IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
31.1.21 15:41

@Michaelanick já se bojím udělat vůbec ten první 14 dní po IUI :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
31.1.21 16:14

@Elkapelka jo dobry, ze si to jeste vydrzela :palec: ja podlehla a hned se zklamala, ale co kdyby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
31.1.21 17:07

@Michaelanick po těch bílých testech za ten rok a třičtvrtě už se do toho tolik neženu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
31.1.21 18:53

@Elkapelka no to chapu. Ja vetsinou zkousim pockat jestli prijde MS nez se stresovat testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
31.1.21 20:36

Pokud mi to teď nevyjde tak jdu do nativ cyklu. Stojí to 11000 a je to odběr max dvou vajíček s minimem hormonů. Pokud bych to teď dostala tak 3-7 den cyklu bych užívala nějaké slabé hormóny a potom 12dc sono a cca za dva dny odběr bez narkózy a za dalších pět dnů spět do dělohy( pokud se nějaké vajíčko zadaří oplodnit. Píší to sem, aby jste měly i další informace a možnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
1.2.21 10:12

Tak já nic

Holky tak mé testy zustavají u mini ducha, takze ja nejsem ta 1z 10!!! Drzim vam palce dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618
1.2.21 10:19

@Popka držím palce :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2190
1.2.21 10:23

@Popka já myslím že se k Tobě zítra přidám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.21 10:25

Ahoj holky, jsem po roce po IUI…předtím 6× a poslední povedené, až když mi nasadila imunoložka léčbu kortikoidy, protože jsem si vyžádala imunologii, kde se prokázala alergie na sperma…ale bohužel jsem v 11. týdnu potratila…
Tak jsem ted zkusila po roce zas iui, ale ted místo kortikoidu mam imunoglobuliny. Tohle IUI bylo nové pro me v tom že jsem měla injekci ovit.. až v den IUI a dufaston nasazen az 4 dny po IUI
Dělala jsem si test první je 8 den po a dnes 10 den.
Asi zatim to vypadá jen na duchy po tom jak z těla odchází injekce, jen mi přijde že po dvou dnech je skoro stejná…držím vám všem pěsti :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
191
1.2.21 10:29

@Elkapelka achjooo😞 opravdu jsem verila🤞 😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
1.2.21 10:29
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem po roce po IUI…předtím 6× a poslední povedené, až když mi nasadila imunoložka léčbu kortikoidy, protože jsem si vyžádala imunologii, kde se prokázala alergie na sperma…ale bohužel jsem v 11. týdnu potratila…
Tak jsem ted zkusila po roce zas iui, ale ted místo kortikoidu mam imunoglobuliny. Tohle IUI bylo nové pro me v tom že jsem měla injekci ovit.. až v den IUI a dufaston nasazen az 4 dny po IUI
Dělala jsem si test první je 8 den po a dnes 10 den.
Asi zatim to vypadá jen na duchy po tom jak z těla odchází injekce, jen mi přijde že po dvou dnech je skoro stejná…držím vám všem pěsti :srdce: :srdce:

Tak držím pěsti ať sílí. Já mám imuno hotové a žádnou alergii nemám, naštěstí tohle udělali hned na začátku, akorát mi chybí průchodnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
1.2.21 10:30

@Popka tak příště to vyjde, a nebo je ještě brzo, co ty víš, třeba nedojde ms, někomu se hned neukazou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
1.2.21 10:33

@Elkapelka myslis? To se opravdu děje? Si hodná :) ale asi zustanu uz nohama na zemi, to vis ze jeste par testu pocuram. Ale uz si dam vecer asi vanu a sklenicku proseca…
Pujdes na dalsi? Kdyz to ted nevyjde? Tvuj muz je s tim ok?

Anonyme:
Drzim ti palce!!! Porad to muzes byt ty! Ta 1 z 10!!!😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
1.2.21 10:44

@Popka půjdu, ale až za měsíc, tento měsíc půjdu případně na HyCoSy na průchodnost a taky podle toho se uvidí. Muž je smireny i s IVF jako poslední možností, i když posledně čekal 2 hodiny a řekl, že raději poridime kočku nebo psa :lol: ale teď už na to zapomněl a mluví taky že to vyjde příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
1.2.21 11:00

@Elkapelka to je dobre! Tu pruchodnost taky jeste nemám… tak necim co mi reknou az tam zavolam…
No ten muj muz doma je takovy nezucastneny… tak jsem zvedava co mi rekne na pripadne druhé kolo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí