Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ajajinka
Ja to spíš viděla jak nějaké drama. Když jsem byla já tak mi dělali průchodnost, seškrabávali sliznici a odstraňovali srůsty. Tak i proto jsem to vnímala takhle dramaticky 😄
@Kakamila94 Děkuji za info… Budu držet palečky, aby vše vyšlo ![]()
@Ajajinka Děkuji za info… Jak dlouho jsi byla po laparce doma? Dle Dr. to na každého působí jinak a někdo je doma týden někdo až 3.týdny… Že je člověk rád, že leží.. Např. kolegyně z práce byla doma cca 3.týdny, že měla bolesti :/ Tak se toho fakt děsím ![]()
Na zákroku jsem byla ve čtvrtek to jsem měla volno i v pátek a v pondělí už normálně do práce žádné bolesti jsem neměla ten den po zákroku jsem akorát dospavala celý den anestezii a 7dni jsem spinila ale tak měla jsem odpočívat a ja makala na zahradě ale nic mi nebylo
jinak říkali že pokud budu mít bolesti nebo více krvácet mám hned prijed.
Holky, nevíte nektera kolik inseminaci ročně hradí stát? Slyšela jsem, že 6, ale nevim, jestli to třeba nezměnili..dekuju moc ![]()
@Elbeth1
Tak jsem si vše vyzvedla v lékárně a ve středu si mám píchnout Ovitrelle a pak teda Progesteron na zavádění.
A k té laparoskopii to mi paní doktorka říkala, že by se tam stříkla nějaká ta tekutina, ale stejně bych šla pod narokózu… už si moc nepamatuji co všechno se při té laparoskopii dělá…
Uvidíme jak dopadne IUI věřím, že laparoskopie nebude potřeba ![]()
Ja mam za to že jich pojišťovna hradí 6 za rok.
A to mě taky přivedlo na myšlenku. Jako 6 za jeden rok? Takže další rok zase 6? 😄 Jako asi to tak není, ale dobre by to bylo.
Jinak holky já se hlásím s mým stavem.
Měla jsem to dostat v pátek a od včerejška jsem spinila. Takže to bylo jen na intimku. Takže jsem volala na kliniku aby mi zrušili nemocenskou a sestra se mě ptala jestli to chci opravdu zrušit, jestli jsem si dělala test. Tak jsem odpověděla že jsem ho měla 13 den negativní a od té doby čekám na ms a počítám s tim, že další den, dnes dorazí.
Dneska jsem volala na recept na clostilbegit a sestra mi říkala, at si udělám první test. Jelikož ms neni taková, na jakou jsem zvyklá. Je to strašně slouboucky a bez bolesti. Takže zítra ráno dělám test 😳
Jako já si myslím, že tam bude prd, ale udělat si ho udělám.
Ale už se těším na další proces iui 🙏
@Elbeth1 to je napinavy. Ja podobne - 14 den po IUI, test negativni, MS nikde, priznaky nulove. ![]()
@prezdivkyne
Napínavé to je Teda! Ale já si myslím, že ono se to rozjede..
Ahojky holky, poradí mi někdo co znamená zkratka AIH? Všimla jsem si až doma 😀 🤦♀️
Ahoj holky, musím se podělit. Přišla jsem večer domů a přítel mi hlásí, že mi koupil ty testy. Já říkám že si ho dělat asi stejně nebudu, jelikož si myslím že ta ms prostě přijde jak má. No, nakonec mi to nedalo a šla jsem to zkusit. Bylo asi 8 večer. A byl tam duch 🤷🏼♀️ midi pidi ale byl tam. Videli jsme ho oba. Snažila jsem se že všech sil ho vyfotit, ale nešlo to.
Pak při dlouhém přemýšleni mi taky došlo, že jsem počítala dny od Inseminace špatně. Že jsem to měla počítat od té druhé a ne od té první. Když jsem měla 2 v jednom cyklu. Podle toho byl měla být dnes 15 den po 2 iui.
Dám vědět další vývoj. A teď z toho samozřejmě neusnu 😄 🙊
Holky je to fakt napínavé 😄 ráno test opět s duchem, ale ms mi začíná sílit. Takže možná tam je, ale odejde s touto ms. Pokud bych to pátku měla normální ms, tak mám zavolat na kliniku pro clostilbegit a když ms přestane a testy budou sílit, tak je to jasný. A pokud nic, ani jedno, tak budu mít iui až ten další cyklus.
A upřímně říkam, že by mi nevadilo ani kdyby to mělo být další cyklus, jelikož jsem viděla tu mini naději že to jde ❤️️ že i u mě, nevěřícího Tomáše se objevi pozitivní test ❤️️
Takže teď už věřím jak nikdy 😄 jednou se to povede
@Elbeth1 No a nechceš raději zavolat hned na kliniku? moje kamaradka měla pozitivní test a taky špinila jako ty a dr. ji poslal hned na rizikové a ted má krásne mimi ![]()