Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radana80 tak si oamatuj! Bud coo nekvic povolena a uvolnena! Nevim kam pujdes, ale na tom salku stravis 2minuty.
@Popka moc díky za rady, tyhle otázky mě třeba nenapadly
aspoň se psychicky připravím, jsem hrozně stydlivá ![]()
Jinak mám v plánu CARy v Českých Budějovicích, podle rady kámošky zkusím první Sanatorium ART, ale v recenzích ne všem vyhovuje, tak uvidím ![]()
@Moniiiska13 zadna klinika nevyhovuje vsem… ale co je dulezite aby ses tam citila dobre a byl tam sympaticky personal:)
@Popka právě, doufám že budu patřit k těm spokojeným
pro mě je hlavní jestli to někam povede.. podle gyn. jsem v pořádku, přítel sice ne, to už máme zjištěno, tak počítáme s dárcovským materiálem, naštěstí je s tím smířen ![]()
@Moniiiska13 woow, tak to je taky tedy paradni! Tak tfuj tfuj
Ahoj, taky se k vá přidávám! na IUI jsem byla poprvé předevčírem, takže teď čekám do 9.2. Snaha skoro 3 roky, problém nezjištěný. A jak tady čtu obavy nováčků - mě to ani trochu to nebolelo
držím moc všem palce! ![]()
Ahoj holky, jsem po iui 9dní a bolí mě strašně prsa. Jak jste na tom vy? Mě tedy bolí vždy, ale teď mám pocit, že je to trochu jiné. Nechci se pozorovat, ale nedá mi to ![]()
@darana1983 ahoj:) ja jsem 10.den po iui a boli me podbrisek. A to se nepozoruju ale bolest je to skoro menstruacni..
@radana80 já jsem taky měla strach nevěděla jsem co mě čeká musím říct že to absolutně nic není řekli mi na křesle ať se uvolnim čím víc se uvolniš tím to lépe do tebe pronikne absolutně nic jsem necítila 5 min jsem si polezela dala mi recept na utrogestan a šla domů takže mé obavy byli zbytecne a musím sama říct že to už obyčejná prohlídka je neprijemnejsi než toto tak se vůbec neboj čím víc budeš v klidu tím víc si budeš užívat ten pocit až bude povšem… a budeš myslet jen na to že už konečně se snad zadaří a mini tam bude…
Kam chodite holky na jakou kliniku já chodím do Pronatalu v Karlových Varech a jsem s pronatalem spokojená…jsou moc milí perfektní parta doktorů a doktorek…hlavne vše vždy pořádně vysvětlí do podrobná…ne jako na gynde mi doktorka řekne jednu větu což nechapu absolutně o čem mluví
a co to znamená
Ještě se chci zeptat co vše ste skusili vitamíny nebo nějaké tablety pro podporu početí atd čaje bylinky…ja zatím brala ali 2 měsíce obyčejnou listovou a pak jsem objevila na internetu GS mini star forte tak jsem brala 3 měsíce můžete mi třeba něco doporučit co máte odskousene
Beru jen listovku, ale ne poctivě. Manžel bere babystart Plus. Po iui nebudu nic, nemusí se vždy. Jinak chodím do KV za Becherovku( nevím teď jak se to jmenuje)
@Petulinka28 taky chodím do Pronatalu, ale do Prahy, koukám že si taky po IUI dostala utrogestan, asi to tam dělají standardně. Taky jsem zatím spokojená, vystřídala jsem už tři doktorky a všechny hrozně milé. @darana1983 já jsem jako Popka a bolí mě podbřišek jako na ms, ale u mě je to standard
prsa mírně pobolivaji, ale byly doby kdy bolely mnohem víc, to už jsem si vždy říkala, že by to mohlo být ono a nic. ![]()
Jo Pronatal je boží a hlavne si tam nepřipadám jako u doktorů já bych měla mít ovulaci zítra tak ještě tento pokus zkouším teď sama tak uvidím jinak od příštího měsíce se budu chystat na druhy pokus iui…uvazovala jsem že sinkoupim ještě nějaké čaje a bylinky prý jsou taky ucinné