Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michaelanick a nebo vubec!!!;)
Nene byla jsem vzorná! Zadnej alkohol, zadna vana, prilezitostne si i zakourim tak nic!
Znam se s jednou sestrou co dela u ivf a ta mi rekla, jestli si kurak kur ale min, pít v normálu muzes ale horkou vanu si nedavej!!! A ta mi chybela nejvíc!!!
a vlastne po iui mi rekli ze jsem bez omezeni jen at si nedavam horke vany!
A to ja zas kdyz vanu tak se musi voda vařit aby to stalo za to 😃 😃 😃 😃 😂
@Popka no vidis tak to mi nikdo nerekl. Ja teda nekourim, dala jsem si tak dve nebo tri sklenicky vina za celou dobu, ale vanu jsem si davala, to ja zase musim mit proste teplou. No tal uvidime. To si me touhle info ted moc nepotesila ![]()
@Michaelanick heleť! Taky mi rekla, at se ridim tim co mi rekli u Apolinare… jestli tobe tohle nerekli tak proc by sis nedavala;) bud v klidu.. (vim ze to nejde tak lehce) jsou to spise doporuceni nez zakazy… kolikrat sou zensky tehotny, nevedi o tom a delaj daleko divocejsi veci:)
@Popka no tak to se mi ted z toho udelalo spatne
no muzu nadavat kdyztak jenom sobe, nenapadlo me se pidit zrovna po vane, snazila jsem se normalne fungovat a premyslet nad tim malo
@Michaelanick neeee!!! To neee!!! Zapomeň na to! Ale tak rika se ne? Ze by se vane melo v 1.trimestru vyhnout… tak asi proto!
Ale kazdej si to urcite odzije po svém! Mě to třeba fakt dost chybelo! Kolikrat by me to dost uklidnilo a zabavilo a mozna bych si tolik nevsugerovavala ty priznaky
Také bych se neznepokojovala
Mě bylo řečeno, ze žena teplo může, ale muž ne…
@sarah1618 verim, ze co doktor, to jiny nazor a zvyk😊 ja mela sve informace a ty sve a kazda dalsi sve ![]()
No u muzu vim, ze nemaji mit horkou vanu nebo mit vyhrivane sedacky
Holky měli jste po IUI zvýšenou tepltu? Beru dufaston, vím že dělá zvýšenou teplotu…ale já běžně mam sotva 36 a ted mam uz par dní 37
Ja nic takoveho nepozorovala. Jen unavu, je mi dost casto zima, lehke krece v podbrisku
@Michaelanick a co bereš dufaston nebo ultrogestan?
Ja nejdříve taky neřešila, ale pak jsem se ze zvědavosti změřila a teď jsme se měřila znovu, protože se cítím na nějak divně a mam 37
a to už se mi drží tak 4 den
Milé dámy! Zitra mam po iui 14dní. Dnes test negativní. A dostala jsem ms, která mela prijit v pátek🙈 tak ted nevim jestli mam zas zobat clostik😂musim rano zavolat do caru!!! Tak to jsem dalsi iui zas tak o 5dní blíž😃 😃 😃 a jdu si proziit 2dny bolestí😏
Ja beru progesteron besins nic jineho mi nedali. Mam si ho pry zavadet tech 14 dni a oak se uvidi