostaly a pak jak vidíme ten negativní test, tak si říkáme no tak přijď, ať mám další šanci 🙏
@Elbeth1 I to je možné…pamatuji si že mi to vždy brzdil dufaston…ale když se podívám do kalendáře tak se mi pokaždé menstruce dostavuje například vždy o 3 až 5 dni dříve od posledního termínu mens.
Dělala jsi si teď někdy test?
Dělala jsem si ho 13 den a byl negativní. Dnes je 16 den a myslím, že začínám špinit. Takže zítra nebo pozítří očekávám ms 🤷🏼♀️ 🙄
Jako je možné že se ms opožďuje po hormonech, o tuhle zkušenost se tu dělí hodně holek i v jiných diskuzích.
A já jsem si právě proto četla ten příbalový leták, kde by snad mělo být napsáno, že může prodloužit cyklus 🤷🏼♀️
Je to o nervy. Když to máme dostat tak ať to sakra dostanem, ne nějaké blbé spoždění, na to není nikdo zvědavý 😄
Já mám na utrogestanu kratší cyklus nikdy jsem neměla s ním spozdeni. Na krev nejdeš? Vím že některé holky měly test pozitivní třeba až 17den ![]()
Příspěvek upraven 07.02.21 v 17:10
@Ajajinka počkám ještě dva dny, pokud nedorazí tak bych zkusila test…
Těšila jsem se že to dostanu hned a tím kratší bude čekání na další IUI
@Elbeth1 ja právě nikdy nešpinim, vždy se rozjede hned na plno…jen mě zaráží že mi neklesa teplota…do te doby asi nedostanu mens…
když se to drží, při mens by mela klesnout
Ja podle teploty poznala velký kulový 😬 😄 lítala mi vždy nahoru a dolů.
Jak dlouho máš spoždění?
Tak zkus zase za dva dny.
Ja si teď testy nedělala, jelikož žádné nemám 😄 a lékárny o víkendu nefungují a do OC se mi kvůli tomu nechce. Takže si skočím zitra pro testy. A pokud to nedostanu, tak bych v úterý ráno testovala. Což už bude vlastně 5 den.
Tak já se hlásím k neuspěšnému pokusu dnes 14 den krev negativní mám vysadit utrogestan a čekat na ms a jdeme na druhý pokus. ![]()
Tak čekala jsem to že to tak dopadne ale stejně to zamrzelo no.. co už dala jsem si čokoládu a je mi lépe
ted pujdeme na druhy pokus a když ten se nepovede tak na 3 pokus si dáme s manželem pauzu až jak budeme bydlet v našem domečku.
Holky za jak dlouho po dobráni dufastonu nebo ultrogestanu jste dostaly mens.? Mám 2 dny zpoždění a test byl 14 den negativní a teplota stále 37