Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@darana1983 ahojky taky poboliva bricho, pichalo me v prsou, unavena jsem uz snad od prvniho dne po iui, furt se v noci budim, kolikrat kazdoi hodinu
@Michaelanick až na ty prsa, které teď výjimečně skoro nebolí, tak to samé. Břicho nejvíc začalo bolet asi 9 den po IUI.
@Elkapelka ja to prave neznam, ani u MS nic s prsama, vetsinou kdyz to dostanu tak jedno dopoledne trpim a pak uz o nicem nevim. Tak vsechny tyhle male krece, pichani a tak jsou novinka. Teda spolu s asi vedlejsi reakci na progesteron ![]()
@darana1983 to se mi deje uz od 8.dne… od vcera testuji… vcera neviditelný duch, dnes nic
@Popka tak si to nevydržela, no ještě se může klidně objevit ![]()
@darana1983 ahoj já sem taky 11 den od iui ale necitim teda vůbec nic
už je to šestá iui (byla to taková výplň mezi ivf) v březnu jdeme pravé do 3 ivf ![]()
@Elkapelka nevydrzela!!! 😇 protoze ale… boli me prsa-nikdy me neboli prsa, boli me nekolik dni bricho-neboliva me bricho mimo ms pri ktere umiram, nedelaji se mi na obliceji jebaky-vzdy se mi tyden pred ms delaji jebaky!!! Preci to musí vyjít!
Co ty?
@Popka já už pomalu čekám bílý test, mám pocit, že se cítím jako každý měsíc před ms. Žádná změna nebo tak, i bych čekala, že třeba budu umavenejsi a to nejsem.
@Elkapelka jé! To snad né!!! Musí nám to přeci vyjít????🤞 je rok 2021! Ten ma byt stastny
@Popka třeba vyjde a třeba vyjde příště. Šance jsou fakt nízké.
Něco jsem odcizila z jiné diskuze, možná by vás to mohlo zajímat.
Tak uvidime vsechny jak to vyjde. Ja jsem teda ve stavu, kdy se bojim dalsi test udelat ![]()