IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
164
2.2.21 15:24

@Elbeth1 teda mas dost uprimneho doktora. Ale musi se to povest :) ja doufam, ze mi bude stacit „jen“ iui

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
2.2.21 16:01

@Michaelanick
No to teda :D řekl tk dost upřímně, až jsem se na té koze styděla, že jsme si vůbec myslela, že by to mohlo vyjít :lol:
To čekání je hrozne. Já mám ještě k tomu nemocenskou, jelikož máme v práci nemoci a nechci se zbytečně nakazit, že jo. Takže jsem toho mého optimistickeho doktora poprosila o neschopenku. Ale jakmile dostanu ms, tak nemocenská konci.
Pořád tajně doufám, že v ní budu pokračovat :)
A holky, vy jste se testovaly už dříve, nebo až s vynechanou ms?
Ja teda na sobě cítím, že to dostanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
2.2.21 16:02

@Elbeth1 ja jsem testovala od 11.dne… a 13.den jsem to dostala😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
2.2.21 16:03

@Elbeth1 ja se testovala 10 a 14 den, oboje negativni. Ted cekam jestli prijde MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
2.2.21 16:09

Ja si právě říkam, jestli má smysl se testovat. Já tu jednu čárku už tolikrát obrečela, tolikrát jsem byla naštvaná, lítostivá. Někdy jsem si říkala fajn, aspoň vím že mám tělo v pořádku a přece fo může vyjít příště. Ale pořád se tak utěšovat.. Kdyby tak člověk jen věděl, jak to dopadne.
Nejvice mě vždy dorazí, když mi někdo rádi : „nemysli na to a bude to hned!“
Tak upřímně vám říkám, že za to bych už střílela :D :D prý nemysli na to. A přitom se tě na každém rohu někdo zeptá : „a co vy a miminko? Neplánujete? No měli byste si pospisit, vite jak, biologické hodiny tikaji!“
Tak to už si v hlavě myslím něco o p*deli a slušně odpovím, že jsem si tohoto faktu vědoma :D
Máte taky takové zkušenosti ze svého okoli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
2.2.21 16:18

@Elbeth1 ja zase obrecim kazdou ms. Bud ji obrecim nebo jsem vztekla. Okoli se na miminko nepta, jen vsechny kamaradky uz maji takze podle toho rozhovory vypadaji. Teda parkrat jsem i schytala krasnou poznamku typu co ty muzes asi tak vedet, kdyz dite nemas a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.21 16:30

Já obrecim každou menstruaci už přes půl roku, kolikrát se to snažím aspoň udržet před přítelem, ale nejde to… Nejhorší je, že ještě dělám v jeslich, takže jsem s dětma každý den 🤦‍♀️všichni kolem mě tehotny a já jim jen tiše závidím a vevnitř mě to uzira hrozně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
2.2.21 16:35

@Prazacka135
To je mi líto. To já bych plakala taky! Ještě když máš ty miminka tak blízko že..
Ja jsem se naučila to nějak lépe snášet, takže se za to nestydím před přítelem. Dříve to bylo horší. To jsem byla nastvana i na něj i když za nic nemohl. Byla jsem naštvaná, že to neproziva jak já. Že mu to není stejně líto 😄 ale díky bohu za něj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
2.2.21 16:37

@Michaelanick
Ja nechápu jak to někdo může vypustit z úst. Jak někdo může tak soudit, typu, ty nemáš děti tak ty nevíš 🤷🏼‍♀️ oni si neuvědomují, že takhle můžou ublížit? Ach jo.
Ale nesmíme věšet hlavu! Opravdu! Kdyby mela každá žena na světě problémy otěhotnět a nedařilo se to, tak bychom vymreli už dávno.
Ono to má asi všechno svůj čas ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.21 16:39

@Elbeth1 co se dá dělat, pořád doufám že si i k nám to miminko najde cestu… Já to tak s přítelem měla že začátku taky tak, bývala jsem naštvaná že z toho není tak rozhozenej jako ja 🤦‍♀️časem jsem pochopila že jeho to taky trápí, i když vnitřně a já to jen dávám víc najevo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
2.2.21 16:42

Za kazdou takovou poznamku nebo otazku si hodte 100,– do kasicky:) za par tydnu si budete moc diky temto kecum koupit neco moc hezkeho pro sebe ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
2.2.21 16:45

U nas je to taky tak, driv me stvalo, ze jeho to nemrzi, ale on se snazi byt jen ten silnejsi, kdyz ja se hroutim. Nastesti tenhle stav neni uplne kazdou ms, nekdy to snesu i lip, nekdy hur, ze by bylo lepsi se nekam zavrit. Ja taky nechapu jak to muze nekdo rict, ale muze. Taky mam kolem sebe dost deti tak si zase rikam, jsem na ne hodna, rada s nima travim cas tak si prece to moje ke me musi najit cestu. Zase jina kamaradka mi rikala, ze telo si rekne samo az bude pripravene. Nj, ale muze byt taky pripravene treba za 5 let nebo pozdeji a to cekat nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
2.2.21 16:50

Přesně jak píšeš @Elbeth1, nevyžádaná rada „to máš jen z toho, že se tim tak stresuješ“ je bohužel častá, vždy ve mě vře krev. Asi bych si mohla už i založit blog na téma, kdo všechno mi podobné pravdy už cpal, hlavně vesměs cizí lidi :roll: ale to už bravurně dělá na instagramu profil @neptejtese :srdce:. Tam hledám utišení, a čekání na test mi zase krátí skvělý, vtipný podcast Big Fat Negative - tam se třeba od vědců člověk doví, že právě stres u množení se našeho druhu nehraje opravdu žádnou roli. :dance:…Kde hledáte útěchu a inspiraci vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
2.2.21 16:58

Nemysli na to, nestresuj se, vsechno ma svuj cas a podobne reci jsou nejlepsi 🤣 ale tak nektere opravdu vedi prd jake to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
2.2.21 19:12

Kecy jsou fakt hrozný, moje teta mi řekla, že kdyby jsme normálně souložili tak bych nemusela chodit do centra🙈 a nebo zákaznice mi zase říkají “ vy děláte tu kariéru, no jo no”
Tvl. bych vraždila. A moje mamka mi řekla jak můžu vědět, že nejsem těhotná. Je už trochu starší a tak na to modlení každý měsíc zapomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí