Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Elkapelka mám špatnou zkušenost s testem po iui. Nechci se těšit. Je jasný, že to nevydržím a ten test si také udělám 😂
@darana1983 já si myslím že já taky
myslím, že ty poslední dny jsou nejkrutější
@Michaelanick držím!!! Hlavně díky kamaradce, ktera ma toho dost za sebou co se tyce iui, ivf a tak… takze drzi mé kecy a otazky a tak!
Mam divne pocity sem tam az bolest v podbrisku. Prsa ktera me nikdy neboli, ted na dotek bolí… no niiic, zitra uz to asi prubnu😇
@Popka tak treba je to dobre znameni. Ja mela krece v podbrisku, ted uz jen vyjimecne, jsem furt unavena, strasne se mi zhorsila plet tak jsem si take rikala, ze treba neco. No nevydrzela jsem a dneska jen jedna / ![]()
@Michaelanick kolikaty den mas? A ty k tomu bravas ten utrogestan??
@Michaelanick ahaa ahaaa tak to ty bolesti a tak mohou byti pry z toho, co mi rikala ta kamoska.
@Popka no to asi jo, kdyz jsem mela dneska jen jednu
uz se smiruju s tim, ze nic
@Popka kdyz ja nevim jestli je spravne verit a malovat si to na ruzovo. Mam pocit, ze moje myslenky funguji naopak. Pokazde, kdyz myslim pozitivne a tak, stane se vzdy opak. Ja vim, ze nadeje umira posledni, ale zase na druhou stranu si rikam, ze zrovna ja bych byla ta vyjimka, ktery test nefunguje nebo tak. No kazdopadne MS ocekavam za 9 dni
@Michaelanick věř ale měj zadní vrátka!!!:)
Nevyjde to teď, vyjde to jindy… urcite jo! Musí!!!
@Popka snad jo, podle vseho jsme oba dva zdravi, nemel by byt problem, nj ale je
@Michaelanick opravdu nevím proc to tak je…:( proc to priroda tak zaridila… proc ti co nechteji rodi prvni ligu a ti co po tom touzi maji problemy
Ahoj holky co jste 11 den o iui, jak je vám? Mě je jako bych to měla za chvilku dostat. Nateklá a bolestivá prsa, pobolívá mě břicho a jsem hrozně unavená.