Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radana80 uvidíš že to zvládneš levou zadní
strach z IUI neměj je to jako klasická prohlidka ja si 15-20 minut poležím u nich na sále a to je celkem opruz protože se nesmíš hýbat nohy v praku a tebe je tam dole zima
ale nevím jak to bude u tebe někteří pouštěji hned domu že nemusí ležet:-)
@radana80 jinak ta injekce je úplně v pohodě, nebolí vůbec
Ale raději někoho požádej ![]()
@Ajajinka tyyjo to jsi ležela na sále?
Mě hezky odvezli na pokoj a asi pul hoďky jsem ležela normalne na posteli v peřinách
jinak teda me ta inseminace docela bolela, asi zhruba stejne jak vysetreni pruchodnosti. Ale ja jsem citlivka
@Elbeth1 ahoj já teď v pondělí jdu na Hycosy a to už budu 11DC, tak si myslím že tento měsíc IUI mít nebudu, protože mám ovu většinou brzo, posledně mi už 11DC pichali ovitrell a druhý den IUI, teď bych ani nemohla, mám toho v práci dost. Takže já nejspíš budu mít měsíc pauzu, ještě se uvidí jak dopadne průchodnost, jinak nedali mi ani nic na stimulaci tak by byl zase jeden folikul a to je strašně malá šance ![]()
No já jsem holky taky cytlivka tak snad to vydržím s injekci my snad pomůže manžel ale má z toho taky strach prý my nechce ubližovat ale když to musí být tak si dá nějakýho panáka a půjdem na to. Dnes jsem 10 DC tak snad to v pondělí pozdě nebude sliznici mám 5,5 mm Dr my taky říkal že si budu moc vybrat jestli po inseminaci ležet nebo hned odejít co radíte?
![]()
@radana80 ta injekce je v pohodě, taky mi ji pichal manžel, sama bych to asi nezvladla
ja bych ti doporučila pak určitě chvilku ležet, ať se ty spermie dostanou tam kam maji, nic tim nezkazis ![]()
@Teruli03 Jo dělali mi to na sále kvuli sterilnímu prostředí a pro jistotu mi dali i ATB na 2 dny. Dr. řekl že se nesmím hýbat ani zvedat hlavu a že tak za 15 minut mi přijde říct sestřička že mužu domu
tak jsem ležela zhasl mi světlo a ja si pospávala ale zároveň mi tam dolů byla zima ![]()
@Chceme, @radana80 holky taky mám v úterý první iui
v pátek jsem byla pro výsledky krve a manžel na spermio… Folikul byl 15mm, což by odpovídalo 11DC, mám delší cyklus takže v pořádku ![]()
Jinak hormonální profil v pořádku a manželovi zjistili oligozoospermii, takže až na menší koncentraci, v pořádku ![]()
Tak budu držet palečky a dejte pak vědět jak to s váma vypadá
![]()
@Nexxie Ahoj tak to jsi další co budeš mít příští týden iui já jsem už píchla ovitrelle teda musel manžel a v pondělí inseminace. ![]()
@Teruli03 ahoj, můžu se zeptat, na jakou kliniku chodíš, že se i tebe takhle starají?
Díky ![]()
@radana80 já mám tréning z injekcí na ředění krve po bouračce a třech operaci nohy… Takže to je pro mě celkem brnkačka
pak dej vědět jak to probíhalo
![]()
Ahoj holky, tak mě zítra čeká 2.iui…
mám uz zasebou průchodnost, nastesti vse ok! Delali vzduchem a ten sem tedy necitila. Jen to hledaní čípku bylo…neprijemné…!
První iui mě také bolela-nedokazala jsem se uvolnit. A hned me pustili dom. Je to šup šup!
Ovitrel me pichal vcera pritel a bylo to lepsi jak od sestricky:)))
@Popka píše:
Ahoj holky, tak mě zítra čeká 2.iui…
mám uz zasebou průchodnost, nastesti vse ok! Delali vzduchem a ten sem tedy necitila. Jen to hledaní čípku bylo…neprijemné…!
První iui mě také bolela-nedokazala jsem se uvolnit. A hned me pustili dom. Je to šup šup!
Ovitrel me pichal vcera pritel a bylo to lepsi jak od sestricky:)))
Ahojky tak držím palečky, já jdu v úterý 😀 😊
Mě Teda iui vůbec nebolelo, to se divím že to může být i bolestivé 😊 a dneska mi bude přítel oichat ovitrelle 🙏
@radana80 a není to pozdě? Ta IUI?
Když už včera jsi měla 16mm?
Můžu se Tě zeptat kolikátý DC jsi?