Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Popka super, je dobrý že ti to udělají takhle najednou jak průchodnost tak další IUI, mě nic na stimulaci nedali, tak asi bude jen průchodnost. Už čekám jen na ms až dorazí, doufám že to ten utrogestan moc neposune, už jo od pondělí neberu.
Holky některé se to přece musí podařit
@Elbeth1 u Apo to prave profukuji no… cokoliv se deje na koze tak trpim! Nedokazu se na tom uvolnit! Ukrutne me bolela i iui asi jen kvuli mé kreci😏
@Elkapelka podari se to!!! Je x holek co maji miminka z iui… kazda sme jina a myslim ze to je i dost o nahode… rikam mam kamosky s ruznymi scenari. A to ivf muze a nemusi klapnout stejne jako iui… a zakroky pod narkozou si myslim ze jsou daleko daleko horsi pak i na psychiku
@Popka ti nakonec závidím že už máš ms, a nemusíš na ní čekat ![]()
@Elkapelka jakooo jo! Taky jsem na jednu stranu rada, ze tam neni zadny zbytecny prostor. Ale ty bolesti 😭
to nejhorsa mam za sebou ale. To byl vcerejsek a rano. Takze jsem vlastne asi poprve v zivote te ms vdecna ze aspon prisla tak jak prisla😊
Holky já už asi magořim, ale je možný, aby mě už druhý den po inseminaci boleli prsa?
a teď třetí den také.. Občas mě pichne v podbřišku, ale není to nic hrozného… Nemůže to být ještě příznak těhotenství ne? Já jenom že po ovulaci mě nikdy prsa neboli, tak mě to překvapilo 🤦♀️
@Prazacka135 helet ja nevim co je a neni mozny jo…?!😀
Ja to nela totez! Svou ovulaci nokdy nepoznam a prsa me neboli ani pri ms… ted me bolely. Podbrisek sem citila kazdy den vic!!! 8.den vytok - aaaa ze by uhnizdeni?
To jsou proste veci co se dejou nebo chceme aby se dely…
@Prazacka135 tohle všechno může způsobit injekce na spuštění ovulace a poté nasazené hornony na udržení…každopádně přeji aby ti to vyšlo a bylo to způsobené těhotenstvím
Já právě hormony začala brát až dneska a prsa mě boleli už včera, tak nevím… Strašně se pozoruju tenhle měsíc 🤦♀️jen se nechci na to moc upnout a být pak zase zklamaná
@Prazacka135 to může být z ovitrell, přece jen obsahuje těhotenský hormon, ještě je brzo já příznaky, ale samozřejmě přeji ať to vyjde
Trosku mimo tema.. trpite neltera z vas na smrtelnou bolest pri ms?? Co vam na to pomaha?
@Popka
Mi pomáhá vana, nebo mam takového nahrivaciho plysacka do mikrovlnky. A tím se nahrivam třeba celý den. Nikdy nechci brát ibalginy ani aulin, ptz cpát to do sebe každý měsíc není asi úplně vonco.
Trpím docela dost a kroutím se jak had, když to dostanu. Takže opravdu mi pomáhá když se nahrivam, lépe to pak snasim
@Elbeth1 hehe! Take mam na brise nahrivaci polstarek, vana byva fajn jen po dobu co jsem ve vane…
Ja bohuzel bez analgetik umiram bolesti az tak ze zvracim nebo omdlim… mam to i nejak zahadne propojene se strevama, takze tepim dvojnasob! 😞
@Popka
Az takhle? Bobku. Takhle na to trpěla má bývalá kolegynka, nejednou prozvracela celý den na záchodě. A to vyzkoušela od různých léků az po bylinky snad vše.
Tak se obávám, že moc východisko zde není 😬
A to že to máš propojene i se střevama… No mi to povídej 😄 já jsem vždycky jak vzducholoď a kolikrát si i posedim na záchodě 🙊 a to se mi vždy děje jen u ms. Tak si říkám, že se tělo asi čistí. Ale je fakt, že jsem ráda, že jsem kolikrát doma, že mi vyjde zrovna volný den v práci 😄
@Elbeth1 noo, ja take muzu zustat doma, naopak musim!!! Ale stejne… mamina i gynekolozka rikaji az porodis bude to lepsi! A je pravda, ze segra to mela jako ja a po porodu je jeji ms opravdu temer bolestne nebolestna!
Tak bych rada rodila!!!😃 ja vam rikam, ze porodni bolesti pro me bude odpocinkovy cas na luzku😆 😆 😆