Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@darana1983 to je jasnej duch! Krásnej!!! Tak ze bychom preci jen tu mezi sebou meli 1 z 10?! 🤞 😌 ✨ tak cekame na ranni potvrzení! Tfuj tfuj ![]()
Dostala jsem to. Tvl.
Jako minulý měsíc duchové, opoždění a nic.
@darana1983 to snad neeeeee!!! Ti duchove sou peklo!!! Ja je tam taky nasla! Nee ale takhle ukazkovyho!!! Ale ten tvuj je tak opravdickej?!
@darana1983 v centru mi říkali, že mám testovat i skrz ms, ještě to že krvacis nic neznamená, ale uvidíš, být tebou testnu za dva dny znovu a brala si progesteron v jakékoliv formě?
@darana1983 příště se kdyžtak zmin, že nacházíš duchy a oni ty ho třeba napíšou
u nás ho dávají automaticky po IUI
Kamadadky manzel je gynekolog a rikal, ze dokud nejsou u ms i krece tak jeste nemusi byt nic ztracene
@Michaelanick tak to se me rozhodne netykalo!!! Vcera jsem se svijela v krecich do 2do rana nez zabral Nimesil!!! Dnes uz jsem volna😆
@darana1983
Ach jo! To je mi moc líto 🙁 kup si velkou čokoládu a víno 😊
Jak to delo takhle dokáže, viď. Že ukáže ducha a pak tohle. Moc ti přeji ať to není ztraceno 🙏
Děkuji holky za podporu. Je to fakt na hlavu. Vždycky se těmi testy nechám nachytat. Dnes jsem volala do reprodukčního centra a objednala jsem si prášky na ten nativ cyklus, abych je začala brát třetí den cyklu. Řekla jsem jim o mem zpoždění a duchách. Mám si udělat test ještě zítra. Pokud se ms rozjede jak má a nebude test negativní tak v neděli nasazuji stimulaci.